Sari la conținut

0728538280

Postări Recomandate

• Oras:Rm Vâlcea
Postat

Am stabilit întâlnirea, am mers la locație, toate bune până am ajuns in pat. Scoate balonașul și începe sa- mi facă o laba. Ăla mic, nimic, ce sa se scoale când a văzut fata aia sitirita. M-am ridicat și am plecat. Tot ea nervoasa, de ce am venit!!! Merg la fetele pe care le cunosc,  și atât.Proasta experiență!!

• Oras:Ramnicu valcea
Postat
19 hours ago, codin77 said:

Am stabilit întâlnirea, am mers la locație, toate bune până am ajuns in pat. Scoate balonașul și începe sa- mi facă o laba. Ăla mic, nimic, ce sa se scoale când a văzut fata aia sitirita. M-am ridicat și am plecat. Tot ea nervoasa, de ce am venit!!! Merg la fetele pe care le cunosc,  și atât.Proasta experiență!!

Exact așa am pățit si eu. Niște figuri de parcă ea mă plătea pe mine. Normal ca juniorul nu se scoală când ea se apucă de un oral la misto stand în cur așa turcește ca la ceai :)) e penibilă. Ai tot ea aia supărată când m am ridicat și am plecat. Astea trebuie postate și evitate să nu mai facă un leu ! Mi aș dori să o văd în dovali la împins baxuri de suc la 40 de grade. Asta merită 

• Oras:Corabia
Postat
1 oră în urmă, leoxxl a spus:

Exact așa am pățit si eu. Niște figuri de parcă ea mă plătea pe mine. Normal ca juniorul nu se scoală când ea se apucă de un oral la misto stand în cur așa turcește ca la ceai :)) e penibilă. Ai tot ea aia supărată când m am ridicat și am plecat. Astea trebuie postate și evitate să nu mai facă un leu ! Mi aș dori să o văd în dovali la împins baxuri de suc la 40 de grade. Asta merită 

Eu chiar asta fac în dovali ...

Postat
26 minutes ago, andrei883 said:

Eu chiar asta fac în dovali ...

Nu era o jignire la adresa oamenilor care lucrează acolo, era o dorință de a o vedea pe ea lucrând din greu pe bani. Sper ca ai înțeles acum ce am vrut să zic. 

Postat
Acum 1 oră, leoxxl a spus:

Nu era o jignire la adresa oamenilor care lucrează acolo, era o dorință de a o vedea pe ea lucrând din greu pe bani. Sper ca ai înțeles acum ce am vrut să zic. 

Am glumit stai liniștit 

Postat
La 25.07.2025 la 19:52, leoxxl a spus:

Nu pleacă, postează mereu. Găsesc fraierici ca noi. Cu atitudinea asta nu știu dacă se mai duce cineva a doua oară sau se comporta bine cu anumiți clienți. Sunt puse pe prăduială, clienții se duc din curiozitate. Am uitat sa spun, mai sta cu una într-o garsonieră vizavi de damicii. 

Postat
37 minutes ago, codin77 said:

Nu pleacă, postează mereu. Găsesc fraierici ca noi. Cu atitudinea asta nu știu dacă se mai duce cineva a doua oară sau se comporta bine cu anumiți clienți. Sunt puse pe prăduială, clienții se duc din curiozitate. Am uitat sa spun, mai sta cu una într-o garsonieră vizavi de damicii. 

Când am fost eu acum câteva săptămâni era singura, aceeași locație sau colega ei era în bucătărie. Acum sperăm doar să vadă mulți postările pe forum și să dispară din oraș. 

• Oras:valcea
  • Oras:valcea
Postat

La fel am pățit și eu cu ea.. Arata ok dar e praf 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.