manivela Reputație: 11 Postat Iulie 28 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 28 A vizitat-o cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/delia-tv-la-tine-in-oras-zona-coresi/86h67476i326701h2792h184e29d7f71.html
Christian20 Reputație: 0 Postat Iulie 28 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 28 Da am vizitat o eu … este doar activă și chiar merită experiența !!!
claudion Reputație: 68 Postat Iulie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28 Acum 9 minute, Christian20 a spus: Da am vizitat o eu … este doar activă și chiar merită experiența !!! Păcat, ar merge bine să fie futută
razy11 Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 buna seara. am vizitat....era impreuna cu oana....foarte simpatica.....confirm spusele colegului...a fost doar activa.... insa a meritat. spor
ionut4you Reputație: 46 Postat August 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8 La 28.07.2025 la 21:26, Christian20 a spus: Da am vizitat o eu … este doar activă și chiar merită experiența !!! Subscriu doar activă și destul de groasă și lungă 😋😋 1
claudion Reputație: 68 Postat August 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9 Acum 18 ore, ionut4you a spus: Subscriu doar activă și destul de groasă și lungă 😋😋 Ar merge să fie și pasivă, e bună rău
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum