florineag Reputație: 337 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Dupa o perioada destul de mare,mi-am facut curaj si am facut curatenie in portbagaj. Printre o gramada de nimicuri,am gasit un obiect invelit intr-o foaie din ziarul Raid din decembrie 2013,tocmai pagina cu pricina...am gandit ca este vreun semn,si...am sunat la primul nr. gasit.A raspuns o voce frumoasa ce m-a indemnat pe str. Carol Davila.Un pic sceptic,am urcat la et. 4 unde mi-a deschis usa o brunetica fix pe gustul meu. Am facut dusul regulamentar si pe urma...ACTION!!Lucrurile stau cam asa:dameza,pe nume Georgiana are cam 30 ani,foarte sociabila,divortata cu un copil de ingrijit,obligata intr-un fel sa se futa pe bani,este genul de femeie normala,trasaturi frumoase,sani frumosi,potriviti,dar putin lasati,cur frumos si bombat,rasa la pizda,foarte curata!Face un oral cu tendinde de deep,nu accepta CIM,inainte de futut prezervativul il pune cu mana dar il impinge pana la capat cu buzele,se umezeste natural,geme frumos...una peste alta o experienta placuta.Acum notele:Locatie-8 apartament cu mobila normala,baie cu gel,prosop si tot ce trebuieCuratenie-10;miroase frumos,rasa peste totFizic-8 sau 9;corp frumos,draguta la fataPrezenta-10;stie sa vorbeasca,nu e proasta,poti intretine o discutie cu ea dupa futut,intinsi pe burta timp de o tigaraAnal si CIM-nu faceFutut-9,se implica,schimba pozitiile din proprie initiativa (cred ca ii place si sa se futa,nu o face doar ptr. bani)Pret-80 ron un nr. sau 120 (parca) 2 numere;eu am ales prima varianta...deh,trebuia sa termin curatenia in JEEP. De revenit?Cu siguranta da,m-a facut sa ma simt bine timp de 30-40 min. Cand am sa o mai vizitez,a promis ca sta sa ii fac si vreo 2 poze. Bafta tuturor si ciocane multe si indelungate!! 12 Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 colegu' sigur asta este nr. de telefon,pentru ca am sunat de mai multe ori saptamana asta,la ore diferite si are telefonul inchis.Tu cand ai fost la ea? 2 Link spre comentariu
ally827 Reputație: 146 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: for_you_only1982 Oras:Ploiesti Telefon: for_you_only1982 Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 La fel am patit si eu, fara sorti de izbanda am incercat sa sun si nici un rezultat! Doar marti a sunat dar mi-a dat ocupat, am revenit dupa 30 minute si era inchis ! 2 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Incercat si eu in mai milte zile, la diferite ore, nu se raspunde la acest numar de telefon, propun mutarea topicului la inactive pana cand cineva va reusi macar sa dea de dansa si sa revina cu o recenzie. Bafta! 2 Link spre comentariu
florineag Reputație: 337 Postat Mai 4, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Da,si eu am patit-o la fel.Am sunat-o saptamana trecuta sa ma programez ptr a 2-a zi,am sunat la ora stabilita,si...surpriza...dupa ce telefonul a sunat de 2-3 ori,am primit ton de ocupat si pe urma a inchis telefonul... Link spre comentariu
antonia30 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Bunaa Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 buna Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Rau Link spre comentariu
sanglierx Reputație: 72 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Bau Link spre comentariu
tookinky4u Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 si recenziile unde sunt ? majoritatea dintre voi vi se rupe de acest forum ! numai SPAM 3 Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Se pare ca numarul nu mai este valabil.. Link spre comentariu
mateigho Reputație: 1 Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 Buna seara.Nr Georgianei este bun eu am sunat si ne -am inatlnit.La usa m-a intampinat o tipa bruneta imbracata sexi.Mi -a facut un oral neprotejat demential apoi protejat am luat-o pe la spate ca un nebunIn ceea ce priveste curatenia atat ea cat si locatia este foarte ok.Mi - a placut mult ca nu m-a grabit,cu siguranta am sa revin. Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 29, 2017 Buna seara.Nr Georgianei este bun eu am sunat si ne -am inatlnit.La usa m-a intampinat o tipa bruneta imbracata sexi.Mi -a facut un oral neprotejat demential apoi protejat am luat-o pe la spate ca un nebunIn ceea ce priveste curatenia atat ea cat si locatia este foarte ok.Mi - a placut mult ca nu m-a grabit,cu siguranta am sa revin. Ti-a facut oralul gratis sau esti pestele ei? 2 Link spre comentariu
mateigho Reputație: 1 Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Prietene este ceva gratis in tara asta?normal ca am platit. Link spre comentariu
phxdark666 Reputație: 21 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iunie 30, 2017 Si dc nu ràsp la tel boss&fish Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 1, 2017 Ti-a facut oralul gratis sau esti pestele ei? Iti spun eu eu tariful de acum 100 ron finalizarea O.Nep.fara C.I.M.+N.P.si 200 ron /ora Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Iulie 1, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iulie 1, 2017 numarul din titlu se pare ca nu mai este valabil...exista unul bun? Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 2, 2017 numarul din titlu se pare ca nu mai este valabil...exista unul bun?Imposibil sa nu mai fie bun nr. de telefon ca eu vineri am vorbit cu ea. Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat Iulie 6, 2017 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat Iulie 6, 2017 Imposibil sa nu mai fie bun nr. de telefon ca eu vineri am vorbit cu ea. Si ce mai zice? De ce nu are anunt (cu sau fara poze)? Cont aici cica ar avea. E cu circuit inchis? Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 7, 2017 Nu are anunț pe nici un site de matrimoniale, are clienti vechi sau cei care au numărul luat din acest topic. Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Iulie 26, 2017 De fiecare data cand mi-a raspuns replica a fost aceeasi: astazi nu se mai poate, suna-ma maine 😀 Link spre comentariu
gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 eu am reusit sa ajung..........ce sa zic ......urmeaza recenzia cit mai curind..........ceva bun.. Link spre comentariu
bursuk Reputație: 91 Postat August 7, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat August 7, 2017 Salut am ajuns si eu la ea imi pare rau ca nu am ajuns mai de mult va urma si recenzia cat mai curand. Link spre comentariu
sil_v70 Reputație: 33 Postat August 7, 2017 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Partajează Postat August 7, 2017 Asteptam cu interes. Link spre comentariu
futixxx Reputație: 64 Postat August 7, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat August 7, 2017 Nu am incercat, nu am ajuns la ea...urmeaza recenzia. Plm scriem ca sa scriem. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum