bursuk Reputație: 99 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 25, 2018 Locatia in centru si ca tarif poti suna si tu si intrebi nr de telf este mai sus.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2018 Locatia in centru si ca tarif poti suna si tu si intrebi nr de telf este mai sus.Am sunat de mai multe ori, i-am dat si mesaj. Degeaba. 6
pandora13 Reputație: 911 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2018 Am sunat de mai multe ori, i-am dat si mesaj. Degeaba.Salut! Mai incearca poate o prinzi la telefon intre orele 09.30-17.00.Nu raspunde la telefon cand este cu cineva si nici nu suna inapoi.Eu o cunosc de un an si jumatate si serviciile ei sunt super ,in plus cu mine face si finalizare orala.Are cercul ei de prieteni care o frecventeaza des si de aceea nu are anunt pe nici un site de profil.Bafta sa o prinzi la telefon ca se merita! 4
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 25, 2018 Salut! Mai incearca poate o prinzi la telefon intre orele 09.30-17.00.Nu raspunde la telefon cand este cu cineva si nici nu suna inapoi.Eu o cunosc de un an si jumatate si serviciile ei sunt super ,in plus cu mine face si finalizare orala. Are cercul ei de prieteni care o frecventeaza des si de aceea nu are anunt pe nici un site de profil.Bafta sa o prinzi la telefon ca se merita!Nu inteleg: daca ii da omul MESAJ, cu nr. de telefon, explicit pentru a fi contactat cand poate/doreste, de ce sa nu sune/raspunda?! Daca are nevoie de credit pe cartela ca sa poata comunia, spune, poate rezolvam si facem lumea fericita... Atatea dificultati pentru o interactiune umana simpla, naturala!? 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2018 Nu inteleg: daca ii da omul MESAJ, cu nr. de telefon, explicit pentru a fi contactat cand poate/doreste, de ce sa nu sune/raspunda?! Daca are nevoie de credit pe cartela ca sa poata comunia, spune, poate rezolvam si facem lumea fericita... Atatea dificultati pentru o interactiune umana simpla, naturala!?Daaa, este greu de înțeles ce au in cap ființele astea. Poate are clienții ei care ii aduc venituri suficiente si nu o mai interesează alti potențiali indivizi. Habar n-am.. 7
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 28, 2018 probabil prefera sa ofere calitate in loc de cantitate....si nu cred ca face pe banda rulanta...asa ca insista....si poate vei reusi 2
bursuk Reputație: 99 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 31, 2018 Eu am intrebat de ce nu rasp la tel si a spus exazact cum colegul de mai sus prefera calitate si respect,decat cantitate si persoane care nu au cei 7 ani de acasa.Insista si vei rzv pb ta. 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 31, 2018 Eu am intrebat de ce nu rasp la tel si a spus exazact cum colegul de mai sus prefera calitate si respect,decat cantitate si persoane care nu au cei 7 ani de acasa.Insista si vei rzv pb ta.A dat mesaj scris, ai citit? Si nu cred ca l-a redactat intr-o maniera lipsita de respect, intrucat vezi cum scrie prietenul nostru dinamovist. Prefera calitate si respect si d-aia nu raspunde la telefon, nici la mesaje - are logica, intr-adevar: de Divertis... . :laugh2 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 31, 2018 Habar n-am..Nici habar n-avem! :laugh2 Dupa ce ca nici curve n-avem... n-avem nici habar! Bine, intre timp au toti masini si nici unde parca, nici unde circula cu ele nu mai au! Hahaha, din lipsa in lipsa catre ApocaLIPSA! Hahaha, ce-mi plac glumele mele! Nici nu stiam cat sunt de perfect... mai perfect ca Basescu! :slap2 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 31, 2018 Nici habar n-avem! :laugh2 Dupa ce ca nici curve n-avem... n-avem nici habar! Bine, intre timp au toti masini si nici unde parca, nici unde circula cu ele nu mai au! Hahaha, din lipsa in lipsa catre ApocaLIPSA! Hahaha, ce-mi plac glumele mele! Nici nu stiam cat sunt de perfect... mai perfect ca Basescu! :slap2Situația e sub control. Ea n-are nevoie de banii mei, eu ma pot descurca fara serviciile ei sexuale. Marinarul macar era combativ si exprima niste idei intr-o forma originală, chiar daca si le schimba destul de rapid dintr-o extrema in cealaltă. "Imi dau demisia in 5 minute daca sunt suspendat in Parlament." :) 7
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 31, 2018 Situația e sub control. Ea n-are nevoie de banii mei, eu ma pot descurca fara serviciile ei sexuale. Marinarul macar era combativ si exprima niste idei intr-o forma originală SUNTEM PLINI DE ORIGINALITATE, CA ENTITATE STATALA SI CA POPULATIE: AVEM SI DEMOCRATIE ORIGINALA, SE STIE... ANCORATA IN MEANDRELE CONCRETULUI :laugh2 . , chiar daca si le schimba destul de rapid dintr-o extrema in cealaltă. "Imi dau demisia in 5 minute daca sunt suspendat in Parlament." :)Combativ si complet neconstructiv, cu exceptia situatiei sale si a familionului (extins)... 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 31, 2018 Combativ si complet neconstructiv, cu exceptia situatiei sale si a familionului (extins)...Nu stiu vreunul care a plecat sarac dintr-o functie.. Ăsta a reusit să-i umple pe toti de dosare. :p 9
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2019 Postat Septembrie 28, 2019 Știe cineva dacă mai este activa?
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 29, 2019 Știe cineva dacă mai este activa?Unii spun ca ar lucra. Mie nu mi-a răspuns nici la mesaje, nici la apeluri. Am renunțat deja la ideea de a merge la ea. 8
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Septembrie 29, 2019 lucreaza.am fost vineri.
bursuk Reputație: 99 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 14, 2020 Hey salut, mai stiti ceva de aceasta doamna ca pe anul acesta nu am reusit sa iau legatura cu ea.
jardel Reputație: 1229 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:privat Oras:privat Postat Ianuarie 14, 2020 Nici noi, am crezut ca e in vacanta scolara, dar se pare ca nu a revenit..Sau a schimbat numarul? :hmmm 1
bursuk Reputație: 99 Postat Februarie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 12, 2020 Hey baieti ati aflat ceva despre Domnisoara.
matei cosmin Reputație: 280 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Hey baieti ati aflat ceva despre Domnisoara.Daca si asta mai e domnisoara ?? 🤦â€â™‚ï¸ ðŸ¤£ðŸ¤£
bursuk Reputație: 99 Postat Februarie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 12, 2020 Scz eram la volan obosit Doamna
matei cosmin Reputație: 280 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Scz eram la volan obosit DoamnaStai linisitit nu i nici o prob , am zis doar asa ca fapt divers ðŸ‘
jardel Reputație: 1229 Postat Februarie 15, 2020 Oras:privat Oras:privat Postat Februarie 15, 2020 Nimeni nimic :no2 ...zic sa facem o petitie online :PCx 1
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 27, 2020 din decembrie nu mai dau de ea.poate ar trebui trecuta la inactive
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 27, 2020 din decembrie nu mai dau de ea.poate ar trebui trecuta la inactiveNu mai exista sectiunea inactive. Sunt toate la grămadă. :) 8
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Postat August 18, 2020 Mai stie cineva ceva de Georgiana?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum