Sari la conținut

Transexuala cristina 0753859403

mtd42

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Trans VIP Brasov 0753859403
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut-o si eu, pare barbat travestit. Nu stiu ce sa zic...🤨

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Degeaba. Pozele par fake. I-am scris

250 finalizarea

500 ora

in anunț scrie ca face confirmare dar nu mai răspunde dacă ceri așa ceva. Dacă ceri detalii, nu mai răspunde. 
În concluzie, mergi sau nu mai răspunde :))

• Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat

plm, deci cât de cringe sa-ti pui la titlu "Șefa transexualelori". 

IQ de parameci.

• Haha 2
Postat

Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 10 ore, zabielo a spus:

Faza e ca din ce am mai auzit fata asta ar avea HIV si ar fi bine sa fiti atenti daca mergeti la ea. Protejati-va sau evitati-o. 😉

Pai unde ai auzit tu asta ? Daca nicaieri nu a zis nimeni nimic. Cum apare cineva nou incepeti cu acuzatiile :)). Trist

Postat
Acum 10 ore, zabielo a spus:

Ba  fratilor .... dece vorbiti aiurea doar sa faceti rau ! Daca fata a facut multe seturi de analize si va contrazice prin documente medicale postate pe publi24 si prin diverse locuri dc continuati in informare gresita si mai mult de atat in a promova prostia ! Terminati.va ma ca nu are nici un HIV  ... hiv.ul nu se ia asa dupa strada .... si appp  daca se tine ca capul vostru  si merge pe cale legala si se va demostra ca  mintiti sunteti buni de plata   hai va salut !

Postat

Am auzit ca ar avea ceva probleme, in unele cercuri zic una , in alta parte alta. Dar cred ca cel mai bine e sa avem grija cu totii sa ne protejam. Asta voiam sa atrag atentia. 😉 Nu va panicati, doar folositi prezervativul! 

Postat

Este top  fata, nu are nimic din ce zice zabielo, vă recomand și o să vedeți o să aveți o experiență foarte frumoasă alături de ea🤗

Postat

Prima mea experienta cu o transexuala. Avand treburi prin Timisoara si fiind atras de poze am decis sa fac o vizita titularei topicului. Ce sa zic o experienta frumoasa zic eu. Ceva nou. Si da e adevarat ceea ce se spune ca transele sug mai bine ca femeile. O muie de zile mari. Ca aspect este top. Inalta in jur de 1 80 corp tonifiat se vede ca face sport cur beton sani frumosi medii iar la fata este draguta. Eu sunt activ deci dotarea nu m-a interesat prea tare dar pot spune ca era mereu sculata piatra . Probabil avea atractie fata de mine. Ce sa zic pentru pasivi e amanta perfecta si nu numai. Mi -a spus ca e mai mult activa decat pasiva. Oricum actiunea nu o dezvalui dar a fost ceva foarte fain. Curul foarte stramt si tare ca piatra. Note 10 pe linie. Spor la futut!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Anunturi multiple. Intr-unul mentioneaza ca poate fi gasita pe FB ca Belmondo Cristina. O gasesti, constati ca e cam tigan si are impresia ca seamana cu tipa din pozele postate in anunt. :)) Daca pui intrebari, block! Mai bine asa! Te doare mintea cat de stricate si mental, nu doar functional, pot fi aceste pseudo-shemales made in Romania.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-virila-100/781816f4e7e47223229979i496iid51i.html

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Este frumușică păcat ca gură bate curul :))

Postat
La 19.05.2025 la 23:28, Wersenn a spus:

Este frumușică păcat ca gură bate curul :))

Salut, eu am fost ieri la ea la Pitești, a fost super nice, e reala, sâni faini, cur frumos, numai bun de futut. Ca și atitudine e super ok, la ce intrebări primea de la unii...și i se cereau poze nud pe whatsapp, deaia poate unora li se pare că vorbește urât sau etc...

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
La 19.02.2025 la 17:52, sivle123 a spus:

Este top  fata, nu are nimic din ce zice zabielo, vă recomand și o să vedeți o să aveți o experiență foarte frumoasă alături de ea🤗

La 19.02.2025 la 14:08, zabielo a spus:

Am auzit ca ar avea ceva probleme, in unele cercuri zic una , in alta parte alta. Dar cred ca cel mai bine e sa avem grija cu totii sa ne protejam. Asta voiam sa atrag atentia. 😉 Nu va panicati, doar folositi prezervativul! 

La 19.02.2025 la 12:42, gege1999 a spus:

Ba  fratilor .... dece vorbiti aiurea doar sa faceti rau ! Daca fata a facut multe seturi de analize si va contrazice prin documente medicale postate pe publi24 si prin diverse locuri dc continuati in informare gresita si mai mult de atat in a promova prostia ! Terminati.va ma ca nu are nici un HIV  ... hiv.ul nu se ia asa dupa strada .... si appp  daca se tine ca capul vostru  si merge pe cale legala si se va demostra ca  mintiti sunteti buni de plata   hai va salut !

La 19.02.2025 la 12:36, sonix a spus:

Pai unde ai auzit tu asta ? Daca nicaieri nu a zis nimeni nimic. Cum apare cineva nou incepeti cu acuzatiile :)). Trist

Ideea e ca daca ar fi ceva, nu cred ca e vorba doar sa te feresti, sa folosesti prezervativ ... astea sunt cazuri de anuntat autoritatile medicale, nu poti sa lasi asemenea chestii la voia intamplarii, nu e normal. La fel si in cazul celor care o fac neprotejat (desi de cele mai multe ori aici e vina barbatilor ca le e frica de prezervativ, ii musca)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.