Sari la conținut

Matura 36 0723096255

Postări Recomandate

• Oras:Galați
Postat

Acum vizitată domnița arata bine dar în rest praf,aere de diva ,la telefon oral neprotejat la fata locului protejat ,normal protejat dar fals că o doare,mai bine sa facem o l---a poate termini repede spălat și plecat,bani dați degeaba.Pacat de ea că arată bine că și femeie din punctul meu de vedere de evitat 

• Like 2
Postat

Scuze am uitat locație I4 la parc viva scoruri 150 cu 250 sincer nu se merită.

Postat

Apropo de Natalia 0755513063 mai știe cineva ceva ?Nu de alta dar am ajuns pentru o panarama să ne hăituim și să ne ascundem ca altceva păcat de site-ul asta.Nu mai avem încredere în  nimic total lumea minte și ascunde și țin doar pentru ei ,păcat noi suntem cei care dau banii.Multumesc.

• Minus 1
  • Oras:Gaza
  • Oras:Gaza
Postat
40 minutes ago, marcopolo71 said:

Apropo de Natalia 0755513063 mai știe cineva ceva ?Nu de alta dar am ajuns pentru o panarama să ne hăituim și să ne ascundem ca altceva păcat de site-ul asta.Nu mai avem încredere în  nimic total lumea minte și ascunde și țin doar pentru ei ,păcat noi suntem cei care dau banii.Multumesc.

Doar tu ai ceva de împărțit cu ea ,nu noi .Esti singurul care s a plans de ea si o face in continuare .Ai fost cioban si nu te mai primește este?

Postat

Colegiile nu te supăra și scuze dar daca vei citi ce am scris eu acolo vei vedea că acest cioban cum mă numești tu a ajutatt-o când era praf ,,a făcut-o o doamna și a ajută-i prin spitale cu copilul și etc nu vreau decât să știu unde e și dacă e bine pentru că între mine și ea e altceva.Multumesc de înțelegere.

• Minus 1
Postat

Deci să înțeleg că degeaba m-am chinuit cu ea timp de 4 ani să facă școală și alte studii plătite de mine ,ea face in continuare prostituție,mulțumesc  oricum ,o voi găsi.

• Minus 1
Postat

Colegule scuze daca te deranjez e o vorbă"se întâlnește munte cu; munte , darămite om cu om "

• Minus 1
Postat

Domnule Juan Baptiste va rog frumos sa mă scuzați daca v-am deranjat ,vreau doar să știți că dacă eu nu eram nici ea nu mai era unde e acum,că sunt cioban asta e dar am atinso-o mai bine că voi timp de 4 ani și să știți pentru toți care ați fost la ea  cuvinte de lauda nu aveți ceea zice și alte chestii sunt pur financiare lce făceam eu cu ea fără guma e spectacol.Scuzati-ma daca v-am deranjat 

• Minus 1
Postat
11 hours ago, marcopolo71 said:

Acum vizitată domnița arata bine dar în rest praf,aere de diva ,la telefon oral neprotejat la fata locului protejat ,normal protejat dar fals că o doare,mai bine sa facem o l---a poate termini repede spălat și plecat,bani dați degeaba.Pacat de ea că arată bine că și femeie din punctul meu de vedere de evitat 

Macar aduce cu vreuna din poze?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...