Sari la conținut

Blonda - 0731754162

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Blonda - 0731754162
  • Oras:Buzau
Postat
1 oră în urmă, rycky2401 a spus:

Nu este Delia? 

Fiind mai "proaspăt" pe ciocăneală nu știu cum arată această Delia. 

Postat
Acum 3 ore, bocanilaaa a spus:

Nu e aceeași.

Eu zic ca ea este ca își schimba de fiecare data pozele nr de telefon si rsp si greu

• Oras:Baicoi
  • Oras:Baicoi
Postat

Delia chiar este ce trebuie. O recomand cu toata increderea. O fata draguta, usor corpolenta, picioare si fund maricele dar foarte tari, nu lasata. O fata eleganta si discreta.  Merita vizitata!

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat
Acum 11 ore, Mariusangel a spus:

Salut da ești în Buzău,doar ca și-a schimbat numărul e talent și top!❤️

Ne poți oferi noul număr de contact?

Postat
Acum 12 ore, Mariusangel a spus:

Salut da ești în Buzău,doar ca și-a schimbat numărul e talent și top!❤️

Ajută-ne și un număr de telefon! 

Postat

Eu merg la ea de câțiva ani...1 data sau de 2 ori pe luna....dar serviciile ei sunt de departe la capitolul premium ca sa nu mai spun ca ma incanta felul in care arata si mai ales cat este de sociabila...

Avem un cod de comunicare al nostru...doar pe programare  prin sms ca sa nu sun ca un disperat...pt ca si eu dacă sun ea imi răspunde foarte rar....

Are tarife si servicii standard....din cate stiu nu face anal...nici normal neprotejat sau finalizare orala, intr-un cuvat pare curata .....

Bafta la tot ce doriti!

• Oras:Bistrița-Năsăud
Postat

Înțeleg că gagicuța e deja cunoscută p'aici,eu am prins o prima data la Prahova și de atunci o vizitez oriunde ar activa daca am drum și de nu tot îmi fac de sunt pe aproape.  Sincer se comporta ca un om și cu asta sa înțeles tot,de curată nu mai e cazul sa înșir căci se simte mirosul ei de parfum pe scara blocului sau ce'o folosi ea! E de admirat,și apreciat de la atitudine la servicii, curățenie.... are perioade când dorește să fie totul protejat însă pe mine nu mă deranjează că la ce oral face nu poți să-i reziști oricum. Sa veți spor in toate.

Postat

Salut. Am incercat și eu să o contactez pentru o programare, vineri, însă nu prea am reușit. Ne poate spune cineva care a fost la ea de curând dacă mai este în oraș.

Postat

Luat legătura cu gagica,zice că mai stă și sâmbătă în oraș. Sa aveți spor

Postat

In urma încercărilor nenumarate de a avea parte de o partidă bună in această dimineață,ultima variantă a fost la blonda si bine am facut. Am inceput ziua corect numai bună de f...t serviciile bine executate  

OP/NP si la final am finalizat pe funduletul obraznic

200 fin 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...