coryna69 Reputație: 543 Postat Marți la 20:35 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Marți la 20:35 Bună dragilor numele meu este CORINA și de mâine voi fi pentru prima data sunt în orașul vostru, despre mine pot spune ca sunt o bruneta minionă, am 54kg și 1,60 inaltime, sunt o fire calda, empatica și deschisă la noi aventuri, sper sa întâlnesc oameni mișto la voi în oraș va pup tare🥰💋 Serviciile mele sunt😍 Oral protejat sau neprotejat în funcție de igienă, normal doar protejat, sex în diferite poziții, 69 și limbute, sărutări corporale, COB sex între sâni și alte mici fantezii în limită bunului simț💋 ofer și dominare soft: tras de par ușor, cunilingus și anelingus, palme peste fund ușor, ma pun și cu fundul pe fata voastra(50extra), Nu ofer❌fk,anal,cim 💚200finalizarea 💚 💚250fin+masaj(45minute)💚 💚350h( maxim 2finalizari)💚 💚400h( 2finalizari+masaj)💚 💚Nu accept persoane în stare de ebrietate, sau cu modificări în zona intima, persoane foarte mature! 2 1 3
mihaita2020 Reputație: 1159 Postat Ieri la 04:53 Postat Ieri la 04:53 Sânii sunt naturali? Parca sunt prea frumosi.
coryna69 Reputație: 543 Postat Ieri la 09:40 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Ieri la 09:40 Acum 4 ore, mihaita2020 a spus: Sânii sunt naturali? Parca sunt prea frumosi. Am implanturi! 1
coryna69 Reputație: 543 Postat Ieri la 09:44 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Ieri la 09:44 Hei dragilor azi după ora 16:00 voi ajunge în orașul vostru pentru prima data împreună cu prietena mea @profesoara28, pentru cei care doriți sa ne cunoașteti și sa petreceți timp de calitate alături de noi! Voi întra și cu prietena mea la 3some, serviciile noastre sunt cele menționate pe topicul fiecareia dar nu facem show lezbi🥵 Programări pe WhatsApp și confirmate cu 1h înainte altfel se ❌ Locația este pe strada Cismelei nr11 Va pup💋💋💋 1 3
coryna69 Reputație: 543 Postat Ieri la 13:47 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Ieri la 13:47 Disponibila pentru programări🍌🥵 Programări pe WhatsApp și confirmate cu 1h înainte altfel se ❌ Locație zona ciresica💋💋 1
gauloise07 Reputație: 137 Postat Ieri la 19:01 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ieri la 19:01 Definește, te rog, ce înseamnă persoane foarte mature.
cheludmx Reputație: 1239 Postat 10 ore în urmă Oras:constanta Oras:constanta Postat 10 ore în urmă Acum 21 ore, coryna69 a spus: Disponibila pentru programări🍌🥵 Programări pe WhatsApp și confirmate cu 1h înainte altfel se ❌ Locație zona ciresica💋💋 La cat de bine arăți.. este păcat ca nu faci si fk .. probabil aveai si mai mult succes.. Voi incerca sa te vizitez.. ca observ ca nimeni nu vine cu o recenzie .. nici la tine nici la colega .. păcat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum