Naty19 Reputație: 41 Postat August 6 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat August 6 Bună dragilor numele meu este Naty, iar de astăzi începând cu ora 13:00 țin să vă anunț ca voi fi disponibilă pentru prima dată în orașul vostru . Despre mine vă pot spune ca sunt o fată simpatică și dornică de a-ți satisface fanteziile . ☺️ Am 1,68 înălțime și 54 kg , sunt roșcată cu sâni micuți și un funduleț obraznic ☺️ Sper să ne înțelegem cât mai bine și să avem întâlniri reușite ! 🥰 Locație: Bulevardul Republicii (sex shop) 🌼Servicii: 🔸 Sex normal DOAR protejat; 🔸 Sex oral protejat/ neprotejat ( în funcție de igienă ); 🔸Sex în diferite poziții; 🔸Masaj de relaxare; 🔸Finalizare corporală; 🔸 French kiss ( în funcție de igienă și compatibilitate); 🔸Finalizare orală (în funcție de igienă); 🔸Finalizare facială + 50 ( în funcție de igienă). 🌼Prețuri: 🔸200 lei - 30 de minute (o finalizare); 🔸350 lei - 60 de minute (2 finalizări ). Lucrez cu programări pe what’s upp la nr din titlu . ☺️ Rog pe cei ce se programează să îmi confirme cu 30 de minute înainte . În caz contrar programarea se anulează. Vă pup și vă aștept la mine ! ❤️
awokeone10 Reputație: 10058 Postat August 6 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 6 Acum 34 minute, Naty19 a spus: Bine ai venit! Cat vei sta pe la noi? 2
Naty19 Reputație: 41 Postat August 7 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 7 Buna dimi dragilor , astăzi sunt disponibilă până la ora 23:00 , vă pup și vă aștept 😘😘😘😘 1 1
awokeone10 Reputație: 10058 Postat August 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 7 Acum 1 oră, Naty19 a spus: Buna dimi dragilor , astăzi sunt disponibilă până la ora 23:00 , vă pup și vă aștept 😘😘😘😘 Nu stii sa raspunzi? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum