Sari la conținut

Karla 0721834291/Karina 0725669000/Adela 0722836905 Aleea Ciucului.

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Salutare la băieți. Nu recomand nici dușmanilor mei o astfel de tzepară. Nu credeam că există specimene care să pună prezervativul când penisul este flasc. 😂 Plus atitudinea ei de o nesimțire cruntă când i-am cerut o parte din bani înapoi, de zici că îi băgasem mâna în buzunar. I-am zis să-și cumpere lumânări de ei. 😂 Scuze că nu am reușit sa pun link-urile, dar are cel puțin 3 anunțuri, cu numere diferite. Deci, CLAR DE EVITAT.

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Am fost și eu la tipa asta Karla sau care ar fi numele ei de scenă.

Așa zisul OP era așa pentru că avea o lucrare în gură, dar a fost făcut mai mult cu mâna, când i-am spus să îl bage in gură că asta e și ideea la un sex oral, a început să geme dar tot cu mâna îl făcea, de parcă pe mine mă interesau gemetele ei pff...îl mai băga în gură așa doar puțin,la mișto.

Când am văzut că e țepară , de normal nici nu am mai avut chief și m am dus...și am fost foarte bucuros pentru că am dat doar 150 pt o finalizare, nu mai știu motivul...in general iau pentru 2 finalizări, nu stau in oraș..și nu mi se pare normal sa bat 10 km pt 5 min sau 10 min doar pt o finalizare.

Dar sa știți că se poate și mai rău, când am sa mai găsesc poza ei pe publi 24 am să vă pun și vouă link ul sa o vedeți.

Deci tipa asta blondă cu ceva tatuaje înălțime medie, așa putoare nu credeam că există, nici măcar nu a vrut să se dezbrace, abia am reușit să o pun peste mine dar îmbrăcată pt că avea picioare și cur și țâțele, cu Chin mi a făcut un masaj pe piept dar în silă, Ba chiar îmi cerea 50 Ron in plus pentru ca să îmi meargă mie bine🫢 bă fraților!!! 🤨🤣 La plecare mi a spus, Te mai aștept pe la mine😐. Deci nu vă gândiți cat de supărat am fost pentru că întâlneam cam des astfel de întâlniri pe publi 24...din 5 întâlniri 3 sigur erau nașpa..nu ca asta cu blonda...asta a fost top. Daca am mai făcut o greșeală gramaticală.. închideți ochii și treceți peste. Toate cele bune.

• Like 2
Postat
Acum 9 ore, laTeX a spus:

Am fost și eu la tipa asta Karla sau care ar fi numele ei de scenă.

Așa zisul OP era așa pentru că avea o lucrare în gură, dar a fost făcut mai mult cu mâna, când i-am spus să îl bage in gură că asta e și ideea la un sex oral, a început să geme dar tot cu mâna îl făcea, de parcă pe mine mă interesau gemetele ei pff...îl mai băga în gură așa doar puțin,la mișto.

Când am văzut că e țepară , de normal nici nu am mai avut chief și m am dus...și am fost foarte bucuros pentru că am dat doar 150 pt o finalizare, nu mai știu motivul...in general iau pentru 2 finalizări, nu stau in oraș..și nu mi se pare normal sa bat 10 km pt 5 min sau 10 min doar pt o finalizare.

Dar sa știți că se poate și mai rău, când am sa mai găsesc poza ei pe publi 24 am să vă pun și vouă link ul sa o vedeți.

Deci tipa asta blondă cu ceva tatuaje înălțime medie, așa putoare nu credeam că există, nici măcar nu a vrut să se dezbrace, abia am reușit să o pun peste mine dar îmbrăcată pt că avea picioare și cur și țâțele, cu Chin mi a făcut un masaj pe piept dar în silă, Ba chiar îmi cerea 50 Ron in plus pentru ca să îmi meargă mie bine🫢 bă fraților!!! 🤨🤣 La plecare mi a spus, Te mai aștept pe la mine😐. Deci nu vă gândiți cat de supărat am fost pentru că întâlneam cam des astfel de întâlniri pe publi 24...din 5 întâlniri 3 sigur erau nașpa..nu ca asta cu blonda...asta a fost top. Daca am mai făcut o greșeală gramaticală.. închideți ochii și treceți peste. Toate cele bune.

M-ar mira să fie vreo scârbă mai mare ca asta în oraș, dar gradina Domnului e maaaaareeeee. 😂😂😂 Chiar mă simt prost că am susținut o astfel de panaramă, deși am avut un feeling să îi trimit mesaj că nu mai pot ajunge, dar din păcate nu am ADN de tzepar. 😂 Ce mă pusese inițial pe gânduri, era faptul că nu avea activitate pe whatsapp de când făcusem eu programarea, încă nu văzusem că are mai multe anunțuri.

Când am ajuns pe stradă, erau 3 cioroi slinoși la următoarea scară, unde știu că mai este o locație, de aici probabil și tupeul ei când i-am cerut banii înapoi. 😂 Probabil au mai multe ciori d-astea șmecherite la produs și schimbă numerele de telefon mai des ca șosetele,deci o să mai țepuiască pe mulți atât timp cât pe publi24 poți pune câte anunturi vrei, fără o verificare strictă. Am impresia că pe Buzău am mai văzut pozele la panarama asta. Concluzia este că nu vom scăpa de asemenea specimene în ritmul ăsta.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.