Sari la conținut

Nou în orașul vostru Camelia 0725784240

Postări Recomandate

• Oras:Zalau
Postat

Salutare aveți grija la aceasta hoata . A furat mai multe sume de bani de la clienti si a îmbolnăvit si a nenorocit ogramada de clienți inclusiv a sunat clienții cand aceștia erau cu nevestele . A fost si in zalau si in timisoara si arad si in iasi . Aveți mare grija deoarece are si peste 

Postat

update  . Salutare . O cunoștinta a fost astazi fugărița si bătută cu o bata de pestele acestei fete  . Întâmplarea a fost ca el sa dorească o ora iar ea dupa ce a făcut prima finalizare mai mult din laba trista  s.a dus la dus intre timp ea i.a spus ca nu o sa mai aibă loc am 2 lea numar deoarece așteaptă pe altcineva . După ce a venit de la dus l.a poftit sa se îmbrace la care omul s.a enervat si ia spus ca să ii dea banii înapoi ea a refuzat si a început circul si sa il înjure de morți și de vii si a spus ca daca nu pleacă o sa vadă el , dupa încă 2 ,3 replici si dupa ce s.a îmbrăcat a ieșit un chelios cu o bata de baseball  asa o spus prietenul meu si l.a înjurat si i.a dat una la picioare . Cand av vazut asa a luat.o la fuga prietenul meu dar pestele l.a fugărit pana afara . E nebuna fata 

Postat

Plus ca acum am vorbit cu el din nou si a spus ca a rămas si fără 500 de lei ... el crede ca i.a luat cand era la dus . .... 

Postat
Acum 18 ore, Goliat1321 a spus:

update  . Salutare . O cunoștinta a fost astazi fugărița si bătută cu o bata de pestele acestei fete  . Întâmplarea a fost ca el sa dorească o ora iar ea dupa ce a făcut prima finalizare mai mult din laba trista  s.a dus la dus intre timp ea i.a spus ca nu o sa mai aibă loc am 2 lea numar deoarece așteaptă pe altcineva . După ce a venit de la dus l.a poftit sa se îmbrace la care omul s.a enervat si ia spus ca să ii dea banii înapoi ea a refuzat si a început circul si sa il înjure de morți și de vii si a spus ca daca nu pleacă o sa vadă el , dupa încă 2 ,3 replici si dupa ce s.a îmbrăcat a ieșit un chelios cu o bata de baseball  asa o spus prietenul meu si l.a înjurat si i.a dat una la picioare . Cand av vazut asa a luat.o la fuga prietenul meu dar pestele l.a fugărit pana afara . E nebuna fata 

2-3 băieți hotărâți trebuie mers peste ei

• Like 1
Postat

Eu sunt mai pacifist mai bine sa nu se mai duca clientii la ei si o sa plece de buna voie

Acum 56 minute, Dacul85 a spus:

2-3 băieți hotărâți trebuie mers peste ei

deoarece mi.au facut extrem de mult rău aceste persoane si nu doar mie ci si la alți multi clienți de prin tara , iti mulțumesc frumos de suportul acordat , apreciez nespus 

Postat

Am pățit și eu o dată să fiu luat la întrebări de un peste pentru ca nu am rămas erau niște ciori urate cu spume si săi plătesc deranjul iam arătat ceva din borseta sa calmat instant si cerea scuze

Postat

Salutare , trag din nou un semnal de alarma către aceasta hoata de buzunare . De aceasta data a patit.o un prieten de.al meu care dupa ce l.a dat afara dupa 10 min cu tot cu îmbrăcat iar el a plătit o ora i.a furat  800 de lei din portofel iar cand a sunat o din nou a urlat la el si a spus ca o sa ii para rău facă o va mai deranja si alta data . Aveți grija fraților  plus ca ma repet fata este bolnava  si face si neprotejat ca vezi doamne asa ii place ei . O zi frumoasa si ciocane tari fara chestii nasole . 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...