Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 6 minute, po2024ve a spus:

Taci ... ca de aveai posibilitatea ...de azi mergeai ....sa prinzi loc 🤣🤣🤣

Pe aia ....cu vulpea si strugurii  .... o stim 😅😅😅

Am visat că vine luni Diva,și a spus:ce-a fost,a fost!Ștergem cu buretele..

E nevoie de o resetare!

Așa că ai drum liber Caru"!

Ce vis frumos!A-ha-ha😂

• Haha 1
  • Oras:Sud
Postat
Acum 3 minute, alexxxis21 a spus:

Am visat că vine luni Diva,și a spus:ce-a fost,a fost!Ștergem cu buretele..

E nevoie de o resetare!

Așa că ai drum liber Caru"!

Ce vis frumos!A-ha-ha😂

Mai degrabă ajunge pe barca ...decat la Diva la ușă..... 

Dar sa il lasam .....sa viseze . 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Oras:Pullon
Postat

Asta am ajuns din păcate , o țară de mâna a treia ,bananieră,  primitivă , unde nu mai există rușine, empatie sau măcar minimul bun simț , cei 7 ani de acasă nu mai sunt la modă, e tot o glumă veche .
Când vezi pe cineva la nevoie decât să fii om și dacă poți să îl ajuți este mult mai interesant să te amuzi , să îl iei peste picior și chiar să îi pui piedică ...🤔
Felicitări dragi colegi , ați reușit, țara fix așa vă vrea 👍👍
Nu pot decât să sper la lucruri mai bune așa cum erau odată  și să mă bazez pe Karma asta indiferent cine o fi ea.
Nmb !

Postat
Acum 15 minute, doarvizita a spus:

Asta am ajuns din păcate , o țară de mâna a treia ,bananieră,  primitivă , unde nu mai există rușine, empatie sau măcar minimul bun simț , cei 7 ani de acasă nu mai sunt la modă, e tot o glumă veche .
Când vezi pe cineva la nevoie decât să fii om și dacă poți să îl ajuți este mult mai interesant să te amuzi , să îl iei peste picior și chiar să îi pui piedică ...🤔
Felicitări dragi colegi , ați reușit, țara fix așa vă vrea 👍👍
Nu pot decât să sper la lucruri mai bune așa cum erau odată  și să mă bazez pe Karma asta indiferent cine o fi ea.
Nmb !

Exact asta ai făcut tu.

Fără empatie,bun simț, ne-ai luat la mișto!

Dacă am intrebat ceva,vorbeai numai in dodii,si faceai pe secretosul si pe  interesantul,că doar tu deții informatia!

Așa că, nunai maniPULA!

• Haha 2
Postat

De cât timp se întâmplă "caterinca" asta prostească ?, de cât timp v-am solicitat în acea problema și cât de simplu se putea rezolva dacă erați Oameni ......🤔

Mă știați bine și că nu glumesc, era singurul meu mijloc de apărare  , am spus clar că voi reveni ca pe vremuri cu orice informație de ajutor doar după ce se va face dreptate și Da am dreptate chiar în acel caz  !

Uitați - vă ce se întâmplă pe Tg Jiu de când s-a retras băiatul ăla , eu v-am mai amuzat pe aici, am mai lasat și câteva mici info utile acolo unde nu era de mers etc....., îmi voi calca pe inimă și voi face ca și colegul ,  va fi chiar mai rău decât acolo sunt absolut sigur .

Distracție plăcută în continuare !

Postat

Trebuia să mai adaug asta , in "războiul " ăsta absolut Nimeni nu are de câștigat (ratingul de oraș a picat în cap , blonda siliconată când am invitat-o aici nici nu a vrut să audă ) , ca in orice război există și victime colaterale  și sunt acele persoane care se informau de aici spre a merge la sigur și care nu își permit să isi irosească bănuții munciți .

Pentru cel care se dă în bărci prin Olanda normal că acest aspect nu îl interesează  !, pentru cel care este cam la aceeași distanță de Tm unde este calitate la fel și rămân ăștia despre care am zis mai sus ....care nu au curaj să vorbească văzând ce poți păți dacă intrii in colimatorul și  malaxorul celor 3 muschetari mereu puși pe șotii și ca să le spun pe nume ....masochisti .

Cine încă are cont aici și citește , cine se regăsește în cuvintele mele nu este insignifiant , părerea lui chiar contează , poate prinde curaj și spre binele tuturor este timpul sa vorbească , să nu mai se ascundă , cu o moarte toți suntem datori , aici nimic nu te omoară , dar ar putea din nou ...să fie mai bine...

Postat
Acum 1 minut, doarvizita a spus:

Trebuia să mai adaug asta , in "războiul " ăsta absolut Nimeni nu are de câștigat (ratingul de oraș a picat în cap , blonda siliconată când am invitat-o aici nici nu a vrut să audă ) , ca in orice război există și victime colaterale  și sunt acele persoane care se informau de aici spre a merge la sigur și care nu își permit să isi irosească bănuții munciți .

Pentru cel care se dă în bărci prin Olanda normal că acest aspect nu îl interesează  !, pentru cel care este cam la aceeași distanță de Tm unde este calitate la fel și rămân ăștia despre care am zis mai sus ....care nu au curaj să vorbească văzând ce poți păți dacă intrii in colimatorul și  malaxorul celor 3 muschetari mereu puși pe șotii și ca să le spun pe nume ....masochisti .

Cine încă are cont aici și citește , cine se regăsește în cuvintele mele nu este insignifiant , părerea lui chiar contează , poate prinde curaj și spre binele tuturor este timpul sa vorbească , să nu mai se ascundă , cu o moarte toți suntem datori , aici nimic nu te omoară , dar ar putea din nou ...să fie mai bine...

Citez aici un bătrân al forumului , în sensul frumos al cuvântului , un adevărat OM așa cum l-am cunoscut cu toții , dacă va citi sunt sigur că va lăsa un mesaj de pace și de izbăvire,

@labadepisoi , nu o făceam însă tu ești singura mea speranță, tot ce mi-a mai rămas  ....chair de va muri , eu măcar am incercat .

Postat

Iar ne-ai luat pe sentimiento!

Eu zic următorul nick sa ti-l pui cu ceva ce te duce cu gamdul la ea.

De exemplu:ReciDIVA!🤣

• Haha 1
Postat
Acum 8 minute, doarvizita a spus:

Citez aici un bătrân al forumului , în sensul frumos al cuvântului , un adevărat OM așa cum l-am cunoscut cu toții , dacă va citi sunt sigur că va lăsa un mesaj de pace și de izbăvire,

@labadepisoi , nu o făceam însă tu ești singura mea speranță, tot ce mi-a mai rămas  ....chair de va muri , eu măcar am incercat .

Acum 2 ore, rechinii77 a spus:

Sincer....is depasit de situatie🙈😅nu mai stiu ce sa zic🤣🤣

Am uitat sa îl citez și pe el , un băiat chiar de gașcă văzui după răspunsul său  @rechinii77

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, alexxxis21 a spus:

Iar ne-ai luat pe sentimiento!

Eu zic următorul nick sa ti-l pui cu ceva ce te duce cu gamdul la ea.

De exemplu:ReciDIVA!🤣

Nu mă mai impresionează asemenea glume ce denotă o gândire infantilă, mă gândesc cum ar fi fost dacă ar fost invers , adică să fim uniți și câte lucruri mișto am fi putut să facem împreună ...

• Oras:Oradea
Postat
Acum 6 minute, doarvizita a spus:

Am uitat sa îl citez și pe el , un băiat chiar de gașcă văzui după răspunsul său  @rechinii77

Mersi😁

Spor la mandre sa ai💣💪

• Like 7
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, rechinii77 a spus:

Mersi😁

Spor la mandre sa ai💣💪

Când voi ajunge pe zona ta sunt  sigur că voi avea un coleg de nădejde 👍

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, doarvizita a spus:

Când voi ajunge pe zona ta sunt  sigur că voi avea un coleg de nădejde 👍

Sigur ca da😁nici nu se pune problema💪

• Like 7
Postat
Acum 8 minute, doarvizita a spus:

Nu mă mai impresionează asemenea glume ce denotă o gândire infantilă, mă gândesc cum ar fi fost dacă ar fost invers , adică să fim uniți și câte lucruri mișto am fi putut să facem împreună ...

Uniți,dar tu să ai intrare la Dive că altfel degeaba suntem uniti!🤣

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, alexxxis21 a spus:

Uniți,dar tu să ai intrare la Dive că altfel degeaba suntem uniti!🤣

Nu pupa 🤣🤣🤣....doar simpla bășcălie .... ca am învățat de la.El 🤣🤣🤣🤣Tic tac ....si timpul zboară 😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, doarvizita a spus:

Tu ești ala defect ....ba 

Vant ai semănat....viscol culegi ...in ton cu anotimpul 🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

Tu ești ala defect ....ba 

Vant ai semănat....viscol culegi ...in ton cu anotimpul 🤣🤣🤣🤣

Te contrazic ,nici eu  nu sunt perfect și nimeni nu este însă nu am greșit nimănui atât de grav încât nu putem găsi o soluție de compromis benefică pentru toți ! , era o vorbă ....dacă te știi atât de curat și neprihanir atunci te rog sa arunci cu piatra ...

Postat
Acum 5 minute, doarvizita a spus:

Te contrazic ,nici eu  nu sunt perfect și nimeni nu este însă nu am greșit nimănui atât de grav încât nu putem găsi o soluție de compromis benefică pentru toți ! , era o vorbă ....dacă te știi atât de curat și neprihanir atunci te rog sa arunci cu piatra ...

Nu aruncam cu piatra, dar ce vrei,sa facem noi o echipa de negociatori?

Pe bune..

Tu stii cel mai bine cu ce ai greșit!

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, doarvizita a spus:

Am cu barca treaba ...dress Code ( marinar betiv ) mi am ales 😅😅😅

Cât despre sectiune ....sa se ducă la fund ...in abisul oceanului ....Mai adânc decat a fost când am scos o la suprafață.  

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, po2024ve a spus:

Am cu barca treaba ...dress Code ( marinar betiv ) mi am ales 😅😅😅

Cât despre sectiune ....sa se ducă la fund ...in abisul oceanului ....Mai adânc decat a fost când am scos o la suprafață.  

Pai vezi .....nostalgia și amintirile ne omoară , chiar daca acum ești sus amintirile frumoase rămân pe veci 

Postat
Chiar acum, doarvizita a spus:

Pai vezi .....nostalgia și amintirile ne omoară , chiar daca acum ești sus amintirile frumoase rămân pe veci 

Nu e valabil pt tine , poate nici pt Alex însă pentru localnici da , nu mi-e ușor și aș putea spune ....

" Ok , rămâneți voi cu astea "vechi" eu voi rămâne veșnic  descoperitor însă voi tine pentru mine ",

De ce as mai scoate-o și eu la suprafață dacă pe nedrept am ajuns "persona nongrata" ..?

Trebuie sa fie o soluție , nu am adevărul absolut și poate este o mică  portiță care mie îmi scapă ,....însă unde sunt mulți ...puterea crește 👍

Postat
Acum 2 minute, doarvizita a spus:

Bun . .. arunc cu piatra ....

Ai ocazia sa devii ce ai sugerat mereu ca ești....in om bun .....ca te ai schimbat ....bla , bla , bla ...

Începe prin a duce o munca pentru comunitate ....sa faci recenzii sa ii scutești de țepe....sa merga la sigur.... 

Și poate , poate .... după un timp îmi voi schimba părerea despre tine. 

Hai ... spor la munca. 

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, po2024ve a spus:

Bun . .. arunc cu piatra ....

Ai ocazia sa devii ce ai sugerat mereu ca ești....in om bun .....ca te ai schimbat ....bla , bla , bla ...

Începe prin a duce o munca pentru comunitate ....sa faci recenzii sa ii scutești de țepe....sa merga la sigur.... 

Și poate , poate .... după un timp îmi voi schimba părerea despre tine. 

Hai ... spor la munca. 

Accept fără doar și poate , însă pentru asta am și eu nevoie sa ies din hrubă, am nevoie de ceva care să motiveze și curând se poate concretiza , poate că nu degeaba se întâmplă așa , toate au un scop ,.....gândește cât am fost umilit , înjosit, ..și dacă fara rost ..., am nevoie de aer și aer este "s"

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, doarvizita a spus:

Accept fără doar și poate , însă pentru asta am și eu nevoie sa ies din hrubă, am nevoie de ceva care să motiveze și curând se poate concretiza , poate că nu degeaba se întâmplă așa , toate au un scop ,.....gândește cât am fost umilit , înjosit, ..și dacă fara rost ..., am nevoie de aer și aer este "s"

Ai inceput cu stângul 😅😅😅😅

• Haha 1

Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Ai inceput cu stângul 😅😅😅😅

Nu pot ,

dacă nu mă înțelegi asta e , nu prea aveți nici voi alternative dacă stăm să ne gândim ....și ajungem de unde am plecat , DOAR "s"îmi poate da startul , nimic altceva , suport toate consecințele.

• Confuz 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...