Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Mic
Postat

Atinse la coarda sensibilă după ce au băgat un ochi pe aici și au văzut câte  sacrificii fac eu,  preconizez că de mâine încolo cel puțin  4-5 se vor oferi să îmi de-a păsărică pe gratis ....., am dreptate @po2024ve 🤔🤔

😇😅😅😅😅

Postat
Acum 24 minute, NeaBanana a spus:

ma pis pe mine de ras deci mor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 

pai si cum faci stai la rand cand cumpara oamenii la supermarket si le zici ca le platesti tu sa iti dea tie banii in loc sa ii dea la caserie gen ?

Să nu crezi că sunt singurul care face asta , am întâlnit casierițe care știau foarte bine "joaca " , au rotunjit suma tocmai spre a mă descurca mai ușor cu respectivul , să nu mai îi dau rest etc..., plătea el diferența peste suma aia importantă , rotundă.

Alții poate că băgă tichetele in porumbei , ceasuri , timbre , substante,... ....plm ...etc 😅 😅 😅 

Postat
Chiar acum, pullon3 a spus:

Să nu crezi că sunt singurul care face asta , am întâlnit casierițe care știau foarte bine "joaca " , au rotunjit suma tocmai spre a mă descurca mai ușor cu respectivul , să nu mai îi dau rest etc..., plătea el diferența peste suma aia importantă , rotundă.

Alții poate că băgă tichetele in porumbei , ceasuri , timbre , substante,... ....plm ...etc 😅 😅 😅 

Aaaaa....din "surse " știu precis că pe la anumite Peco, etc... , băieți deștepți îți fac aceeași "lucrare" însă pe bază de comision , nu știu exact cât însă pe undeva minim 25%-30%

• Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat
Acum 23 minute, pullon3 a spus:

Atinse la coarda sensibilă după ce au băgat un ochi pe aici și au văzut câte  sacrificii fac eu,  preconizez că de mâine încolo cel puțin  4-5 se vor oferi să îmi de-a păsărică pe gratis ....., am dreptate @po2024ve 🤔🤔

😇😅😅😅😅

Cred ca nu ....unele au povestea de viata ...de ar castiga Oscarul ....unele o fac si din plăcere..  dar majoritatea....nu s au apucat de meserie ....doar ca le a fost bine. Pana la urma la tine ...ii doar un viciu .... La altele o sursa de venit. 

• Like 2
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

Cred ca nu ....unele au povestea de viata ...de ar castiga Oscarul ....unele o fac si din plăcere..  dar majoritatea....nu s au apucat de meserie ....doar ca le a fost bine. Pana la urma la tine ...ii doar un viciu .... La altele o sursa de venit. 

..doar nu crezi că am vorbit serios ...😅😅 era doar un pamflet si dacă chiar citește careva care mi-a greșit ,...tot aia e , nu schimbă ceva , cu absolut nimic ...că lumea e rea domne '

Postat

Cur mic , silicoane , prima vizită wow , preludiu, gfe maxim m-a executat repede ea dominantă fiind. .., vizita doi fiasco total , soermat pe silicoane și pe parchet , cățelul de buzunar ghiduș să se gudure fu aruncat cu o mână în pat ca să  nu calce în .aia .... , comanda de mâncare vineeee fix atunci la finish , capod luat peste ea așa  spoită ca să ia comanda de la Glovo ..... O grabă nașoa , balamuc , dezastru, organizare 0.

Nu apuc sa dau 2 colturi și mă sună ea (realizează că a dat-o de gard

.cam rău ),....îmi cer scuze, așa fu să fie ,...promit că data viitoare o să mă revanșez ...

Întrebare ,....voi ați merge să vă primiti porția de revanșă in acest caz 🤔🤔🤔😅😅😅

Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Cur mic , silicoane , prima vizită wow , preludiu, gfe maxim m-a executat repede ea dominantă fiind. .., vizita doi fiasco total , soermat pe silicoane și pe parchet , cățelul de buzunar ghiduș să se gudure fu aruncat cu o mână în pat ca să  nu calce în .aia .... , comanda de mâncare vineeee fix atunci la finish , capod luat peste ea așa  spoită ca să ia comanda de la Glovo ..... O grabă nașoa , balamuc , dezastru, organizare 0.

Nu apuc sa dau 2 colturi și mă sună ea (realizează că a dat-o de gard

.cam rău ),....îmi cer scuze, așa fu să fie ,...promit că data viitoare o să mă revanșez ...

Întrebare ,....voi ați merge să vă primiti porția de revanșă in acest caz 🤔🤔🤔😅😅😅

Episodul este de peste jumătate de an cred , nu mai știu exact .

• Oras:Da
Postat
Acum 57 minute, pullon3 a spus:

Cam așa ceva.....numai că îl iei din magazin ...., până in case pe

"victimă " că se ard alea de la case și fac iureș dacă îs ne fufute , îl iei pe ăla cu coșul mai plin,  sunt oameni faini care te ajută, alții speriați de bombe care cred că vor să îi pacălesti nici nu vor să audă , alții plătesc cu card , baș unul mai bronzat (avea cos de aproape 600 lei) ..."da mie ce îmi iese " și-i lași și tu de un suc și o cafea ...😇😇

stiu ca am si eu cunostinte care le intra bonurile pe card de masa ceva de genul si am mers idata la kaufland si a ginit un client care cumparase multe avea cosul plin si , si-a luat si el o apa sa paca ca cumpara ceva, iar la de marcat  ia zis aveti doar apa treceti in fata, si dupa el multumesc si dupa a asteptat sa termine de rulat toate produsele si ii zice haideti ca platesc eu cu cardul dati-mi mie banii , si uite asa a facut omu meu banii dintr-un foc creca aproape 1000 lei 

Postat
1 oră în urmă, pullon3 a spus:

E poveste lungă , un cazan de la Germania, de ea plin de ele , treiar, atât că a făcut cunoștință și cu un cap de pod .....e multe de spus ...poate la o bere NeaBanana că îmi pare că ești om bun .

da chiar sunt, si mai mult pe caterinca imi place sa stau la rasusi la barjocore etc dupa cum ai vazut ca si nick name-ul il am tot la batjocura la caterinca 😂😂😂

Postat
Acum 2 minute, NeaBanana a spus:

da chiar sunt, si mai mult pe caterinca imi place sa stau la rasusi la barjocore etc dupa cum ai vazut ca si nick name-ul il am tot la batjocura la caterinca 😂😂😂

Păi na ....eu am (doar ) mâine liber , dacă ești din Severin și vrei să punem țara  la cale la o berulă îți scriu pe mesagerie 👍🏻👍

Postat
Chiar acum, pullon3 a spus:

Păi na ....eu am (doar ) mâine liber , dacă ești din Severin și vrei să punem țara  la cale la o berulă îți scriu pe mesagerie 👍🏻👍

sunt din Craiova 

Postat
Chiar acum, NeaBanana a spus:

sunt din Craiova 

Aaaa...bun și așa 😅,.in ce relație ești cu colegul nostru Sorin , poate toți 3 , găsim ceva idei mai multe,  mai bune ..🤔😅😅

Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

Aaaa...bun și așa 😅,.in ce relație ești cu colegul nostru Sorin , poate toți 3 , găsim ceva idei mai multe,  mai bune ..🤔😅😅

momentan suntem doar colegi aici pe forum , nu ne cunostem , dar daca e pe caterinca clar o sa fie ce trebuie 😂😂

Postat
Acum 31 minute, NeaBanana a spus:

momentan suntem doar colegi aici pe forum , nu ne cunostem , dar daca e pe caterinca clar o sa fie ce trebuie 😂😂

Nu prea este el pe caterincă , este mai pragmatic așa și pe fapte , nu știam că ești din Craiova ,încă  un "aliat " acolo , ...ești bine venit, ținem legătura... cum se spune 👍👍👍

Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

Nu prea este el pe caterincă , este mai pragmatic așa și pe fapte , nu știam că ești din Craiova ,încă  un "aliat " acolo , ...ești bine venit, ținem legătura... cum se spune 👍👍👍

...atât că el postează doar ,  și numai  la voi spre deosebire de tine care ești activ , contribui și pe Mh 👍

Postat
Acum 3 minute, pullon3 a spus:

pai Craiova normal unde se da ora exacta ,''unde pleaca smecheria in taota tara'' :)))  

tinem legatura nu e problema 

• Like 1

Postat
Acum 2 ore, po2024ve a spus:

Eu cred ca sunt doar pt banii , nu vezi acum nu le mai comvine 150 nr auzi 200 lei , nr  ba da-le in plm ca le zic pass direct oricat de multi bani as avea sa am si 50 de milioane de euro tot nu le-as da, si pe bune vb nu ca sunt chitra sau ceva , doar ca si-au luat-o in cap bani multi si servicii mediocre pt ce 15,20  de minute ca nici nu te mai tin o juma de ora cum ar fi logic , pai altii muncesc o zi intreaga si nu iau banii astea si munci grele nu asa sa stai cu rotile sus si hop sa ia banii la fraieri pe nimic , tu iti dai seama vin minim 5 clienti pe zi au facut 1000 lei minim la zi asa pe nimic . De aia se apuca multe de chestia asta 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...