Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Da
Postat
Acum 5 minute, pullon3 a spus:

Erai curios de părerea mea acolo , acum după ce am relatat experiența atât cât m-am priceput și eu 😇😇😅 o opinie .....ceva 🤔🤔🤔

iti dai seama ca a fost ce trebuie altfel nu mai erau interesatii si fata e mai mult decat ok

• Oras:Toată țara.
Postat
Acum 15 minute, pullon3 a spus:

Erai curios de părerea mea acolo , acum după ce am relatat experiența atât cât m-am priceput și eu 😇😇😅 o opinie .....ceva 🤔🤔🤔

Am zis să te las să ai onoarea, că nu mai rămâneam cu banii în buzunar ieri 😂🤣(am încercat să ajung la moldoveancă iarăși și a fost în zadar că nu a avut telefonul deschis, Diana nu a răspuns și am vrut să mai bifez odată Erika dar nu a răspuns nici ea)

• Haha 1
Reputație: 680
  • Oras:Mic
Postat
Acum 6 minute, abcdcd90 a spus:

Am zis să te las să ai onoarea, că nu mai rămâneam cu banii în buzunar ieri 😂🤣(am încercat să ajung la moldoveancă iarăși și a fost în zadar că nu a avut telefonul deschis, Diana nu a răspuns și am vrut să mai bifez odată Erika dar nu a răspuns nici ea)

Ăsta e ghinion drăcesc ....din atâtea variante să rămâi cu ouăle pline 😅😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, pullon3 a spus:

Stai că acum îmi amintesc că am încercat și la Anisia! 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, abcdcd90 a spus:

Stai că acum îmi amintesc că am încercat și la Anisia! 🤣🤣🤣🤣

Nu a avut chef nici care ieri de mârlit în afară de Sellin 🤔😅😅😅😅😅😅

Postat
Acum 13 minute, pullon3 a spus:

Din 4 încercări rezultat a fost foarte nașpa. Variantele: 

Varianta 1 - Alina(Moldoveanca) - telefon închis(discuție în prealabil cu o zi și specificat când ajung în Drobeta)

Varianta 2 - Diana - fără răspuns

Varianta 3 - Erika - fără răspuns

Varianta 4 - Anisia - fără răspuns

Postat
Acum 6 minute, pullon3 a spus:

Nu a avut chef nici care ieri de mârlit în afară de Sellin 🤔😅😅😅😅😅😅

La norocul meu dacă o sunam nici ea nu răspundea 😂😂😂😂

Postat
Acum 9 minute, abcdcd90 a spus:

Din 4 încercări rezultat a fost foarte nașpa. Variantele: 

Varianta 1 - Alina(Moldoveanca) - telefon închis(discuție în prealabil cu o zi și specificat când ajung în Drobeta)

Varianta 2 - Diana - fără răspuns

Varianta 3 - Erika - fără răspuns

Varianta 4 - Anisia - fără răspuns

ce inseamana fara raspuns ? nu raspund la telefon sau ?

Postat
Acum 6 minute, NeaBanana a spus:

ce inseamana fara raspuns ? nu raspund la telefon sau ?

Nu au răspuns la telefon 

Reputație: 15
Postat
38 minutes ago, abcdcd90 said:

Lasa-i mesaj pe wapp si iti răspunde ea când deschide ziua de lucru :)) și îți vine rândul. Eu asa am făcut ieri, când i-am mai făcut o vizita unde GFE ul a fost cel puțin lafel de bun ca la prima. Deci își păstrează calitatea serviciilor și merita sa ai răbdare sa ajungi la ea.

Postat
Acum 17 minute, pullon3 a spus:

i-ai dat direct la temelie , dauna totala cu blestemul asta 😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, abcdcd90 a spus:

La norocul meu dacă o sunam nici ea nu răspundea 😂😂😂😂

Tura asta și mie mi s-a părut mai rece pe tel dar și pe wapp, scurt pe doi nu așa dulce ca data trecută, mi-a zis că a avut clienți și nu a avut timp ..

Postat
Acum 8 minute, abcdcd90 a spus:

Nu au răspuns la telefon 

or avea treaba acum s-au pregatit de sf marie 😂😂

Postat
Acum 3 minute, NeaBanana a spus:

or avea treaba acum s-au pregatit de sf marie 😂😂

Or fi fost la vreo Mărie 😂🤣

Postat
Acum 4 minute, pullon3 a spus:

Tura asta și mie mi s-a părut mai rece pe tel dar și pe wapp, scurt pe doi nu așa dulce ca data trecută, mi-a zis că a avut clienți și nu a avut timp ..

o fi avut o zi mai proasta cine stie 

Postat

Cel mai probabil unele mai ales acum pe caniculă (poate că nici nu este ac în locație ) și preferă să lucreze mai mult noaptea după ora 22 gen.....

Postat
Acum 1 minut, NeaBanana a spus:

o fi avut o zi mai proasta cine stie 

A revenit după o absență de 2 luni , cum spuneam are deja un cerc de clienți format și este posibil chiar să fi fost aglomerată, am mers cu programare făcută din timp tocmai să fiu sigur că nu aștept pe la scară .

Postat
Acum 2 minute, abcdcd90 a spus:

Or fi fost la vreo Mărie 😂🤣

da, da chiar asa toate ? 😂😂😂😂

Postat
Acum 2 minute, NeaBanana a spus:

da, da chiar asa toate ? 😂😂😂😂

"Norocul meu" cum s-ar zice 😂😂😂

Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

A revenit după o absență de 2 luni , cum spuneam are deja un cerc de clienți format și este posibil chiar să fi fost aglomerată, am mers cu programare făcută din timp tocmai să fiu sigur că nu aștept pe la scară .

da sau asa, e asa e dupa o absenta ti se paface dor de pizduta si de aia vin multi gramada 😂😂

Postat
Acum 8 minute, abcdcd90 a spus:

"Norocul meu" cum s-ar zice 😂😂😂

pfff , adevarat 😂😂😂😂

Postat
Acum 22 minute, Corlys a spus:

Lasa-i mesaj pe wapp si iti răspunde ea când deschide ziua de lucru :)) și îți vine rândul. Eu asa am făcut ieri, când i-am mai făcut o vizita unde GFE ul a fost cel puțin lafel de bun ca la prima. Deci își păstrează calitatea serviciilor și merita sa ai răbdare sa ajungi la ea.

Să înțeleg că la Alina te referi? Vorbisem de joi cu ea că vineri ajung în jurul orei x și mi-a zis să îi scriu, i-am scris, am sunat am aștept două ore dar în zadar("norocul meu"). Nu e supărare, poate la următoarea vizită sunt mai norocos, am înțeles că pleacă.

Postat
Acum 2 minute, NeaBanana a spus:

da sau asa, e asa e dupa o absenta ti se paface dor de pizduta si de aia vin multi gramada 😂😂

Îmi aduc aminte de o fată veche care nu mai vine pe aici , s-a lăsat , iar s-a apucat după ce a pus silicoane , etc...

După o pauză de peste jumătate de an a revenit și eram sigur că se va face coadă ca la țigările la superofertă 😅😅, m-am dus a doua zi și ..... surpriză nu am putut să o ling fiiindcă băgase la Pwle in ea fără număr fără număr , fără număr în ziua aia prima  încât o ustura păsărica....cum ar veni s-a lăcomit , spunea că dacă în zilele următoare nu mai vin clienți🤔🤔 și atunci le-a luat pe toate ....20-30 câte ori fi fost 😅🤣😅😉🤣😅🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Îmi aduc aminte de o fată veche care nu mai vine pe aici , s-a lăsat , iar s-a apucat după ce a pus silicoane , etc...

După o pauză de peste jumătate de an a revenit și eram sigur că se va face coadă ca la țigările la superofertă 😅😅, m-am dus a doua zi și ..... surpriză nu am putut să o ling fiiindcă băgase la Pwle in ea fără număr fără număr , fără număr în ziua aia prima  încât o ustura păsărica....cum ar veni s-a lăcomit , spunea că dacă în zilele următoare nu mai vin clienți🤔🤔 și atunci le-a luat pe toate ....20-30 câte ori fi fost 😅🤣😅😉🤣😅🤣🤣

*coadă ca la tigăi am vrut să zic , ...autocorecția asta 😅

Reputație: 15
Postat
2 minutes ago, abcdcd90 said:

Să înțeleg că la Alina te referi? Vorbisem de joi cu ea că vineri ajung în jurul orei x și mi-a zis să îi scriu, i-am scris, am sunat am aștept două ore dar în zadar("norocul meu"). Nu e supărare, poate la următoarea vizită sunt mai norocos, am înțeles că pleacă.

Da la ea. Da o sa plece, dar mi-a zis ieri ca revine foarte curând, ca i-am cerut multi sa o facă și eu ma bucur ca am reușit sa ne mobilizam in căzul ei. Era bine dacă făceam asa și cu blonda accea unde am lăsat recenzie, nu era asa iubareata ca Alina, dar te futea calumea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...