Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Da
Postat
15 minutes ago, cleopatra01 said:

Chat aici si in rubricile de Discutii de pe fiecare sectiune.

Faci postari spam pe topicele de recenzii pentru colorare. Ti-am banat sute de conturi pana acum!

Sper sa intelegi si sa nu ajungem la urmatoarea dunga. Nu ma impresioneaza injuraturile pe care mi le-ai adresat. 

Multumesc anticipat! :wave:

si app ala nu e spam , cand las ceva un com la o femeie inseamna ca am fost la ea si vreau sa ma mai duc , sau imi place de ea si urmeaza sa ma duc cand mai am excursie prin alte orase, si imi e mai usor sa le am toate pe pagina mea la un loc sa fiu la curent daca mai activeaza daca nu chesti destea etc etc,Sa nu stau sa verific pe fiecare oras in parte,ca nu am rabdare sa le iau pe fiecare in parte ,asa le am toate la un loc  nu e neaparat sau spam sau trol sau prostii destea , cred ca poti sa faci direfenta intre spam si o chestie mai importanta 

Postat
6 minutes ago, pullon3 said:

Wowwww  și eu care credeam că vrea să mă depășească pe mie dar ......văd că sunt la pitici pe lângă

" Domnul fructe " 😅😅😅

tata bandit 😂😂😂

• Oras:Mic
Postat
Acum 10 minute, NeaCaysa a spus:

tata bandit 😂😂😂

Dacă tot te duci după ele pe unde te duci lasă-le recenzie și nimeni nu mai are nimic cu tine 🤷

Postat
1 minute ago, pullon3 said:

Dacă tot te duci după ele pe unde te duci lasă-le recenzie și nimeni nu mai are nimic cu tine 🤷

pai dca nu apuc sa las recenzie ca sunt banat ce recenzie sa mai las , nu e normal ca ma supar si nu mai las nimic dupa....  , am cateva evenimente prin tara nu ma duc special la ele, sunt cu jobul si daca tot ajung acolo mai ma duc si trag si la o buca 😂😂😂

Postat
33 minutes ago, pullon3 said:

Ai văzut 🤔, aici poți scrie cât vrei ( in mod civilizat normal) , inspirație numai să ai 😇😅😅😅😅😅

daca nici eu nu am mai scris civilizat....  ce sa mai zic de aia care injura si se se iau in gura cu unele curve de aveau zeci de pagini de cearta , ca doar stii bine ne rugam noi sa fie banati si ii raportam la fiecare postare si pe aia nu ii mai bana nimeni, si noi ca vb civilizat ca vb frumos suntem banati asa la misto fara motiv, pai e frumos asa Carule? ce suntem noi aici ba pielea Plii 😂😂😂😂 pe bune 

Postat
7 minutes ago, pullon3 said:

Regulile lor , nu ai csf 🤷

încercă să scrii pe DG sau pe topice recenzii 👍

deja e exagerat stii ce zic 

Postat
Acum 20 minute, NeaCaysa a spus:

deja e exagerat stii ce zic 

Aia e ,....dacă vrei te ajut cu idei de user Nou 😇😅😅😅😅😅

Postat
13 minutes ago, pullon3 said:

Aia e ,....dacă vrei te ajut cu idei de user Nou 😇😅😅😅😅😅

deja mai am cateva in cap , dar sunt bine venite , eu o sa imi fac talentul in continuare sa ca si pana acum , daca ma blocheaza noi sa fim sanatosi si la punga grosi ,daca intelege de bine daca nu aia e , ti-am zis trecem la legume dupa 😂😂

Postat
Acum 5 minute, NeaCaysa a spus:

deja mai am cateva in cap , dar sunt bine venite , eu o sa imi fac talentul in continuare sa ca si pana acum , daca ma blocheaza noi sa fim sanatosi si la punga grosi ,daca intelege de bine daca nu aia e , ti-am zis trecem la legume dupa 😂😂

Am avut și eu vreo câteva , primul "safiemaibine" 😇😇, al doilea parcă a fost , " carucuboi" inspirat din celebra pictură .....plus câțiva de pe forum 😅😅😅, tu daca vrei să te inspiri de la mine ,următorul să fie :

" Carucuiepe " 😅🤣😅🤣😅🤣

• Oras:Sud
Postat
Acum 21 ore, pullon3 a spus:

Hai să îl cităm și pe Domnul,

@po2024ve și să îl întreb cam prin ce țări tropicale are de gând să își lase amprenta personală....🤔😇😇

Personal m-am reorientat și mi-aș dori mult de tot să ajung, cică e ieftinica (deși e tot la curu pământului.... ca să zic așa 😅😅😅

În Cuba 😇

Nu Cuba ...nu merge acolo , ca o sa trebuiască sa vinzi un rinichi ....sa te întorci 🤣🤣

Postat

O dată m-am inspirat din brandul de la Tm , mă refer la" Cozonac" și am fost chiar ..." Checculapte " 😅😅😅

Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

Nu Cuba ...nu merge acolo , ca o sa trebuiască sa vinzi un rinichi ....sa te întorci 🤣🤣

Te referi că le pompez pe cubanezele alea așa bine că nu îmi mai dau drumul să plec ...🤔🤔🤔😅😅😅

Postat
1 oră în urmă, pullon3 a spus:

Te referi că le pompez pe cubanezele alea așa bine că nu îmi mai dau drumul să plec ...🤔🤔🤔😅😅😅

E tara săraca.....dar totul ii scump ....Mai bine mergi in Vegas , ieși mai ieftin 🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

E tara săraca.....dar totul ii scump ....Mai bine mergi in Vegas , ieși mai ieftin 🤣🤣

Înseamnă că ăla ce mi-a zis că a intrat cu două odată cu 30 de dolari a făcut mișto de mine 🤔😅😅 

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, pullon3 a spus:

O dată m-am inspirat din brandul de la Tm , mă refer la" Cozonac" și am fost chiar ..." Checculapte " 😅😅😅

eu ma gandeam la Sarmale cu capu la vale , dar e prea lung si nu merge  😂😂😂

• Haha 1
Postat

De Thailanda nu am timp că banii nu-s o problemă 😇😅😅, dar ce ziceți de Beograd 🤔🤔, îi spuneam și lui Pove că am văzut pe niște site -uri niște brazilience , asiatice , rusoaice pe-acolo de vorbești singur , ca să zic așa 😅 😅, o fi pe bune 🤔 🤔 

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, NeaCaysa a spus:

eu ma gandeam la Sarmale cu capu la vale , dar e prea lung si nu merge  😂😂😂

"Dubioase piftii"

se încadrează 🤔😅😅😅

Postat

ai grija ca pe Thailanda prinz zonele alea de acolo sunt multi barbati cu tate sau femei cu cuc tot  aia 😂😂😂 

mare mare atentie 

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, NeaCaysa a spus:

ai grija ca pe Thailanda prinz zonele alea de acolo sunt multi barbati cu tate sau femei cu cuc tot  aia 😂😂😂 

mare mare atentie 

Păi și nu îl/o controlez acolo în stradă în chiloți și dacă e pericol .....îi dau și vreo două palme 😅😅😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Păi și nu îl/o controlez acolo în stradă în chiloți și dacă e pericol .....îi dau și vreo două palme 😅😅😅😅😅

mooor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat

Păi după niște discuții nu așa rămăsese

.🤔🤔 că trebuie să facem cat mai mult offtopic pe DG .....🤔🤔🤔😅😅😅😅, acuma pe bune dacă știe cineva ceva de Beograd aș aprecia tare mult 👍👍

• Oras:DTS
  • Oras:DTS
Postat
Acum 6 minute, pullon3 a spus:

Păi după niște discuții nu așa rămăsese

.🤔🤔 că trebuie să facem cat mai mult offtopic pe DG .....🤔🤔🤔😅😅😅😅, acuma pe bune dacă știe cineva ceva de Beograd aș aprecia tare mult 👍👍

Habar nu am

Nu am ajuns asa departe 🤔

• Like 1
Postat
Acum 24 minute, JohnGotti23 a spus:

Habar nu am

Nu am ajuns asa departe 🤔

255 km , nu ar fi așa departe , mai "sap" pe net 

Postat
Acum 51 minute, pullon3 a spus:

De Thailanda nu am timp că banii nu-s o problemă 😇😅😅, dar ce ziceți de Beograd 🤔🤔, îi spuneam și lui Pove că am văzut pe niște site -uri niște brazilience , asiatice , rusoaice pe-acolo de vorbești singur , ca să zic așa 😅 😅, o fi pe bune 🤔 🤔 

😅😅😅😅

La Belgrad ...vezi ca acolo ii ilegala prostituția 😅😅si de braziliene....au fost când a jucat Sebia -Brazilia ...amical 😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...