Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 20:53 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 20:53 Hai că mă luai cu teorema lui Pitagora în dungă și un "degajament" al unei ape de pe acoperiș , de uitai să mai și mănânc ceva de pe la prânz , dacă nu pun chiar acuș de niște cartofi prăjiți cred că direct avortez 😇😅😅😅 1
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 20:55 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 20:55 Acum 11 minute, TTStreetLife a spus: Nu ai de ce, doar că la un moment dat după 30, parca timpul trece mai repede decât de obicei. 🤣 Vremuri mult apuse, când Caru era tânăr și eu copil. 🤣🤣🤣 Când ....precis te jucai cu puța în țărână că așa era pe vremurile alea ......🤔😇😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 259 Postat Ieri la 20:58 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 20:58 Vârsta este irelevantă! Măciuca contează să fie bună 😉 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 49 Postat Ieri la 20:58 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 20:58 1 minute ago, Carucuiepe said: Când ....precis te jucai cu puța în țărână că așa era pe vremurile alea ......🤔😇😅😅😅 Cam așa ceva 😂 păcat că după un timp nu-ți mai place țărâna și te joci doar cu puța. 🤣 1
abcdcd90 Reputație: 259 Postat Ieri la 21:00 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 21:00 Chiar acum, TTStreetLife a spus: Cam așa ceva 😂 păcat că după un timp nu-ți mai place țărâna și te joci doar cu puța. 🤣 Important e să te joci cu a ta. (Să nu pui mâna pe cașcaval și să te joci cu a altuia) 😂😂😂😂 3
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 49 Postat Ieri la 21:01 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 21:01 1 minute ago, abcdcd90 said: Vârsta este irelevantă! Măciuca contează să fie bună 😉 Sau planul B, pentru zilele in care ești ca Ion Căciulă: Cât ai degete și limbă, Legea țării nu se schimbă. 🤣🤣🤣 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 49 Postat Ieri la 21:02 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 21:02 2 minutes ago, abcdcd90 said: Important e să te joci cu a ta. (Să nu pui mâna pe cașcaval și să te joci cu a altuia) 😂😂😂😂 Corect 😂
abcdcd90 Reputație: 259 Postat Ieri la 21:03 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 21:03 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Sau planul B, pentru zilele in care ești ca Ion Căciulă: Cât ai degete și limbă, Legea țării nu se schimbă. 🤣🤣🤣 Dar să le folosești unde trebuie și cum trebuie! 1
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:06 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:06 Ăla era pe caterincă....cred , 500 ultima lui ofertă și îi făcea deja apropouri vechiului lui amic de glume .....că fapte nu știu 😅😅😅
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:10 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:10 Noroc că mai am niste whisky, o dușcă așa să iau de poftă de mâncare , că nu îmi e deloc ...., aș mânca și bătaie ce foame îmi e , ....ăla e baiu meu că fwt da să mănânc mai uit , in sexcursie la fel , hai că mă bag la un cartof prăjit și ținem legătura 😇😇😅😅
abcdcd90 Reputație: 259 Postat Ieri la 21:12 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 21:12 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Noroc că mai am niste whisky, o dușcă așa să iau de poftă de mâncare , că nu îmi e deloc ...., aș mânca și bătaie ce foame îmi e , ....ăla e baiu meu că fwt da să mănânc mai uit , in sexcursie la fel , hai că mă bag la un cartof prăjit și ținem legătura 😇😇😅😅 Poftă să ai!
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 49 Postat Ieri la 21:14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 21:14 1 minute ago, Carucuiepe said: Noroc că mai am niste whisky, o dușcă așa să iau de poftă de mâncare , că nu îmi e deloc ...., aș mânca și bătaie ce foame îmi e , ....ăla e baiu meu că fwt da să mănânc mai uit , in sexcursie la fel , hai că mă bag la un cartof prăjit și ținem legătura 😇😇😅😅 Poftă bună, Carule! După așa prestație azi, bagă acolo niște carbohidrați să-ți revii. 😅😋 1
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:14 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:14 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Poftă să ai! Ms👍
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:14 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:14 Chiar acum, TTStreetLife a spus: Poftă bună, Carule! După așa prestație azi, bagă acolo niște carbohidrați să-ți revii. 😅😋 👍😇
abcdcd90 Reputație: 259 Postat Ieri la 21:14 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 21:14 Acum 6 minute, Carucuiepe a spus: Ăla era pe caterincă....cred , 500 ultima lui ofertă și îi făcea deja apropouri vechiului lui amic de glume .....că fapte nu știu 😅😅😅 Dar din glumă dacă se prindea, Curu ți-l umfla! 2
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:15 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:15 Chiar acum, abcdcd90 a spus: Dar din glumă dacă se prindea, Curu ți-l umfla! 😅🤣😅🤣😅🤣
Carucuiepe Reputație: 148 Postat Ieri la 21:28 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 21:28 Acum 10 minute, abcdcd90 a spus: Dar din glumă dacă se prindea, Curu ți-l umfla! A fost un subiect pus așa ca și divertisment, pentru a mai alungăm din monotonie , deși ofertele si tot ce am spus sunt absolut reale. , probabil că "piratul" are o paletă de glume care se învârtesc mereu asupra acestui subiect indiferent de interlocutor 👍👍🤣🤣🤣 1
dragos9 Reputație: 39 Postat 10 ore în urmă Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat 10 ore în urmă Acum 22 minute, shady_boy a spus: Unde as putea sa vad niste poze cu ea oare? Link-urile de mai sus cred ca sunt expirate. Cel mai probabil s-a dus,ai pierdut
Carucuiepe Reputație: 148 Postat 10 ore în urmă Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat 10 ore în urmă Acum 2 minute, dragos9 a spus: Cel mai probabil s-a dus,ai pierdut Am vreut să ajuți însă și pe celelalte topice linkurile sunt expirate , însă se va întoarce a spus că îi place la Severin 👍 1
dragos9 Reputație: 39 Postat 9 ore în urmă Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat 9 ore în urmă Acum 21 minute, Carucuiepe a spus: Am vreut să ajuți însă și pe celelalte topice linkurile sunt expirate , însă se va întoarce a spus că îi place la Severin 👍 Dar colegul întreabă din Timișoara 🤣🤣 1
Recol Reputație: 0 Postat 19 minute în urmă Oras:Severin Oras:Severin Postat 19 minute în urmă Un număr de tel pentru Valentina ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum