Carucuiepe Reputație: 431 Postat Septembrie 17 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Si ăsta e îndrăgostit!🤣 Dacă găsesc mireasă....s-ar putea să o înșel chiar în noaptea asta 😇😂😅😂😅 2
po2024ve Reputație: 1461 Postat Septembrie 17 Oras:Sud Oras:Sud Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Mi-a zis că încearcă să-și înece amarul și crede că săptămâna asta va da curs ofertei moșului de la terasă. Moșu sa isi pună pofta n cui ca nu-l vad pe Caru sa schimbe echipa 😅😅 3
alexxxis21 Reputație: 1540 Postat Septembrie 17 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17 Acum 3 minute, po2024ve a spus: Cred ca ii suparat ...sau in depresie ... ca a plecat nasica . Pwpa-l mama pe el de combinator mic..el vrea si cu pwla-n cwr,si cu sufletul nobil..să iubească, să simtă fiorul!🤣 Un trenuletzul ar fi belea,dar nu-l acceptt fetele astea,să-l ardă unu pe Caru și Carucuiepe pe ele! Tare imi e că rămâne numai cu fiorul în gaoază!😂 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 17 1 minute ago, po2024ve said: Moșu sa isi pună pofta n cui ca nu-l vad pe Caru sa schimbe echipa 😅😅 Zicea Caru că are o limită hetero la 10 beri, dar de la a 11-a in sus nu exclude nicio posibilitate😂😂😂 5
Carucuiepe Reputație: 431 Postat Septembrie 17 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Septembrie 17 Acum 2 minute, TTStreetLife a spus: Zicea Caru că are o limită hetero la 10 beri, dar de la a 11-a in sus nu exclude nicio posibilitate😂😂😂 😂😂😂
alexxxis21 Reputație: 1540 Postat Septembrie 17 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17 Lasă Carule,te arde moșu in gaoază, începi un tratament de efeminare! Viața e frumoasă..trăiți fericiri până la adânci-bătrâneți Îți pui si tzatze!🤣 2
alexxxis21 Reputație: 1540 Postat Septembrie 17 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17 E Bayern-Chelsea la 22 00. Mizez pe 3 goluri minimum Bayern. Bine..sunt 4 meciuri in Champions la 22 00. 1
Carucuiepe Reputație: 431 Postat Septembrie 17 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Septembrie 17 Eu cred că s-a lăsat păgubaș , a văzut că pentru mine banii nu înseamnă totul , măcar de stau ne fu fu o lună de zile însă eu, Pullon , futak pe 4 județe curu nu îl pun la bătaie 😇😅😂😂 1 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 17 1 hour ago, alexxxis21 said: E Bayern-Chelsea la 22 00. Mizez pe 3 goluri minimum Bayern. Bine..sunt 4 meciuri in Champions la 22 00. Început bun, mai au de dat 2. 👏😁 1 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 17 2 hours ago, TTStreetLife said: Început bun, mai au de dat 2. 👏😁 @alexxxis21 a ieșit, 3-1. Bravo! 👏 1 1
VenomX Reputație: 53 Postat Septembrie 18 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 18 Acum 13 ore, alexxxis21 a spus: Si ăsta e îndrăgostit!🤣 toti is indragostiti aici si ce crezi nu e valentine s day 😂😂😂 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 39 minutes ago, VenomX said: toti is indragostiti aici si ce crezi nu e valentine s day 😂😂😂 Valentine's Day ar fi singura zi din an in care îți dai seama cat de forțată e o relație. Convenții sociale și marketing agresiv. Eu am trimis o data flori pe 15 februarie și am primit mulțumiri, dar și reproșuri. 😂😂😂 A meritat. 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 44 minutes ago, VenomX said: toti is indragostiti aici si ce crezi nu e valentine s day 😂😂😂 Pentru @Carucuiepe e zilnic Ziua Îndrăgostiților. Într-o zi o să-și rupă gâtul daca mai întoarce mult capul după iepe, pe stradă. 3
abcdcd90 Reputație: 412 Postat Septembrie 18 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Septembrie 18 Acum 1 oră, TTStreetLife a spus: Pentru @Carucuiepe e zilnic Ziua Îndrăgostiților. Într-o zi o să-și rupă gâtul daca mai întoarce mult capul după iepe, pe stradă. Important e să nu găsească vreun armăsar nărăvaș să îl lovească cu potcoava 😂😂😂 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 8 minutes ago, abcdcd90 said: Important e să nu găsească vreun armăsar nărăvaș să îl lovească cu potcoava 😂😂😂 N-avem noi norocul ăsta 🥺😂 3
Carucuiepe Reputație: 431 Postat Septembrie 18 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Septembrie 18 Acum 24 minute, abcdcd90 a spus: Important e să nu găsească vreun armăsar nărăvaș să îl lovească cu potcoava 😂😂😂 Măi .....eu îl tot caut pe armasaru ăla dar nu îl găsesc 🤷🤷, un trio frumos cu o iapă am putea face , o sexcursie , etc ...., se pare că armăsarii cu toții sunt singuratici 🤷😂😅😂😅😂 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 10 minutes ago, Carucuiepe said: Măi .....eu îl tot caut pe armasaru ăla dar nu îl găsesc 🤷🤷, un trio frumos cu o iapă am putea face , o sexcursie , etc ...., se pare că armăsarii cu toții sunt singuratici 🤷😂😅😂😅😂 Nu neapărat singuratici, as zice că sunt mai degrabă hetero 😂😂😂 3
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 2 minutes ago, abcdcd90 said: Hop, am vizitat și eu Sellin. Scurt și la obiect! Selin : amabilă(de la primul apel), vorbăreață, aspect comun, cu zâmbetul pe buze tot timpul, corect specificat mai sus de Caru cu sensibilitatea ON - 8 - fară împrejurimi, fără deep, un + este că nu a fost scurt și a fost umed NP - 9 - accept poziții, te întreabă cum vrei, e activă în acțiune, dar simți o puțin mai mult "jenată" că face asta(aici e minusul) Concluzie - din lipsă de altceva mai bun este de vizitat. Mersi, colegu' @abcdcd90, scurt și la obiect! 👏 2 1
abcdcd90 Reputație: 412 Postat Septembrie 18 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Septembrie 18 Acum 2 minute, TTStreetLife a spus: Mersi, colegu' @abcdcd90, scurt și la obiect! 👏 Dacă nu sunt artificii și recenzia este tot fără artificii 🤣🤣🤣 1
Carucuiepe Reputație: 431 Postat Septembrie 18 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Septembrie 18 Acum 37 minute, TTStreetLife a spus: Mersi, colegu' @abcdcd90, scurt și la obiect! 👏 Păi vezi 🤔🤔...și tu te omori ca "Nae " să le faci de 5 km 😇😅😂😂, dacă mai fac eu îmi propun să mă încadrez în maxim 1 kilometru 😅😂😅😂 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 578 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 18 3 minutes ago, Carucuiepe said: Păi vezi 🤔🤔...și tu te omori ca "Nae " să le faci de 5 km 😇😅😂😂, dacă mai fac eu îmi propun să mă încadrez în maxim 1 kilometru 😅😂😅😂 Pai la mine au fost artificii și nucleare, direct proporționale cu lungimea. 😅😂 1
abcdcd90 Reputație: 412 Postat Septembrie 18 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Septembrie 18 1 oră în urmă, Carucuiepe a spus: Păi vezi 🤔🤔...și tu te omori ca "Nae " să le faci de 5 km 😇😅😂😂, dacă mai fac eu îmi propun să mă încadrez în maxim 1 kilometru 😅😂😅😂 Decât deloc e bine și așa, cel puțin asta cred eu! 1
alexxxis21 Reputație: 1540 Postat Septembrie 18 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 18 Acum 15 ore, TTStreetLife a spus: @alexxxis21 a ieșit, 3-1. Bravo! 👏 Aveau cotă 2,77.. Destul de mică..Sa-i dai lui Chelsea 3 goluri nu e așa ușor! 1
LUMIAR Reputație: 1277 Postat Septembrie 18 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Septembrie 18 18 minutes ago, alexxxis21 said: Sa-i dai lui Chelsea 3 goluri nu e așa ușor! Unul si l-au dat singuri... Chelsea nu mai are constanta in joc. Pot juca fenomenal de bine, sau prost... 1
VenomX Reputație: 53 Postat Septembrie 18 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 18 Acum 5 ore, TTStreetLife a spus: Valentine's Day ar fi singura zi din an in care îți dai seama cat de forțată e o relație. Convenții sociale și marketing agresiv. Eu am trimis o data flori pe 15 februarie și am primit mulțumiri, dar și reproșuri. 😂😂😂 A meritat. Pe bune nu ai văzut cate pizde cauta relație atunci doar ca sa primească cadouri eu am cunoscut personal rapandule destea si dupa se terparteau pe 16 17 nu mai aveau relație 😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum