Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:10 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:10 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Ai observa azi "carucuoi", mâine "carucuvaci", "carucunevăstuici" ș.a.m.d. Nu nu , am zis cu iepe, cu iepe rămâne 😅😅😂😂 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 592 Postat Ieri la 13:11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 13:11 Just now, abcdcd90 said: Am primit și eu, stai liniștit tot în concursul ăla ești înscris 🤣🤣🤣 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 592 Postat Ieri la 13:12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 13:12 2 minutes ago, Carucuiepe said: Nu nu , am zis cu iepe, cu iepe rămâne 😅😅😂😂 @abcdcd90 Ai uitat de ultima lui pasiune, "Carucuoglinzi". 😂😂😂 2
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:13 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:13 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:14 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:14 Chiar acum, TTStreetLife a spus: @abcdcd90 Ai uitat de ultima lui pasiune, "carulcuoglinzi". 😂😂😂 Îi dau eu idee mai bună. Oglinzileîncar 1 1
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:18 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:18 Dacă ar ști el Grigorescu (din opera lui m-am inspirat plus ce mai era atunci pe aici pe forum ...😅😂😂) dacă ar ști că titlul tabloului lui "Caru cu boi" a ajuns subiect principal pe un site de curvăsăreală 🤔🤔😂😂😂 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:20 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:20 Acum 7 minute, abcdcd90 a spus: Am primit și eu, stai liniștit tot în concursul ăla ești înscris @Carucuiepe nu ți s-a schimbat încadrarea fiindcă nu ți-ai recunoscut faptele, beneficiezi de reducere doar dacă recunoști 🤣🤣🤣🤣 1 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:22 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:22 Acum 3 minute, Carucuiepe a spus: Dacă ar ști el Grigorescu (din opera lui m-am inspirat plus ce mai era atunci pe aici pe forum ...😅😂😂) dacă ar ști că titlul tabloului lui "Caru cu boi" a ajuns subiect principal pe un site de curvăsăreală 🤔🤔😂😂😂 Ar învia și ar mai picta atâtea opere câti useri ai avut tu 🤣🤣🤣 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:23 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:23 Chiar acum, abcdcd90 a spus: Ar învia și ar mai picta atâtea opere câti useri ai avut tu 🤣🤣🤣 S-ar inspira și el de la tine acum 🤣🤣🤣 1
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:24 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:24 Acum 2 minute, abcdcd90 a spus: @Carucuiepe nu ți s-a schimbat încadrarea fiindcă nu ți-ai recunoscut faptele, beneficiezi de reducere doar dacă recunoști 🤣🤣🤣🤣 Nu că tu ești futere jur , ...ca și adevărurile tale de mai acuș , ești setat pe mine așa .. ..tu chiar vrei să ne stricăm prietenia văd 😇😅😅😅😂 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:27 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:27 Acum 1 minut, Carucuiepe a spus: Nu că tu ești futere jur , ...ca și adevărurile tale de mai acuș , ești setat pe mine așa .. ..tu chiar vrei să ne stricăm prietenia văd 😇😅😅😅😂 Stai că nu te înțeleg, vrei să ne întoarcem la subiectul ăla? 🤣🤣🤣
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:27 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:27 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Nu că tu ești futere jur , ...ca și adevărurile tale de mai acuș , ești setat pe mine așa .. ..tu chiar vrei să ne stricăm prietenia văd 😇😅😅😅😂 Bine că îmi adusăși aminte! Am avut dreptate? 2
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:30 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:30 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Bine că îmi adusăși aminte! Am avut dreptate? Știu pe "unii" ambițioși ce vor să crească precum Prâslea în o zi cât alții în 7 😂😅, mă jucai cu tine , te făcuși gălbior....acuma ce mai vrei 🤔 🤔, să te faci albastru și să pierzi mesageria 🤔🤔, eu nu mai sunt curios 😂😂 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 592 Postat Ieri la 13:33 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 13:33 3 minutes ago, abcdcd90 said: Bine că îmi adusăși aminte! Am avut dreptate? Tocmai ce am închis cu Caru acum 1 minut. Spunea că ai avut dreptate. Și mi-a mai zis ceva parcă... Așa, să nu îți spun ție asta. Pardon 🤭🤭.
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:33 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:33 Acum 4 minute, abcdcd90 a spus: Bine că îmi adusăși aminte! Am avut dreptate? Încerc să bat și eu un apropo cu Ion Creangă și nu se prinde însă dreptatea ta văd că da .....😂😅😂 1
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:34 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:34 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Tocmai ce am închis cu Caru acum 1 minut. Spunea că ai avut dreptate. Și mi-a mai zis ceva parcă... Așa, să nu îți spun ție asta. Pardon 🤭🤭. Da da .....am închis găinile împreună și le-am căutat de ouă 🤣🤣🤣
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:35 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:35 Vezi că mă bagi la bănuieli. Ți s-a pus pe mine, cum i s-a pus moșului pe tine? Stai liniștit că nu îmi plac bananele 🤣🤣🤣 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Știu pe "unii" ambițioși ce vor să crească precum Prâslea în o zi cât alții în 7 😂😅, mă jucai cu tine , te făcuși gălbior....acuma ce mai vrei 🤔 🤔, să te faci albastru și să pierzi mesageria 🤔🤔, eu nu mai sunt curios 😂😂 Eu n-am jucat deloc, doar că mai dezamăgit și mă dezamăgești în continuare!
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 592 Postat Ieri la 13:36 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 13:36 16 minutes ago, Carucuiepe said: Dacă ar ști el Grigorescu (din opera lui m-am inspirat plus ce mai era atunci pe aici pe forum ...😅😂😂) dacă ar ști că titlul tabloului lui "Caru cu boi" a ajuns subiect principal pe un site de curvăsăreală 🤔🤔😂😂😂 Cred că era doar "Car cu boi". Ai mai adăugat tu un articol hotărât (pe jumătate) 🤭😂. Totuși problema lui majoră nu ar fi că te-ai inspirat de la el, ci faptul că fața lui e pe o amărâtă de bancnotă de 10 lei.
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:37 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:37 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Da da .....am închis găinile împreună și le-am căutat de ouă 🤣🤣🤣 Mai știi câte ouă am găsit 🤔🤔 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 592 Postat Ieri la 13:38 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ieri la 13:38 Just now, Carucuiepe said: Mai știi câte ouă am găsit 🤔🤔 Eu știu că am căutat găinile, dar tu trecuseși deja la cocoș, nu știu de ce anume îl căutai. 😂😂😂 1 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:39 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:39 Acum 2 minute, TTStreetLife a spus: Tocmai ce am închis cu Caru acum 1 minut. Spunea că ai avut dreptate. Și mi-a mai zis ceva parcă... Așa, să nu îți spun ție asta. Pardon 🤭🤭. Nu cred asta sub nici o formă! Îmi dădea dreptate și zilele trecute la celălant subiect dezbătut dacă era "prieten" așa cum se dă. Cred că începe să își dea "arama pe față" 🤣🤣🤣🤣 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 13:40 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 13:40 Chiar acum, TTStreetLife a spus: Eu știu că am căutat găinile, dar tu trecuseși deja la cocoș, nu știu de ce anume îl căutai. 😂😂😂 De țâțe să le dea la pui să sugă, l-am văzut când tundea cocoșul pe burtă 🤣🤣🤣🤣 1
Carucuiepe Reputație: 446 Postat Ieri la 13:41 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Ieri la 13:41 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Eu știu că am căutat găinile, dar tu trecuseși deja la cocoș, nu știu de ce anume îl căutai. 😂😂😂 Găina șefă mi-a zis că i-a furat cerceii .....atunci când o "călca" 😂😂😂 1
abcdcd90 Reputație: 423 Postat Ieri la 14:25 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Ieri la 14:25 @tetafuinragu poate te văd și pe tine banat pentru ce scrii! Ai idee de alt nickname sau te ajutăm noi? 😅 1
tetafuinragu Reputație: 29 Postat Ieri la 14:33 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Ieri la 14:33 Coipansat,capbelit,jacărde etc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum