abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 14:36 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 14:36 Acum 2 minute, tetafuinragu a spus: Coipansat,capbelit,jacărde etc 🤣🤣🤣🤣 @Carucuiepe posibil să ai concurență pe viitor! 🤣🤣🤣🤣 1
WABAKiiJR Reputație: 595 Postat Miercuri la 14:54 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Miercuri la 14:54 puloane, să nu mai scrii bă pe discuții tg-jiu, miroase a brânză mucegaită pe acolo. 😂 1 2
VenomX Reputație: 84 Postat Miercuri la 16:03 Oras:Yas Oras:Yas Postat Miercuri la 16:03 Acum 11 ore, Carucuiepe a spus: Te pupă și ...Ion Creangă 😘🥰❤️😇 Ion Creanga mai noi mor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 16:14 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 16:14 1 oră în urmă, WABAKiiJR a spus: puloane, să nu mai scrii bă pe discuții tg-jiu, miroase a brânză mucegaită pe acolo. 😂 Bă nu te potolești?? Ai trolat pe Târgu Jiu acum trollezi și aici, ce ai cu orașul Târgu Jiu, pana acum a fost bine ca ai scris acolo, acuma ne înjuri, săracule, cât ai nevoie pe Revolut!? 🤣🤣 Nu pune gaz pe foc ca te arzi jur 1
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 16:17 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 16:17 Acum 12 minute, VenomX a spus: Ion Creanga mai noi mor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Da măi, îi ziceam eu ceva de genul .. "să stau pe capul tău ca iarna grea" , i-a plăcut comparația , am râs copios și m-a asemuit cu Ion care te arde cu Creanga peste cur .....😂😂😂 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 634 Postat Miercuri la 17:09 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Miercuri la 17:09 On 9/11/2025 at 12:24 AM, ValeronNyc said: ♥️♥️♥️te am mai invitat odată, dar îmi calc pe orgoliu și te mai invit odată, ești doar la 80 de km distanță, știu ca e o persoana acolo care a vorbit orașul nostru de rău și foarte rău dar nu tine cont de Părerile tuturor neavenitilor, nu uita ca în Târgu Jiu sunt oameni cu bun simt de 10 ori mai mare ca acolo și oameni cu bani de 20 ori mai mulți ca acolo, de curiozitate chiar dacă nu vrei sa stai vino și interacționează sa vezi calitatea oamenilor, iar referitor la bani sunt mașini în Targu-Jiu cum nu știu dacă mai sunt în alte 10 orașe din tara, chestia asta cu banii o evidențiam prin faptul ca o sa ai mulți clienți, o sa fii sold ouț, și chiar dacă acel a vorbit urat de noi și orașul nostru o sa i se rupă lui caru dacă nu il rupem noi😂😂😂 @ValeronNyc De curiozitate, asta de mai sus e postarea ta de acum 3 săptămâni, corect? Am scos tag-ul, nu are rost sa o implic pe fată în treabă asta Nu știam că ești expert in studii sociale și socio-economice, pare că ai luat la puricat Severinul, de ți-ai permis o astfel de generalizare. Blamezi un comportament (al cărui istoric cu problemele comportamentale îl știm.cu toții, e notoriu pe DG MH), iar tu dai exemplul clasic românesc, hai să îmi dau cu părerea despre un oraș întreg in cel mai peiorativ mod cu putință, că de ce nu? Ai găsit formula bogăției și al bunului simț, chiar factorul multiplicator, ești foarte tare. 👌👏 Stai tu liniștit, daca eram atât de săraci precum ne consideri, nu avea 3 vizite la noi in oraș în decurs de 1 lună și o săptămână. Acum te rog să mă scuzi, trebuie să dau o pedală la Dacia 1300 ca să nu ruginească și să completez formularul pentru ajutor social. Fii pe pace! 5 1
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 17:25 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 17:25 Acum 11 minute, TTStreetLife a spus: On 9/11/2025 at 12:24 AM, ValeronNyc said: ♥️♥️♥️te am mai invitat odată, dar îmi calc pe orgoliu și te mai invit odată, ești doar la 80 de km distanță, știu ca e o persoana acolo care a vorbit orașul nostru de rău și foarte rău dar nu tine cont de Părerile tuturor neavenitilor, nu uita ca în Târgu Jiu sunt oameni cu bun simt de 10 ori mai mare ca acolo și oameni cu bani de 20 ori mai mulți ca acolo, de curiozitate chiar dacă nu vrei sa stai vino și interacționează sa vezi calitatea oamenilor, iar referitor la bani sunt mașini în Targu-Jiu cum nu știu dacă mai sunt în alte 10 orașe din tara, chestia asta cu banii o evidențiam prin faptul ca o sa ai mulți clienți, o sa fii sold ouț, și chiar dacă acel a vorbit urat de noi și orașul nostru o sa i se rupă lui caru dacă nu il rupem noi😂😂😂 @ValeronNyc De curiozitate, asta de mai sus e postarea ta de acum 3 săptămâni, corect? Am scos tag-ul, nu are rost sa o implic pe fată în treabă asta Nu știam că ești expert in studii sociale și socio-economice, pare că ai luat la puricat Severinul, de ți-ai permis o astfel de generalizare. Blamezi un comportament (al cărui istoric cu problemele comportamentale îl știm.cu toții, e notoriu pe DG MH), iar tu dai exemplul clasic românesc, hai să îmi dau cu părerea despre un oraș întreg in cel mai peiorativ mod cu putință, că de ce nu? Ai găsit formula bogăției și al bunului simț, chiar factorul multiplicator, ești foarte tare. 👌👏 Stai tu liniștit, daca eram atât de săraci precum ne consideri, nu avea 3 vizite la noi in oraș în decurs de 1 lună și o săptămână. Acum te rog să mă scuzi, trebuie să dau o pedală la Dacia 1300 ca să nu ruginească și să completez formularul pentru ajutor social. Fii pe pace! Eu am o întrebare mult mai simplă , ...de ce trebuie să se certe Gj cu HD la Mh 🤔🤔🤣🤣 @WABAKiiJR îți respect opinia însă nu le mai da nici tu curs pentru că vezi că au început deja să te minuneze , atât de poate și rămăsese de la împărăție să nu ne mai atacăm între județe așa cum ai văzut și pe secțiunea ta postarea Cleopatrei 👍 2
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 17:29 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 17:29 Hai să colaborăm dacă îți place la noi la Mh și lăsă-i pe limba lor , cu treburile lor , dacă ei abuzează și mai jignesc are cine să judece 👍 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 17:37 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 17:37 Nu știu de ce dar parcă presimt că începe un film frumos 🤣 mă duc să mă alimentez cu popcorn și ce mai găsesc 🤣 1
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 17:41 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 17:41 Acum 26 minute, TTStreetLife a spus: On 9/11/2025 at 12:24 AM, ValeronNyc said: ♥️♥️♥️te am mai invitat odată, dar îmi calc pe orgoliu și te mai invit odată, ești doar la 80 de km distanță, știu ca e o persoana acolo care a vorbit orașul nostru de rău și foarte rău dar nu tine cont de Părerile tuturor neavenitilor, nu uita ca în Târgu Jiu sunt oameni cu bun simt de 10 ori mai mare ca acolo și oameni cu bani de 20 ori mai mulți ca acolo, de curiozitate chiar dacă nu vrei sa stai vino și interacționează sa vezi calitatea oamenilor, iar referitor la bani sunt mașini în Targu-Jiu cum nu știu dacă mai sunt în alte 10 orașe din tara, chestia asta cu banii o evidențiam prin faptul ca o sa ai mulți clienți, o sa fii sold ouț, și chiar dacă acel a vorbit urat de noi și orașul nostru o sa i se rupă lui caru dacă nu il rupem noi😂😂😂 @ValeronNyc De curiozitate, asta de mai sus e postarea ta de acum 3 săptămâni, corect? Am scos tag-ul, nu are rost sa o implic pe fată în treabă asta Nu știam că ești expert in studii sociale și socio-economice, pare că ai luat la puricat Severinul, de ți-ai permis o astfel de generalizare. Blamezi un comportament (al cărui istoric cu problemele comportamentale îl știm.cu toții, e notoriu pe DG MH), iar tu dai exemplul clasic românesc, hai să îmi dau cu părerea despre un oraș întreg in cel mai peiorativ mod cu putință, că de ce nu? Ai găsit formula bogăției și al bunului simț, chiar factorul multiplicator, ești foarte tare. 👌👏 Stai tu liniștit, daca eram atât de săraci precum ne consideri, nu avea 3 vizite la noi in oraș în decurs de 1 lună și o săptămână. Acum te rog să mă scuzi, trebuie să dau o pedală la Dacia 1300 ca să nu ruginească și să completez formularul pentru ajutor social. Fii pe pace! Știi ce, prefer sa nu îți răspund, am văzut că îți place să scrii mult, am văzut că te lauzi mult, dar oare ea dacă era asa smechera de ce nu a făcut pui și prin alta parte? A-ți început să vă credeți burici pământului și cam a-ți luat-o la vale, crezi că, cu un cont verde se face primăvara 🤙
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 17:45 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 17:45 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Nu știu de ce dar parcă presimt că începe un film frumos 🤣 mă duc să mă alimentez cu popcorn și ce mai găsesc 🤣 Da da , un documentar despre.....timbre (încă mai am niște clasoare ) , cred că în fiecare an era o serie care se numea așa : " colaborarea cultural economica intereuropeana " , Pe forumaș numai că este interjudețeană și mai ales fix pe Dos față de titlu 😇😅😂😅😂 1
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 17:46 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 17:46 Acum 33 minute, TTStreetLife a spus: On 9/11/2025 at 12:24 AM, ValeronNyc said: ♥️♥️♥️te am mai invitat odată, dar îmi calc pe orgoliu și te mai invit odată, ești doar la 80 de km distanță, știu ca e o persoana acolo care a vorbit orașul nostru de rău și foarte rău dar nu tine cont de Părerile tuturor neavenitilor, nu uita ca în Târgu Jiu sunt oameni cu bun simt de 10 ori mai mare ca acolo și oameni cu bani de 20 ori mai mulți ca acolo, de curiozitate chiar dacă nu vrei sa stai vino și interacționează sa vezi calitatea oamenilor, iar referitor la bani sunt mașini în Targu-Jiu cum nu știu dacă mai sunt în alte 10 orașe din tara, chestia asta cu banii o evidențiam prin faptul ca o sa ai mulți clienți, o sa fii sold ouț, și chiar dacă acel a vorbit urat de noi și orașul nostru o sa i se rupă lui caru dacă nu il rupem noi😂😂😂 @ValeronNyc De curiozitate, asta de mai sus e postarea ta de acum 3 săptămâni, corect? Am scos tag-ul, nu are rost sa o implic pe fată în treabă asta Nu știam că ești expert in studii sociale și socio-economice, pare că ai luat la puricat Severinul, de ți-ai permis o astfel de generalizare. Blamezi un comportament (al cărui istoric cu problemele comportamentale îl știm.cu toții, e notoriu pe DG MH), iar tu dai exemplul clasic românesc, hai să îmi dau cu părerea despre un oraș întreg in cel mai peiorativ mod cu putință, că de ce nu? Ai găsit formula bogăției și al bunului simț, chiar factorul multiplicator, ești foarte tare. 👌👏 Stai tu liniștit, daca eram atât de săraci precum ne consideri, nu avea 3 vizite la noi in oraș în decurs de 1 lună și o săptămână. Acum te rog să mă scuzi, trebuie să dau o pedală la Dacia 1300 ca să nu ruginească și să completez formularul pentru ajutor social. Fii pe pace! Și încă ceva, nu am pronunțat vreun nume de oraș, bogatule, tu tragi concluzii ca să te afli în treaba, 100 lei echivalent un cont premium și gata ești tare, credeam ca poți mai mult 😂😂R. I. P. @abcdcd90 nu îți lua popcorn ca nu e cazul, ești unul din aia care gândesc aici
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 17:55 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 17:55 Când am venit și am scris prima data aici și am întrat în conflict cu Alex991, am scris doar ce aveți bai toți cu Caru?? Atunci cei care erați pe aici îl blamati, restul nu existați, și nu e mult timp de atunci, sa fie 4-5 luni, în rest nu am avut mari intersectari cu Caru dar exceptând luna septembrie anul curent tot timpul am fost de partea lui, și eram și acum dar a greșit, și - a bătut joc de omul care a fost tot timpul lângă și alături de el în ultimii ani, cel puțin eu asta am văzut, ca l-a aparat în multe scandaluri, și voi nu erați, și tu marele TT de la Audi nu erai nici procreat, și acum veniți toți ca smecherii, ca să ce????
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 18:01 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 18:01 Acum 2 minute, ValeronNyc a spus: Când am venit și am scris prima data aici și am întrat în conflict cu Alex991, am scris doar ce aveți bai toți cu Caru?? Atunci cei care erați pe aici îl blamati, restul nu existați, și nu e mult timp de atunci, sa fie 4-5 luni, în rest nu am avut mari intersectari cu Caru dar exceptând luna septembrie anul curent tot timpul am fost de partea lui, și eram și acum dar a greșit, și - a bătut joc de omul care a fost tot timpul lângă și alături de el în ultimii ani, cel puțin eu asta am văzut, ca l-a aparat în multe scandaluri, și voi nu erați, și tu marele TT de la Audi nu erai nici procreat, și acum veniți toți ca smecherii, ca să ce???? Ai înțeles foarte prost , noi ne vedeam de treabă noastră și caterinca noastră și el a intrat cu bocancii in ograda noastră cu acuzații grave, faceți offtopic pe DG !! , sunteți rușinea forumului !!! si tot așa , nu aveam nimic cu el până nu m-a citat și băgat în aceeași oală după ce s-a bălăcărit cu cei doi (chiar abcd si alexix21 ) eu nu am intrat în hora lor, am fost imparțial până ce am fost călcat pe coadă , mai citește o dată postările din acea perioadă te rog și vezi cine poartă toată vina ,👍👍 Succes ! 1 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 18:08 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 18:08 Acum 4 minute, Carucuiepe a spus: Ai înțeles foarte prost , noi ne vedeam de treabă noastră și caterinca noastră și el a intrat cu bocancii in ograda noastră cu acuzații grave, faceți offtopic pe DG !! , sunteți rușinea forumului !!! si tot așa , nu aveam nimic cu el până nu m-a citat și băgat în aceeași oală după ce s-a bălăcărit cu cei doi (chiar abcd si alexix21 ) eu nu am intrat în hora lor, am fost imparțial până ce am fost călcat pe coadă , mai citește o dată postările din acea perioadă te rog și vezi cine poartă toată vina ,👍👍 Succes ! Pardon Carule, eu nu m-am bălăcărit cu nimeni, nu am jignit, nu am vorbit aiurea fiindcă undeva acolo mi-am dat seama că toate acele discuții nu veneau din cauza mea sau a lui alexix21. Respect tuturor 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 634 Postat Miercuri la 18:11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Miercuri la 18:11 2 minutes ago, ValeronNyc said: Și încă ceva, nu am pronunțat vreun nume de oraș, bogatule, tu tragi concluzii ca să te afli în treaba, 100 lei echivalent un cont premium și gata ești tare, credeam ca poți mai mult 😂😂R. I. P. @abcdcd90 nu îți lua popcorn ca nu e cazul, ești unul din aia care gândesc aici Mai devreme ziceai că preferi sa nu răspunzi, interesant. Nu trebuie sa menționezi orașul, l-ai menționat pe Caru și distanța in km. Te eschivezi inutil acum. Referitor la întrebarea cealaltă, trebuia doar să te informezi puțin despre ea și îți dădeai singur răspunsul. Nu știu despre ce laudă vorbești tu, aici comunic cu oamenii de pe MH, ne permitem să avem discuții ca între amici și nu contează că sunt de 2 luni sau 5 ani, am adus deja un aport considerabil în timpul acesta scurt, mai ales prin recenzii. Și da, scriu mult și bine, spre deosebire de tine. Nu sunt bogat, dar nici nu trăiesc cu minimul pe economie, sunt bine, iar faptul că îmi permit un abonament Premium nu te privește, consider că e un mod de a da înapoi platformei, pe lângă vizitele plătite. Și mă opresc aici, pentru că ai un stil impulsiv și lipsit de argumente, ar trebui să mă cobor mult sa ajung la.nivelul tău, implicit să cobor maxim nivelul meu de inteligență academică și emoțională. Mult succes, domnule Valeron Nyc! (daca e inspirat de la fostul jucător emblema de la Super Depor, nu îi faci cinste). 2
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 18:11 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 18:11 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Pardon Carule, eu nu m-am bălăcărit cu nimeni, nu am jignit, nu am vorbit aiurea fiindcă undeva acolo mi-am dat seama că toate acele discuții nu veneau din cauza mea sau a lui alexix21. Respect tuturor Chiar este nevoie sa caut conversațiile ???, o fac dacă trebuie , ai lăsat o postare malițioasă că să zic așa și atunci ăla a luat foc , că l-ai luat peste picior (ironic parcă a zis), apoi fiecare și-a făcut numărul fiecare și tu și alexx si el ,chiar vrei sa le caut și să le pun de 11 ori ??!?!!!! 2 1
Carucuiepe Reputație: 505 Postat Miercuri la 18:28 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Miercuri la 18:28 Acum 12 minute, Carucuiepe a spus: Chiar este nevoie sa caut conversațiile ???, o fac dacă trebuie , ai lăsat o postare malițioasă că să zic așa și atunci ăla a luat foc , că l-ai luat peste picior (ironic parcă a zis), apoi fiecare și-a făcut numărul fiecare și tu și alexx si el ,chiar vrei sa le caut și să le pun de 11 ori ??!?!!!! Mi se pare că te-ai folosit și gudurat pe lângă mine atât cât ai avut nevoie și acum vorbind la modul cel mai serios nu prea mai îmi place de tine ,o ții langa cu niste penibilități , la o chestie din asta care a mai plecat și de la tine ....tu îți iei popcorn ,🤷🏻🤷🏻....cam urât mai ales că ai văzut ce spune stimabilul ....ești printre puținii de aici care încă mai gândesc 👍👍👍 1 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 18:38 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 18:38 Acum 3 minute, Carucuiepe a spus: Mi se pare că te-ai folosit și gudurat pe lângă mine atât cât ai avut nevoie și acum vorbind la modul cel mai serios nu prea mai îmi place de tine ,o ții langa cu niste penibilități , la o chestie din asta care a mai plecat și de la tine ....tu îți iei popcorn ,🤷🏻🤷🏻....cam urât mai ales că ai văzut ce spune stimabilul ....ești printre puținii de aici care încă mai gândesc 👍👍👍 Aduți bine aminte că eu de atunci ți-am spus că tu ești cel vizat, nu eu sau alexx. Eu mi-am luat fapta. S-a recunoscut că tu erai cel "vânat" și noi am picat la mijloc aiurea. 2 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 18:42 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 18:42 Acum 11 minute, Carucuiepe a spus: Mi se pare că te-ai folosit și gudurat pe lângă mine atât cât ai avut nevoie și acum vorbind la modul cel mai serios nu prea mai îmi place de tine ,o ții langa cu niste penibilități , la o chestie din asta care a mai plecat și de la tine ....tu îți iei popcorn ,🤷🏻🤷🏻....cam urât mai ales că ai văzut ce spune stimabilul ....ești printre puținii de aici care încă mai gândesc 👍👍👍 Eu de tine nu am avut cu ce să mă folosesc 🤣🤣🤣. Am spus mai devreme că începi să îți dai arama pe față. Ți-am mai spus și îți amintesc am vechime mai multă decât tine pe forum și nu am luat nici un ban 🤣🤣🤣 2 1
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 18:42 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 18:42 Bai băieți, eu zic ca nu are rost sa ne certam, nici eu cu voi, nici voi cu mine, nici voi între voi, așa e la femei, tot timpul unii vor sa iese în față, și fiecare dintre noi a ieșit în față cel puțin o dată, nu vreau sa poluez pe aici, cu toate ca asa cum zicea @Carucuiepe ar trebui ca județele sa colaboreze nu sa se dusmaneasca, eu nu mai am de dat replici, sper sa vina timpuri mai bune fără scandaluri 1 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 18:46 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 18:46 Acum 3 minute, ValeronNyc a spus: Bai băieți, eu zic ca nu are rost sa ne certam, nici eu cu voi, nici voi cu mine, nici voi între voi, așa e la femei, tot timpul unii vor sa iese în față, și fiecare dintre noi a ieșit în față cel puțin o dată, nu vreau sa poluez pe aici, cu toate ca asa cum zicea @Carucuiepe ar trebui ca județele sa colaboreze nu sa se dusmaneasca, eu nu mai am de dat replici, sper sa vina timpuri mai bune fără scandaluri Dar cel mai câștigat din toate astea este Caru. El a ieșit în față 🤣🤣🤣 2 1
abcdcd90 Reputație: 462 Postat Miercuri la 18:47 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Miercuri la 18:47 Chiar acum, abcdcd90 a spus: Dar cel mai câștigat din toate astea este Caru. El a ieșit în față 🤣🤣🤣 Să îi urăm succesuri la concurs 😅🤣😅🤣🤪🤪 2 1
cleopatra01 Reputație: 6446 Postat Miercuri la 21:19 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Miercuri la 21:19 @Carucuiepe si @abcdcd90 lamuriti-va in privat neintelegerile. Pm sau in afara platformei. Multumesc! 3 1 1
ValeronNyc Reputație: 719 Postat Miercuri la 22:07 Oras:NYC Oras:NYC Postat Miercuri la 22:07 Acum 3 ore, TTStreetLife a spus: Mai devreme ziceai că preferi sa nu răspunzi, interesant. Nu trebuie sa menționezi orașul, l-ai menționat pe Caru și distanța in km. Te eschivezi inutil acum. Referitor la întrebarea cealaltă, trebuia doar să te informezi puțin despre ea și îți dădeai singur răspunsul. Nu știu despre ce laudă vorbești tu, aici comunic cu oamenii de pe MH, ne permitem să avem discuții ca între amici și nu contează că sunt de 2 luni sau 5 ani, am adus deja un aport considerabil în timpul acesta scurt, mai ales prin recenzii. Și da, scriu mult și bine, spre deosebire de tine. Nu sunt bogat, dar nici nu trăiesc cu minimul pe economie, sunt bine, iar faptul că îmi permit un abonament Premium nu te privește, consider că e un mod de a da înapoi platformei, pe lângă vizitele plătite. Și mă opresc aici, pentru că ai un stil impulsiv și lipsit de argumente, ar trebui să mă cobor mult sa ajung la.nivelul tău, implicit să cobor maxim nivelul meu de inteligență academică și emoțională. Mult succes, domnule Valeron Nyc! (daca e inspirat de la fostul jucător emblema de la Super Depor, nu îi faci cinste). Având în vedere ca ți sa pus pata pe mine, lucru vizibil de pe luna , probabil și din cauza ca ți am deranjat protejata nu uita niște lucruri : 1) Și un cont verde poate fi banat și asta te paște în continuare, îți garantez, pentru ca nu știi cu cine ai de-a face, în mintea ta de baietas trăit prin Balta Alba, atenție, trăit, nu născut, toți știm ca ești născut la Severin, crezi ca ai de-a face cu un fraier, dar fraierul asta poate genera un sistem care sa șteargă numele tău din analele forumului, 2) Ești de trei luni pe forum și faci mișto de băieții ăștia din Severin când vrei și cum vrei ;fii convins ca ei și-au dat seama de mult dar din bun simt și mai mult din curiozitate te lasă să bați campii și să plimbi oile pana ruginește lanțul cainelui; @abcdcd90 îmi pun speranța în tine ca ești eminenta cenușie pe secțiune și la un moment o sa îți dai seama ca acest nene bătrân venit din Capitala sa și arate mușchii în Severin, nu e decât o persoana cu un intelect minimal care sa retras de la București la Severin ca acolo nu mai era primit în curtea scoli, 3) Persoana al cărei nume îl port trăiește într-un loc unde tu nici acum nici peste 10 ani și nici la 90 ani dacă i prinzi nu o sa ajungi și nici nu vei fi primit! Nu ai ce cauta acolo! Decât doar dacă vrei sa te faci de ras!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum