alexxxis21 Reputație: 1564 Postat Sâmbătă la 16:45 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 16:45 Acum 1 minut, JohnGotti23 a spus: Finala Champions League Ati văzut bancul ăla? Unul se duce la doctor: dom doctor,de 2 săptămâni visez găini care joacă fotbal!🤣 Ii da doctorul niste pastile..uite cu astea n-o să mai visezi găini care joacă fotbal! -Dar pot să le iau de mâine seară? Da..de ce? -In seara asta e finala și nu vreeau s-o.pierd!😂😅 4
po2024ve Reputație: 1538 Postat Sâmbătă la 16:59 Oras:Sud Oras:Sud Postat Sâmbătă la 16:59 Acum 17 minute, JohnGotti23 a spus: Finala Champions League Acum 15 minute, abcdcd90 a spus: Mai bine pierdută prin neprezentare decât scor de handbal Îl dovedește Caru ....la cuțite 🤣🤣 2
VenomX Reputație: 93 Postat Sâmbătă la 17:04 Oras:Yas Oras:Yas Postat Sâmbătă la 17:04 1 oră în urmă, JohnGotti23 a spus: Îți recomand Master Chef.....poate il fwti pe Scarlatescu😂 tu vrei sa vada mosu sa faca infarct 😂😂😂😂😂😂😂😂 1
alexxxis21 Reputație: 1564 Postat Sâmbătă la 17:12 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 17:12 Acum 3 minute, VenomX a spus: tu vrei sa vada mosu sa faca infarct 😂😂😂😂😂😂😂😂 Părerea mea..dacă vrei sa vinzi rozeta..să nu te lasi așa ușor, Carule!!🤣 De fapt dreptul de proprietate asupra rozetei,pe un termen extrem de limitat! Gândește pozitiv, Pullonel..e ca la drepturile TV..nu e așa complicat.. Nici nu-ti dai seama când 'te-a ars' moșu!😂 1
po2024ve Reputație: 1538 Postat Sâmbătă la 17:21 Oras:Sud Oras:Sud Postat Sâmbătă la 17:21 Acum 7 minute, alexxxis21 a spus: Părerea mea..dacă vrei sa vinzi rozeta..să nu te lasi așa ușor, Carule!!🤣 De fapt dreptul de proprietate asupra rozetei,pe un termen extrem de limitat! Gândește pozitiv, Pullonel..e ca la drepturile TV..nu e așa complicat.. Nici nu-ti dai seama când 'te-a ars' moșu!😂 Tu îl faci sa semneze un parteneriat pe termen lung ....cu alte cuvinte sa se înfrunte moșu din Car ...pe termen aproape nelimitat . Si pana acu fu vorba doar o dată....ca nu se pune 😅😅😅 2
VenomX Reputație: 93 Postat Sâmbătă la 17:24 Oras:Yas Oras:Yas Postat Sâmbătă la 17:24 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Tu îl faci sa semneze un parteneriat pe termen lung ....cu alte cuvinte sa se înfrunte moșu din Car ...pe termen aproape nelimitat . Si pana acu fu vorba doar o dată....ca nu se pune 😅😅😅 adevarat e ca si cum n-ar fi , stii cum e iti pica palaria o scuturi si o pui in cap si mergi mai departe 😂😂😂😂 2
po2024ve Reputație: 1538 Postat Sâmbătă la 17:29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Sâmbătă la 17:29 Acum 2 minute, VenomX a spus: adevarat e ca si cum n-ar fi , stii cum e iti pica palaria o scuturi si o pui in cap si mergi mai departe 😂😂😂😂 Nu știu....unde se duce sau ce face , dsr mai mereu atrage ghinion ....mi a povestit cateva episoade .....de am rămas blocat 😅😅
VenomX Reputație: 93 Postat Sâmbătă la 17:29 Oras:Yas Oras:Yas Postat Sâmbătă la 17:29 Dupa daca moare mosu canta Caru , avea Petrica Matu Stoiam - au s-o dus si mosu meu si de el imi pare rau 😂😂😂😂😂😂😂 3
VenomX Reputație: 93 Postat Sâmbătă la 17:34 Oras:Yas Oras:Yas Postat Sâmbătă la 17:34 asta e melodia 😂😂😂😂 1
po2024ve Reputație: 1538 Postat Sâmbătă la 17:36 Oras:Sud Oras:Sud Postat Sâmbătă la 17:36 Acum 6 minute, VenomX a spus: Dupa daca moare mosu canta Caru , avea Petrica Matu Stoiam - au s-o dus si mosu meu si de el imi pare rau 😂😂😂😂😂😂😂 Săracu....🥲🥲 Condoleanțe 🤣🤣
alexxxis21 Reputație: 1564 Postat Sâmbătă la 17:36 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 17:36 Acum 11 minute, po2024ve a spus: Tu îl faci sa semneze un parteneriat pe termen lung ....cu alte cuvinte sa se înfrunte moșu din Car ...pe termen aproape nelimitat . Si pana acu fu vorba doar o dată....ca nu se pune 😅😅😅 Păi da,pove..el a venit cu superoferta! E la latitudinea lui..vrei să fwti si tu mult..accepta să fii si tu mermelit! Sau..credit!🤣 Dar probabil la ce dobânzi sunt acum,mai bine te dă moșu soft!😅 E Cagliari-Inter la 21 45. 1
po2024ve Reputație: 1538 Postat Sâmbătă la 17:38 Oras:Sud Oras:Sud Postat Sâmbătă la 17:38 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Păi da,pove..el a venit cu superoferta! E la latitudinea lui..vrei să fwti si tu mult..accepta să fii si tu mermelit! Sau..credit!🤣 Dar probabil la ce dobânzi sunt acum,mai bine te dă moșu soft!😅 E Cagliari-Inter la 21 45. Nu ma uit la fotbalul italian ....joca tot timpul la 0 0 🤣🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1564 Postat Sâmbătă la 17:40 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 17:40 Chiar acum, po2024ve a spus: Nu ma uit la fotbalul italian ....joca tot timpul la 0 0 🤣🤣 Noo..asta e veche cu 0-0.. S-au schimbat de mult lucrurile.. 1
VenomX Reputație: 93 Postat Sâmbătă la 17:40 Oras:Yas Oras:Yas Postat Sâmbătă la 17:40 Acum 3 minute, po2024ve a spus: Săracu....🥲🥲 Condoleanțe 🤣🤣 sa se astepte ca ii lasa mostenire mare si cand colo sa se pomeneasca ca in melodie daor cu o canuta 😂😂😂😂😂
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 17:54 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 17:54 Hey , după minus la postarea topicului nășicii de pe Ploiești au mai urmat încă altele , acum se luă de colegul TT (vreo 7 bucăți îi dădu ) tot pe la nășica la nominalizarea ei pentru premii ,cei mai frumoși sâni , cel mai bun oral , etc .....crede cineva că a sta doar așa cum limba în gură și să lase colegii la greu este o virtute 🤔🤔, chair nu îl putem opri pe acest maimuțoi??? Ei pare că pot și îmi luai mai devreme warn doar pentru că apreciai prin cuvinte (nemaiavând reacții ) recenzia detaliată a colegiului de pe Petrosani. ....dacă va fi să mai fie caterincă pe aici considerați că ar fi bine să ne mai unim și noi un pic pentru interesele noastre 🤔🤔.....zic și eu doar așa 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 1
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 18:07 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 18:07 Audi TT mergem doar noi doi la război așa cu mâinile goale 🤔🤔😅😅 1 1 2
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 18:13 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 18:13 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Audi TT mergem doar noi doi la război așa cu mâinile goale 🤔🤔😅😅 Pretenaș @ValeronNyc am vrut să îți scriu in pv , văd că nu te potolești și să îți vezi de treaba ta acolo pe plantația ta , îți zic aici ca să vadă toată lumea, dacă nu încetezi , ai termen până mâine la ora 12 👍👍 , îți promit solemn că mă apuc de tine (m-am apucat și cu 3000 + , apropo 👍) ,...gânduri doar bune 👍 2
ValeronNyc Reputație: 731 Postat Sâmbătă la 18:18 Oras:NYC Oras:NYC Postat Sâmbătă la 18:18 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Pretenaș @ValeronNyc am vrut să îți scriu in pv , văd că nu te potolești și să îți vezi de treaba ta acolo pe plantația ta , îți zic aici ca să vadă toată lumea, dacă nu încetezi , ai termen până mâine la ora 12 👍👍 , îți promit solemn că mă apuc de tine (m-am apucat și cu 3000 + , apropo 👍) ,...gânduri doar bune 👍 Pai tu ai ajuns sa dai termene, ma, tu rușinea forumului, doamna @cleopatra01 și domnul @pisicuts luați în calcul amenințările acestui troll și băgați l la somn pentru a 20 a oară
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 18:22 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 18:22 Chiar acum, ValeronNyc a spus: Pai tu ai ajuns sa dai termene, ma, tu rușinea forumului, doamna @cleopatra01 și domnul @pisicuts luați în calcul amenințările acestui troll și băgați l la somn pentru a 20 a oară Ai încălcat înțelegerea tocmai nu propusă sau recomandată a @cleopatra01 ci un ordin că să zică așa , fără atacuri între județe , ai inceput sa dai diskije la topice postare pe Ploiești ,, cologukui @TTStreetLife la propuneri la concurs pe diverse secțiuni și tot așa , doamna @cleopatra01, @Proffmod, @pisicuts vor vedea mult mai bine cine a greșit , cine a încărcat regulă și vom vedea cine merita dungă ! Mulțumesc dragi admini 🙏🙏 1
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 18:28 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 18:28 Acum 5 minute, Carucuiepe a spus: Ai încălcat înțelegerea tocmai nu propusă sau recomandată a @cleopatra01 ci un ordin că să zică așa , fără atacuri între județe , ai inceput sa dai diskije la topice postare pe Ploiești ,, cologukui @TTStreetLife la propuneri la concurs pe diverse secțiuni și tot așa , doamna @cleopatra01, @Proffmod, @pisicuts vor vedea mult mai bine cine a greșit , cine a încărcat regulă și vom vedea cine merita dungă ! Mulțumesc dragi admini 🙏🙏 Sper sa se aleagă o dată pentru totdeauna cine is ăia buni și cine sunt aia răi , negativiști , hateri , etc 1
ValeronNyc Reputație: 731 Postat Sâmbătă la 18:30 Oras:NYC Oras:NYC Postat Sâmbătă la 18:30 Acum 6 minute, Carucuiepe a spus: Ai încălcat înțelegerea tocmai nu propusă sau recomandată a @cleopatra01 ci un ordin că să zică așa , fără atacuri între județe , ai inceput sa dai diskije la topice postare pe Ploiești ,, cologukui @TTStreetLife la propuneri la concurs pe diverse secțiuni și tot așa , doamna @cleopatra01, @Proffmod, @pisicuts vor vedea mult mai bine cine a greșit , cine a încărcat regulă și vom vedea cine merita dungă ! Mulțumesc dragi admini 🙏🙏 Ce atacuri trolule? Nu ți-e rușine? Tot timpul ataci județul Gorj când ai ocazia și acum plângi cum plângi și pe la ușile tale închise și dai vina pe noi 1
Carucuiepe Reputație: 534 Postat Sâmbătă la 18:32 Oras:Pullonia Oras:Pullonia Postat Sâmbătă la 18:32 Adminii nu-s de ieri și știu bine ițele, nu prea te văd bine 👍😅😅😅
ValeronNyc Reputație: 731 Postat Sâmbătă la 18:33 Oras:NYC Oras:NYC Postat Sâmbătă la 18:33 Acum 2 minute, Carucuiepe a spus: Sper sa se aleagă o dată pentru totdeauna cine is ăia buni și cine sunt aia răi , negativiști , hateri , etc Tu ești cel mai mare hater în viata, ai peste 2000 de posturile cu toate conturile tale fantomă pe secțiunea Târgu Jiu, și peste tot dai în noi, colegii tăi trebuie sa știe ca dacă au fost implicați cumva sunt doar victime colaterale, tu ești ala , omu rău, buggy man
ValeronNyc Reputație: 731 Postat Sâmbătă la 18:34 Oras:NYC Oras:NYC Postat Sâmbătă la 18:34 Acum 1 minut, Carucuiepe a spus: Adminii nu-s de ieri și știu bine ițele, nu prea te văd bine 👍😅😅😅 Nici eu pe tine
ValeronNyc Reputație: 731 Postat Sâmbătă la 18:35 Oras:NYC Oras:NYC Postat Sâmbătă la 18:35 Chiar acum, ValeronNyc a spus: Nici eu pe tine Nu mai durează mult și o sa i sari la gat și lui TT, de fapt cum ai făcut cu toți
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum