Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 1 minut, JohnGotti23 a spus:

Finala Champions League 

Ati văzut bancul ăla?

Unul se duce la doctor: dom doctor,de 2 săptămâni visez găini care joacă fotbal!🤣

Ii da doctorul niste pastile..uite cu astea n-o să mai visezi găini care joacă fotbal!

-Dar pot să le iau de mâine seară?

Da..de ce?

-In seara asta e finala și nu vreeau s-o.pierd!😂😅

• Haha 4
  • Oras:Sud
Postat
Acum 17 minute, JohnGotti23 a spus:

Finala Champions League 

Acum 15 minute, abcdcd90 a spus:

Mai bine pierdută prin neprezentare decât scor de handbal 

Îl dovedește Caru ....la cuțite 🤣🤣

• Haha 2
  • Oras:Yas
Postat
1 oră în urmă, JohnGotti23 a spus:

Îți recomand Master Chef.....poate il fwti pe Scarlatescu😂

tu vrei sa vada mosu sa faca infarct 😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, VenomX a spus:

tu vrei sa vada mosu sa faca infarct 😂😂😂😂😂😂😂😂

Părerea mea..dacă vrei sa vinzi rozeta..să nu te lasi așa ușor, Carule!!🤣

De fapt dreptul de proprietate asupra rozetei,pe un termen extrem de limitat!

Gândește pozitiv, Pullonel..e ca la drepturile TV..nu e așa complicat..

Nici nu-ti dai seama când 'te-a ars' moșu!😂

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, alexxxis21 a spus:

Părerea mea..dacă vrei sa vinzi rozeta..să nu te lasi așa ușor, Carule!!🤣

De fapt dreptul de proprietate asupra rozetei,pe un termen extrem de limitat!

Gândește pozitiv, Pullonel..e ca la drepturile TV..nu e așa complicat..

Nici nu-ti dai seama când 'te-a ars' moșu!😂

Tu îl faci sa semneze un parteneriat pe termen lung ....cu alte cuvinte sa se înfrunte moșu din Car ...pe termen aproape nelimitat . Si pana acu fu vorba doar o dată....ca nu se pune 😅😅😅 

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

Tu îl faci sa semneze un parteneriat pe termen lung ....cu alte cuvinte sa se înfrunte moșu din Car ...pe termen aproape nelimitat . Si pana acu fu vorba doar o dată....ca nu se pune 😅😅😅 

adevarat e ca si cum n-ar fi , stii cum e iti pica palaria o scuturi si o pui in cap si mergi mai departe 😂😂😂😂

• Haha 2
Postat
Acum 2 minute, VenomX a spus:

adevarat e ca si cum n-ar fi , stii cum e iti pica palaria o scuturi si o pui in cap si mergi mai departe 😂😂😂😂

Nu știu....unde se duce sau ce face , dsr mai mereu atrage ghinion ....mi a povestit cateva episoade .....de am rămas blocat 😅😅

Postat

Dupa daca moare mosu canta Caru , avea Petrica Matu Stoiam - au s-o dus si mosu meu si de el imi pare rau 

😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 3
Postat
Acum 6 minute, VenomX a spus:

Dupa daca moare mosu canta Caru , avea Petrica Matu Stoiam - au s-o dus si mosu meu si de el imi pare rau 

😂😂😂😂😂😂😂

Săracu....🥲🥲 Condoleanțe 🤣🤣

Postat
Acum 11 minute, po2024ve a spus:

Păi da,pove..el a venit cu superoferta!

E la latitudinea lui..vrei să fwti si tu mult..accepta să fii si tu mermelit!

Sau..credit!🤣

Dar probabil la ce dobânzi sunt acum,mai bine te dă moșu soft!😅

E Cagliari-Inter la 21 45.

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, alexxxis21 a spus:

Păi da,pove..el a venit cu superoferta!

E la latitudinea lui..vrei să fwti si tu mult..accepta să fii si tu mermelit!

Sau..credit!🤣

Dar probabil la ce dobânzi sunt acum,mai bine te dă moșu soft!😅

E Cagliari-Inter la 21 45.

Nu ma uit la fotbalul italian ....joca tot timpul la 0 0 🤣🤣

• Like 1
Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Nu ma uit la fotbalul italian ....joca tot timpul la 0 0 🤣🤣

Noo..asta e veche cu 0-0..

S-au schimbat de mult lucrurile..

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, po2024ve a spus:

Săracu....🥲🥲 Condoleanțe 🤣🤣

sa se astepte ca ii lasa mostenire mare si cand colo sa se pomeneasca ca in melodie daor cu o canuta 😂😂😂😂😂

• Oras:Pullonia
Postat

Hey , după minus la postarea topicului nășicii de pe Ploiești au mai urmat încă altele , acum se luă de colegul  TT (vreo 7 bucăți îi dădu ) tot pe la nășica la nominalizarea ei pentru premii ,cei mai frumoși sâni , cel mai bun oral , etc .....crede cineva că a sta doar așa cum limba în gură și să lase colegii la greu este o virtute 🤔🤔, chair nu îl putem opri pe acest maimuțoi???

Ei pare că pot și îmi luai mai devreme warn doar pentru că apreciai prin cuvinte (nemaiavând reacții ) recenzia detaliată a colegiului de pe Petrosani. ....dacă va fi să mai fie caterincă pe aici considerați că ar fi bine să ne mai unim și noi un pic pentru interesele noastre 🤔🤔.....zic și eu doar așa 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

• Minus 1
Postat
Acum 2 minute, Carucuiepe a spus:

Audi TT mergem doar noi doi la război așa cu mâinile goale 🤔🤔😅😅

Pretenaș @ValeronNyc am vrut să îți scriu in pv , văd că nu te potolești  și să îți vezi de treaba ta acolo pe plantația ta , îți zic aici ca să vadă toată lumea, dacă nu încetezi , ai termen până mâine la ora 12  👍👍 , îți promit solemn că mă apuc de tine (m-am apucat și cu 3000 + , apropo 👍) ,...gânduri doar bune 👍

• Minus 2
  • Oras:NYC
Postat

Pretenaș @ValeronNyc am vrut să îți scriu in pv , văd că nu te potolești  și să îți vezi de treaba ta acolo pe plantația ta , îți zic aici ca să vadă toată lumea, dacă nu încetezi , ai termen până mâine la ora 12  👍👍 , îți promit solemn că mă apuc de tine (m-am apucat și cu 3000 + , apropo 👍) ,...gânduri doar bune 👍

Pai tu ai ajuns sa dai termene, ma, tu rușinea forumului, doamna @cleopatra01 și domnul @pisicuts luați în calcul amenințările acestui troll și băgați l la somn pentru a 20 a oară 

Postat
Chiar acum, ValeronNyc a spus:

Pai tu ai ajuns sa dai termene, ma, tu rușinea forumului, doamna @cleopatra01 și domnul @pisicuts luați în calcul amenințările acestui troll și băgați l la somn pentru a 20 a oară 

Ai încălcat înțelegerea tocmai nu propusă sau recomandată a @cleopatra01 ci un ordin că să zică așa , fără atacuri între județe , ai inceput sa dai diskije la topice postare pe Ploiești ,, cologukui @TTStreetLife la propuneri la concurs pe diverse secțiuni și tot așa , doamna @cleopatra01, @Proffmod, @pisicuts vor vedea mult mai bine cine a greșit , cine a încărcat regulă și  vom vedea cine merita dungă !

Mulțumesc dragi admini 🙏🙏

• Minus 1
Postat
Acum 5 minute, Carucuiepe a spus:

Ai încălcat înțelegerea tocmai nu propusă sau recomandată a @cleopatra01 ci un ordin că să zică așa , fără atacuri între județe , ai inceput sa dai diskije la topice postare pe Ploiești ,, cologukui @TTStreetLife la propuneri la concurs pe diverse secțiuni și tot așa , doamna @cleopatra01, @Proffmod, @pisicuts vor vedea mult mai bine cine a greșit , cine a încărcat regulă și  vom vedea cine merita dungă !

Sper sa se aleagă o dată pentru totdeauna cine is  ăia buni și cine sunt aia răi , negativiști , hateri , etc 

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, Carucuiepe a spus:

Ce atacuri trolule? Nu ți-e rușine? Tot timpul ataci județul Gorj când ai ocazia și acum plângi cum plângi și pe la ușile tale închise și dai vina pe noi 

• Like 1
Postat

Sper sa se aleagă o dată pentru totdeauna cine is  ăia buni și cine sunt aia răi , negativiști , hateri , etc 

Tu ești cel mai mare hater în viata, ai peste 2000 de posturile cu toate conturile tale fantomă pe secțiunea Târgu Jiu, și peste tot dai în noi, colegii tăi trebuie sa știe ca dacă au fost implicați cumva sunt doar victime colaterale, tu ești ala , omu rău, buggy man 

Postat
Acum 1 minut, Carucuiepe a spus:

Adminii nu-s de ieri și știu bine ițele, nu prea te văd bine 👍😅😅😅

Nici eu pe tine

Postat
Chiar acum, ValeronNyc a spus:

Nici eu pe tine

Nu mai durează mult și o sa i sari la gat și lui TT, de fapt cum ai făcut cu toți 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...