Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Eu v-am rugat sa va rezolvati problemele in privat sau in afara platformei.

Aveti mesagerie privata/aveti functia ignore in setarile contului si fiecare alta sectiune.

Daca continuati/moderatorii vor lua masurile necesare. Multumesc! :wave:

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Pullonia
Postat
Acum 1 minut, ValeronNyc a spus:

Tu ești cel mai mare hater în viata, ai peste 2000 de posturile cu toate conturile tale fantomă pe secțiunea Târgu Jiu, și peste tot dai în noi, colegii tăi trebuie sa știe ca dacă au fost implicați cumva sunt doar victime colaterale, tu ești ala , omu rău, buggy man 

Chair și @cleopatra01 știe că v-am mai deranjat cu o recenzie completă, curând , la întoarcerea de la Petroșani la fata aia de pe Bicaz  , in rest nu am mai deranjat cu nimic pe nimeni , mi-am văzut de treaba marea , fix invers de cum o faci tu cu brio 👍👍

• Oras:NYC
Postat
Chiar acum, ValeronNyc a spus:

Nu mai durează mult și o sa i sari la gat și lui TT, de fapt cum ai făcut cu toți 

La fel cum și TT a citit istoric aici, la fel și eu, ai uitat ce le ai făcut lu ermes povestitorul, papura voda, mai nou abcd și alții, am capturi de ecran cu tot 

Postat
Acum 1 minut, ValeronNyc a spus:

La fel cum și TT a citit istoric aici, la fel și eu, ai uitat ce le ai făcut lu ermes povestitorul, papura voda, mai nou abcd și alții, am capturi de ecran cu tot 

Hai ...baga baga , scuipă tot 👍👍

Postat
Acum 1 minut, Carucuiepe a spus:

Hai ...baga baga , scuipă tot 👍👍

Nu, ma opresc , eu am maxim 20 de posturi pe MH, tu pe GJ în jur de 2000,diferența colosala, făcută de tine cu 20 de conturi fantoma, și urmează 21,colegi tai știu cine ești, fă-ți recitalul, atâta timp cât județul Gorj sau vreun user de acolo nu va mai fi pomenit aici eu nu am de ce sa mai întru, nu mai vorbim de Badboy, scandalurile cu el, și el venea pe aici și se certa cu toți ptr tine, am capturi am tot, stai calm 

Postat
Acum 2 minute, Carucuiepe a spus:

I-am fwtut în cur ....vrei și tu 🤔🤔😂😂😂😂

Stim toți ca ești cu volanu pe dreapta, dar nu mulțumesc 

Postat
Chiar acum, ValeronNyc a spus:

Stim toți ca ești cu volanu pe dreapta, dar nu mulțumesc 

😂😂😂

• Oras:Sud
Postat
Acum 13 minute, cleopatra01 a spus:

Eu v-am rugat sa va rezolvati problemele in privat sau in afara platformei.

Aveti mesagerie privata/aveti functia ignore in setarile contului si fiecare alta sectiune.

Daca continuati/moderatorii vor lua masurile necesare. Multumesc! :wave:

De partea cui esti ??, 🤣🤣🤣

• Oras:Yas
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

vom afla curand , am o presimtire 😂😂

• Haha 1
  • Oras:Toată țara.
Postat
Acum 1 minut, VenomX a spus:

vom afla curand , am o presimtire 😂😂

Nu mai am reacții

🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, po2024ve a spus:

Nu ești sănătos, la fel ca întotdeauna! 🤣🤣🤣

Postat
Acum 3 minute, abcdcd90 a spus:

Nu mai am reacții

🤣🤣🤣

nu e problema de razboi 😂

Postat

Sunt bine pe audiență la topic 🤣🤣🤣 depășim meciul dacă mai continuă

🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, po2024ve a spus:

Nu ai fost n stare de mos ... 🤣🤣🤣 

saracu mosu de ar sti el ca e vedeta aici 😂😂😂

si cat se vb despre el cred ca sughite incontinuu si nu stiee de ce 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, VenomX a spus:

saracu mosu de ar sti el ca e vedeta aici 😂😂😂

si cat se vb despre el cred ca sughite incontinuu si nu stiee de ce 🤣🤣🤣🤣

Poate moare de la sughiț 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat

Imi spune și mie cineva care ii scopul acestui conflict ....cine are ce de câștigat sau de pierdut ...care este avantajul culorii nick name ului . De ce sa ne atacam , jignim cand putem.sa se ajutam cu recenzii , informații. Cred ca fiecare dintre noi si a luat minim.o data țepa in acest sport.  De ce trebuie sa iasă cate unul mai in fata , sa se atuintituleze șef,  boss pe o secțiune,  de ce sa sărim la gatul.unui care scrie o recenzie rea , de ce sa ne băgăm bete in roate noi , noua . De ce mereu sa fie scandal , da le dracu de conturii de rapoarte , de minusuri pana la urma toți folosim acesta platforma in scopul de a ajuta ...sa sa lăsam fiecare câte putin din orgoliu si sa ne respectem mai mult . 

Aaaa....Cu Caru pana la moarte . Si dincolo de ea . 🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, abcdcd90 a spus:

Poate moare de la sughiț 🤣🤣🤣🤣

sa i puna poza cu nimfomane pe coliva 😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

Imi spune și mie cineva care ii scopul acestui conflict ....cine are ce de câștigat sau de pierdut ...care este avantajul culorii nick name ului . De ce sa ne atacam , jignim cand putem.sa se ajutam cu recenzii , informații. Cred ca fiecare dintre noi si a luat minim.o data țepa in acest sport.  De ce trebuie sa iasă cate unul mai in fata , sa se atuintituleze șef,  boss pe o secțiune,  de ce sa sărim la gatul.unui care scrie o recenzie rea , de ce sa ne băgăm bete in roate noi , noua . De ce mereu sa fie scandal , da le dracu de conturii de rapoarte , de minusuri pana la urma toți folosim acesta platforma in scopul de a ajuta ...sa sa lăsam fiecare câte putin din orgoliu si sa ne respectem mai mult . 

Am mers la sigur, țiplă z recenzii peste recenzii , cineva care nu are de a face cu noi de baga in seamă și culmea ..tot eu îmi iau doua puncte de warn in seara asta......incalvute sunt căile forumului ăsta mă jur pe roșu 🤔 😇 

Postat
Acum 32 minute, ValeronNyc a spus:

Nu mi a făcut boss nimic , cum.nu o sa iti faca nici ție sau la vre un user de pe aici . Caru ii băiat fain.... si cred ca si tu esti . 

Asa ca ....paote mai bine ii .... sa nu mai continuați.  

Postat

Fac un Poll căci efectiv deja mi-e scârbă , mare scârbă 

1 - să mai stea caru , să mai înghită  a câta gălușcă , el care este sufletul secțiunii , face recenzii , ține sus secțiunea asta și nu numai ?

2 - să cedeze și să îl închidă definitiv , kaput , la revedere ??

Postat
Acum 3 minute, Carucuiepe a spus:

Am mers la sigur, țiplă z recenzii peste recenzii , cineva care nu are de a face cu noi de baga in seamă și culmea ..tot eu îmi iau doua puncte de warn in seara asta......incalvute sunt căile forumului ăsta mă jur pe roșu 🤔 😇 

Ti ai facut dușmani nu de ieri de , azi ...

Colegu  @VenomX o.melodie de la.3se cu amintirile ma.chinuesc ....ca dta te ai cu youtube ul.

Postat
Acum 5 minute, po2024ve a spus:

pe bune daca nu ai dreptate , si la urma urmei forumul asta e pt noi curvarii , aici intra numai si numai curvari ca un om sanatos la cap nu ar intra aici , si ca idee toate topicele curvelor si ce scrie pe ele, e tot pt noi curvarii sti ce zic ? Iar pe noi nu ne deranjeaza ca lasa unu un of topic sau o recenzie rea sau una buna ca poata si sa minta, pe noi in mare parte ne intereseaza sa vedem poze sa stim la cine ne ducem ca idee , adica poate unu sa faca chat sa se si injure cu o curva 100 de pagini , am pop corn langa mine deci, nu vad unde e deranjul pt noi curvarii, ba intelegeti ce zic ? ce atata tam tam pe un site de curve ca nu inteleg , e doar un forum unde ar trebuii sa se discute liber pe orice sectiune , ca de aia e forum , aaa da daca incepe unu cu ameninari sau cu injuraturi la familie etc total de acord ban permanent sau chestii sa sarim pe el cu minusuri si etc, dar daca vorbesti frumos sau te iei cu un coleg la taifaf eu nu vad nici o problema , intelegeti ce zic ?

• Like 2
Postat
Acum 2 minute, Carucuiepe a spus:

Fac un Poll căci efectiv deja mi-e scârbă , mare scârbă 

1 - să mai stea caru , să mai înghită  a câta gălușcă , el care este sufletul secțiunii , face recenzii , ține sus secțiunea asta și nu numai ?

2 - să cedeze și să îl închidă definitiv , kaput , la revedere ??

1 ....clar .....

Ti am zis , si o mai zic o.data ....cea mai buna cale de a te reabilita sa scrii recenzii . 

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, po2024ve a spus:

Ti ai facut dușmani nu de ieri de , azi ...

Colegu  @VenomX o.melodie de la.3se cu amintirile ma.chinuesc ....ca dta te ai cu youtube ul.

Dj Venom la aparat : se rezolva,

cu dedicatie speciaala pt cine sa fie ?  cumva incepe cu  C .. 😂😂

• Haha 1

Postat
Acum 13 minute, VenomX a spus:

sa i puna poza cu nimfomane pe coliva 😂😂😂

🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...