VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Si tensiunea se calma si linistea se asternu... Somnoroase pasarele pe la cuiburi se aduna , In cazul nostru pe la curve se aduna Sa dea la buci Caru in miez de noapte Da-ti linistiti in continuare , noapte buna 2
ValeronNyc Reputație: 902 Postat Septembrie 27 Oras:NYC Oras:NYC Postat Septembrie 27 Acum 1 oră, Carucuiepe a spus: Fac un Poll căci efectiv deja mi-e scârbă , mare scârbă 1 - să mai stea caru , să mai înghită a câta gălușcă , el care este sufletul secțiunii , face recenzii , ține sus secțiunea asta și nu numai ? 2 - să cedeze și să îl închidă definitiv , kaput , la revedere ?? In ciuda tuturor problemelor merg pe varianta 1, o rugămintea mai am, după cum ziceam zilele astea am scotocit mult în spate pe secțiunea voastră, și ciudat nu am găsit nimic de contul carucuboi unde am înțeles ca erau multe recenzii etc, sunt convins ca a existat, dar de ce a dispărut tot fără urmă? Am observat și pe alte județe ca dacă ești banat sau îți ștergi contul rămâne istoricul, dar aici? Va mulțumesc și safiemaibine cum zicea chiar el 🫡 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Acum 33 minute, ValeronNyc a spus: In ciuda tuturor problemelor merg pe varianta 1, o rugămintea mai am, după cum ziceam zilele astea am scotocit mult în spate pe secțiunea voastră, și ciudat nu am găsit nimic de contul carucuboi unde am înțeles ca erau multe recenzii etc, sunt convins ca a existat, dar de ce a dispărut tot fără urmă? Am observat și pe alte județe ca dacă ești banat sau îți ștergi contul rămâne istoricul, dar aici? Va mulțumesc și safiemaibine cum zicea chiar el 🫡 Ăsta chiar este un mister pe care doar adminii îl cunosc , la toate celelalte conturi istoricul a rămas 👍👍😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Acum 49 minute, ValeronNyc a spus: In ciuda tuturor problemelor merg pe varianta 1, o rugămintea mai am, după cum ziceam zilele astea am scotocit mult în spate pe secțiunea voastră, și ciudat nu am găsit nimic de contul carucuboi unde am înțeles ca erau multe recenzii etc, sunt convins ca a existat, dar de ce a dispărut tot fără urmă? Am observat și pe alte județe ca dacă ești banat sau îți ștergi contul rămâne istoricul, dar aici? Va mulțumesc și safiemaibine cum zicea chiar el 🫡 Am rezonat nu cu mult timp înainte ,părea că suntem pe aceeași lungime de undă,....nu știu ce așa grav s-a întâmplat de ai ales calea asta de azi și am o rugăminte la tine așa ca de la bărbat la bărbat ..., ai ceva cu mine 🤔🤔 , ok nu sunt absurd , le putem rezolva sau nu între noi, însă te rog frumos să nu mai implici persoane care nu au nici o vină cum ar fi TT , el este nou pe site și nu ai ce să îi reproșezi , Vane la fel are niște principii , nu vrea la voi să vină și nici decum fiindcă așa vreau eu , sunt doar un simplu client și atât 🤷 Cu puțină înțelegere putem să uităm că am ajuns la discuții de genul, care nu ne fac cinste dacă ne gândim mai bine, ... mulțumesc 🙏🙏🙏🏻
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1227 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 27 59 minutes ago, ValeronNyc said: In ciuda tuturor problemelor merg pe varianta 1, o rugămintea mai am, după cum ziceam zilele astea am scotocit mult în spate pe secțiunea voastră, și ciudat nu am găsit nimic de contul carucuboi unde am înțeles ca erau multe recenzii etc, sunt convins ca a existat, dar de ce a dispărut tot fără urmă? Am observat și pe alte județe ca dacă ești banat sau îți ștergi contul rămâne istoricul, dar aici? Va mulțumesc și safiemaibine cum zicea chiar el 🫡 Am incercat să îți dau un PM, cred că ai căsuța plină, dă-mi te rog un PM, civilizat de preferat, fără acuzații că sunt inamicul orașului vostru, iar eu nu am scris o literă pe DG ul vostru. 😂 2
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Acum 6 minute, TTStreetLife a spus: Am incercat să îți dau un PM, cred că ai căsuța plină, dă-mi te rog un PM, civilizat de preferat, fără acuzații că sunt inamicul orașului vostru, iar eu nu am scris o literă pe DG ul vostru. 😂 Eu v-am spus că așa este cel mai bine! Felicitări pentru inițiativă! 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Eu v-am spus că așa este cel mai bine! Felicitări pentru inițiativă! pana la urma nu e dracul asa de negru 1
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Chiar acum, VenomX a spus: pana la urma nu e dracul asa de negru Dalmațian 🤣🤣🤣 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Dalmațian 🤣🤣🤣 cu picatele bej 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Acum 2 minute, abcdcd90 a spus: Dalmațian 🤣🤣🤣 Da da , este un drak dalmațian însă dacă am pune cărțile pe masă și fiecare să spună care este baiul, la Sfânta masă poate că găsim un numitor comun și terminam o dată pentru totdeauna cu vrajba asta și discuțiile interminabile pentru totdeauna , cu toții vom fi mult mai câștigați , vom posta info care sa fie cu adevărat de folos și asta ar fi scopul forumului până la urmă 👍
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Acum 1 minut, VenomX a spus: cu picatele bej 😂😂😂 Alb predominat sau negru predominat cu picățele bej! Că nu înțeleg 🤣🤣🤣 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1227 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 27 3 minutes ago, Carucuiepe said: Da da , este un drak dalmațian însă dacă am pune cărțile pe masă și fiecare să spună care este baiul, la Sfânta masă poate că găsim un numitor comun și terminam o dată pentru totdeauna cu vrajba asta și discuțiile interminabile pentru totdeauna , cu toții vom fi mult mai câștigați , vom posta info care sa fie cu adevărat de folos și asta ar fi scopul forumului până la urmă 👍 Ne dăm întâlnire între județe la terasă, dar doar dacă ni se alătură și moșul pofticios.
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Alb predominat sau negru predominat cu picățele bej! Că nu înțeleg 🤣🤣🤣 depinde ce pica la zar 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Alb predominat sau negru predominat cu picățele bej! Că nu înțeleg 🤣🤣🤣 @ValeronNyc, @TTStreetLife noi suntem pe drumul pierzaniei și poftim ....la ăștia le stă sau nu grija de la picățele bej 🤷🤭🤭😂😂😂
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Acum 1 minut, VenomX a spus: depinde ce pica la zar 😂😂 Marele ce este? Alb sau negru? 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1227 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 27 3 minutes ago, abcdcd90 said: Marele ce este? Alb sau negru? Da 😂😂😂
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Da 😂😂😂 Mai coace @VenomX una acum! Stai că o scoate din cuptor 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 11 minute, abcdcd90 a spus: Marele ce este? Alb sau negru? Întrebarea ta „Marele ce este? Alb sau negru?” pare intenționat ambiguă sau filozofică. Ca să pot răspund cât mai bine, am să-ți ofer câteva interpretări posibile: 1. Dacă e o întrebare filozofică sau metaforică „Marele” ar putea simboliza ceva vast sau profund: universul, necunoscutul, pula , coiu etc Alb și negru pot reprezenta binele și răul, lumina și întunericul, cunoscutul și necunoscutul. În acest caz, întrebarea poate fi parafrazată: „Este ceea ce e mai mare decât noi ceva bun sau rău? Lumină sau întuneric?” Nu există un răspuns absolut – ține de interpretarea personală, credințe sau perspectivă. Poate sa fie jumi jama Hai ca am dat-o in partea supranaturala si nu sunt nici beat nici fumat da-ma dreacu Acum 10 minute, abcdcd90 a spus: Mai coace @VenomX una acum! Stai că o scoate din cuptor 😂😂😂😂 1
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Acum 6 minute, VenomX a spus: Întrebarea ta „Marele ce este? Alb sau negru?” pare intenționat ambiguă sau filozofică. Ca să pot răspund cât mai bine, am să-ți ofer câteva interpretări posibile: 1. Dacă e o întrebare filozofică sau metaforică „Marele” ar putea simboliza ceva vast sau profund: universul, necunoscutul, pula , coiu etc Alb și negru pot reprezenta binele și răul, lumina și întunericul, cunoscutul și necunoscutul. În acest caz, întrebarea poate fi parafrazată: „Este ceea ce e mai mare decât noi ceva bun sau rău? Lumină sau întuneric?” Nu există un răspuns absolut – ține de interpretarea personală, credințe sau perspectivă. Poate sa fie jumi jama Hai ca am dat-o in partea supranaturala si nu sunt nici beat nici fumat da-ma dreacu 😂😂😂😂 Deja da te-ai dus prea departe, am spus că scoți una din cuptor! Merge parandărăt la zar? Întreb pentru un prieten 🤣🤣🤣🤣 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Deja da te-ai dus prea departe, am spus că scoți una din cuptor! Merge parandărăt la zar? 🤣🤣🤣🤣 aaa esti bagabont ai dat-o cu manta pe asta 😂😂😂
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 6 minute, abcdcd90 a spus: Deja da te-ai dus prea departe, am spus că scoți una din cuptor! Merge parandărăt la zar? Întreb pentru un prieten 🤣🤣🤣🤣 pai daca vrei una scoasa din cuptor ia de aici : Dau cu zaru 6:5 n-am nevoie de servici Dau cu zaru 6:6 ca mine nu se mai naste 😂😂😂😂
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Chiar acum, VenomX a spus: aaa esti bagabont ai dat-o cu manta pe asta 😂😂😂 Chiar deloc, îți dau și explicația, nu știu unde te-a dus pe tine gândul! Parandărăt la barbut pentru cei care nu știți(zarurile câștigătoare pierd și cele pierzătoare câștigă). Parandărăt aici: noi cei câștigați de obicei pe aici pe forum mergem la sigur dar luăm și țepe de mai mare frumusețea, cei care nu scriu și doar citesc merg doar pe varianta sigură că au informația de la noi, și din pierzători au devenit câștigători! 1
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 27 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 27 Chiar acum, VenomX a spus: pai daca vrei una scoasa din cuptor ia de aici : Dau cu zaru 6:5 n-am nevoie de servici Dau cu zaru 6:6 ca mine nu se mai naste 😂😂😂😂 Bună asta nouă de nouă, nu știu care e mai de actualitate aia cu cănuța sau asta cu zarul 🤣🤣🤣 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Chiar deloc, îți dau și explicația, nu știu unde te-a dus pe tine gândul! Parandărăt la barbut pentru cei care nu știți(zarurile câștigătoare pierd și cele pierzătoare câștigă). Parandărăt aici: noi cei câștigați de obicei pe aici pe forum mergem la sigur dar luăm și țepe de mai mare frumusețea, cei care nu scriu și doar citesc merg doar pe varianta sigură că au informația de la noi, și din pierzători au devenit câștigători! stiu am zis sa fac putin haz de necaz pe aici ,sa mai stam putin la rasuri ca ma plictisesc si la ora asta nu am somn , si ca idee noi si cand pierdem castigam
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 27 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 27 Acum 7 minute, abcdcd90 a spus: Bună asta nouă de nouă, nu știu care e mai de actualitate aia cu cănuța sau asta cu zarul 🤣🤣🤣 pai aia cu canuta era pt Caru si pt celebrul mos , iar asta noua e pt noi acum 😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum