Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 1 minut, Carucuiepe a spus:

Nu mă ...eu îs pe love .....apropo poate vrei tu să fii prietenul meu de pe forum....🤔🤔😂😂😂

Bine domne..mă sacrific pemtru binele comunității..

Dar singura doleanță pe care o am,este să stai capră la mosu!🤣

• Haha 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, alexxxis21 a spus:

Bine domne..mă sacrific pemtru binele comunității..

Dar singura doleanță pe care o am,este să stai capră la mosu!🤣

😂😅😂😅😂😂

• Oras:NYC
Postat
1 oră în urmă, Carucuiepe a spus:

Povestuțule nu mai fac nimic , sunt supărat rău , dar rău de tot pe domnii admini , cum draku sa iei warn și punte de penalizare care nu se prescriu niciodată !!! pentru că ai apreciat cu puține cuvinte recenzia cuiva (nemai având reacții🤷🤷🤷) și apoi din nou încă o dată după ce am zis că v-am fu fu în fund ...poate că v-a și plăcut , ce este rău în asta , limbaj nepotrivit cică 🤷🤷🤷.....ori îmi aduc aminte și voi deasemenea că cineva încă are cont aici bine merci , poate recidiva oricând , cineva care nu doar că dezgroapă copite de cai morți însă o face în mod repetat printr-un limbaj vulgar , acuzator , jignitor de cea mai joasă speță, stabilește diagnostice pe aici , etc....

Este regretabil că se întâmplă așa ceva și cred că ar trebui să vă de-a de gândit , să gândiți de 2 ori, la rece nu impulsiv , atunci când acordați aceste avertismente  Domnul @Proffmodși domnișoara @cleopatra01, cu atât mai mult că , cumătrul @pisicuts a început să îmi acorde inimioare pe la recenzii, mulțumesc anticipat 👍🙏🙏🙏

Acum 36 minute, Carucuiepe a spus:

Sigur sigur era ne fu fu cumătru  🤔😅😅, altfel cum așa , doar fiindcă am dat niște rapoarte unui "verde " care face fix offtopic pe topicele de recenzii ,...e adevărat că am dat cam multe 😇😂😅😂😂😅

Pai spune numele frate, nu mai bate apropouri ca nu e în regulă, hai sa facem safiemaibine cum ziceai tu, sa nu ne mai certam, cine sunt cele doua personaje din descrierile de mai sus? Am eu bănuieli dar tu știi, dacă faci niște lucruri publice, nu bați doar apropo, oamenii văd și lucrurile eu zic ca se pot reconcilia, faptul ca ai dat cam multe rapoarte acelui verde reiese ca lucrurile între tine și el nu sunt ok, ți am spus, zi le numele celor doi useri, chiar dacă eu bănuiesc din discuții cine sunt 

Postat
Acum 8 minute, Carucuiepe a spus:

Perfect 👍👍👍, însă dacă intenționezi asta neapărat trebuie retragi minusurile de pe Ploiești , concurs poze sau pe unde ai mai dat în legătură cu ea  , etc , chair a deranjat-o acest aspect , pe Ploiești de exemplu....

"Ce vor crede băieții acum" , minus la topicul ei de aici...nu e ok

Spor și nmb !

O sa le retrag nu e problema 

• Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 1 minut, ValeronNyc a spus:

Pai spune numele frate, nu mai bate apropouri ca nu e în regulă, hai sa facem safiemaibine cum ziceai tu, sa nu ne mai certam, cine sunt cele doua personaje din descrierile de mai sus? Am eu bănuieli dar tu știi, dacă faci niște lucruri publice, nu bați doar apropo, oamenii văd și lucrurile eu zic ca se pot reconcilia, faptul ca ai dat cam multe rapoarte acelui verde reiese ca lucrurile între tine și el nu sunt ok, ți am spus, zi le numele celor doi useri, chiar dacă eu bănuiesc din discuții cine sunt 

Muncisem la contul ăla câteva luni de zile , nu mai contează ce a fost , asta tot incerc să va spun , haideți să trăim în prezent dacă se poate și oricât cât de negativist ar fi , oricât de înverșunat, orișicare dacă vede că ai intențiile cele mai bune și faci treabă bună nu e mare lucru să se schimbe si el , numai să vrea 👍

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, ValeronNyc a spus:

Mulțumesc 🙏

• Oras:Sud
Postat
Acum 45 minute, Carucuiepe a spus:

,doar fiindcă am dat niște rapoarte unui "verde " care face fix offtopic pe topicele de recenzii ,...e adevărat că am dat cam multe 😇😂😅😂😂😅

Aha ... 🙉🙉 tu provoci scandalul ....si dupa ....cand te simți incoltit , ceri ajutor si te transformi in victima 😅😅

• Like 2
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

E al treilea și (sper) ultimul comentariu pe tema asta.

Țin să reamintesc că nu înțeleg rant-ul de pe DG Târgu Jiu și care-s argumentele pentru care am fost numit dușman declarat. Nu am scris nimic până acum pe DG-ul vostru, singurele 2 referințe au fost făcute către tine @ValeronNyc

Daca cineva înțelege că sunt dușmanul declarat din cele 2 de mai sus, am eu probleme de percepție poate. 😂

@ValeronNyc daca ești dispus să o dăm la pace, dă-mi un PM te rog, eu nu pot, îmi spune că nu poți primi, probabil ai căsuța plină.

Fac eu primul pas și am retras toate minusurile (poți verifica pe profil și mai jos), deși tu ai inceput cu ele, eu nu îți mai răspunsesem absolut deloc la comentarii. 😅

https://postimg.cc/sQtVQ10j

@dragos9 ai fost mereu binevenit pe DG ul nostru și am avut schimburi de impresii chiar OK, să mor dacă înțeleg de ce ai fi dat like la postarea de mai sus (de la voi). 

Nu v-am greșit cu nimic, nici nu mi-am permis sa vin la voi să scriu, am făcut-o tot aici.😂 

Am văzut că e o formula magică folosita pe ambele DG-uri. "Nu mă așteptam la așa ceva din partea ta, pentru mine nu mai exiști din acest moment".

Glumeam 😂😂😂, doar am fost surprins că ai dat like. 👍 Fără resentimente.

După-amiază plăcută tuturor! 👏👍

• Like 2
Postat
Acum 12 minute, TTStreetLife a spus:

Țin să reamintesc că nu înțeleg rant-ul de pe DG Târgu Jiu și care-s argumentele pentru care am fost numit dușman declarat. Nu am scris nimic până acum pe DG-ul vostru, singurele 2 referințe au fost făcute către tine @ValeronNyc

Daca cineva înțelege că sunt dușmanul declarat din cele 2 de mai sus, am eu probleme de percepție poate. 😂

@ValeronNyc daca ești dispus să o dăm la pace, dă-mi un PM te rog, eu nu pot, îmi spune că nu poți primi, probabil ai căsuța plină.

Fac eu primul pas și am retras toate minusurile (poți verifica pe profil și mai jos), deși tu ai inceput cu ele, eu nu îți mai răspunsesem absolut deloc la comentarii. 😅

https://postimg.cc/sQtVQ10j

@dragos9 ai fost mereu binevenit pe DG ul nostru și am avut schimburi de impresii chiar OK, să mor dacă înțeleg de ce ai fi dat like la postarea de mai sus (de la voi). 

Nu v-am greșit cu nimic, nici nu mi-am permis sa vin la voi să scriu, am făcut-o tot aici.😂 

Am văzut că e o formula magică folosita pe ambele DG-uri. "Nu mă așteptam la așa ceva din partea ta, pentru mine nu mai exiști din acest moment".

Glumeam 😂😂😂, doar am fost chiar surprins că ai dat like. 👍 Fără resentimente.

O sa remediez tot astăzi, tot ce se poate sunt prins acum și nu am timp , restul cum zice și pullon hai sa trăim în prezent, nu mai contează ce a fost ieri

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 8 minute, TTStreetLife a spus:

Fac eu primul pas și am retras toate minusurile (poți verifica), deși tu ai inceput cu ele, eu nu îți mai răspunsesem absolut deloc la comentarii. 😅

Glumeam 😂😂😂, doar am fost chiar surprins că ai dat like. 👍 Fără resentimente.

Hei... in primul rand Salut , 

Nu am avut ocazia sa iti multumesc ca ai apărut pe acesta sectiune (,Mh ) ...ti am citit postarilie , recenziile si toate glumele . Ești un "personaj" interesant si ma bucur ca ai apărut in acest peisaj . As vrea daca ini permiți sa iti las un sfat...  tine te departe de aceste "conflicte " , nu aduc nimic bun .....decât risipa de energie , nervi si intr un final renunțarea de a scrie pe acesta platforma.  Nu as vrea sa se întâmple asta , chiar îți apreciez conținutul si întotdeauna ai dat dovada de bun simt , umor si auto ironie , auto critica . Printre rânduri am citit si te am citit ... mi ai lăsat o impresia unui tip educat , umblat care știe cum sa se comporte in societate/pe un forum sau intr un colectiv . 

De aceia iti transmit pe acesta cale .... ca trebuie sa treci cu vederea cele întâmplate...si sa zâmbești.... cel putin pe acest forum ....timpul le rezolvă pe toate ....farq sa miști un deget.  Mai devreme sau mai târziu....adevărul iese la lumina . 

Iti urez multe întâlniri reușite....si daca pot sa ajut cu mare drag . 

Aaaa...legat de Caru ... imi permit sa spun defapt sa invoc un proverb sau sa fac o paralela .... Pe lângă faptul ca ii băiat fain ....ii ca vaca aia bună....la finalul mulsului se pisa n găleată 🤣🤣

Numai bine.  

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, ValeronNyc said:

O sa remediez tot astăzi, tot ce se poate sunt prins acum și nu am timp , restul cum zice și pullon hai sa trăim în prezent, nu mai contează ce a fost ieri

Mulțumim! 👏👍🍻

Și pentru că eu ți-am dat tag primul, îmi prezint scuzele pentru tenta ironică și de acord, să trăim în prezent !

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

Nu am avut ocazia sa iti multumesc ca ai apărut pe acesta sectiune (,Mh ) ...ti am citit postarilie , recenziile si toate glumele . Ești un "personaj" interesant si ma bucur ca ai apărut in acest peisaj . As vrea daca ini permiți sa iti las un sfat...  tine te departe de aceste "conflicte " , nu aduc nimic bun .....decât risipa de energie , nervi si intr un final renunțarea de a scrie pe acesta platforma.  Nu as vrea sa se întâmple asta , chiar îți apreciez conținutul si întotdeauna ai dat dovada de bun simt , umor si auto ironie , auto critica . Printre rânduri am citit si te am citit ... mi ai lăsat o impresia unui tip educat , umblat care știe cum sa se comporte in societate/pe un forum sau intr un colectiv . 

De aceia iti transmit pe acesta cale .... ca trebuie sa treci cu vederea cele întâmplate...si sa zâmbești.... cel putin pe acest forum ....timpul le rezolvă pe toate ....farq sa miști un deget.  Mai devreme sau mai târziu....adevărul iese la lumina . 

Aaaa...legat de Caru ... imi permit sa spun defapt sa invoc un proverb sau sa fac o paralela .... Pe lângă faptul ca ii băiat fain ....ii ca vaca aia bună....la finalul mulsului se pisa n găleată 🤣🤣

Numai bine.  

Da da .....șușu mult ,...vaca era de fapt un bou și avea probleme cu prostata 😇😂😅😂😅😂😅😂

• Membru Premium
Postat
7 minutes ago, po2024ve said:

Numai bine.  

Mersi frumos pt aprecieri, povestitorule. 👏👍🍻

Ai dreptate, conflictele nu aduc nimic bun cu ele, de aceea voi sta departe de ele cu siguranță. 👍👏 

Iar lu' Caru ii luăm o zgardă cu electroșocuri și îl ținem sub control. 😂😂😂 Cred că va fi singura soluție să îl ținem în "viață". 😂

Zi frumoasă! 👍

• Like 2
Vizitator
Postat
Acum 51 minute, ValeronNyc a spus:

Mâine începe , fă-ți timp 10 secunde și îl poți schimba in 👍, ❤️, Ms🙏

Postat
Acum 13 minute, Carucuiepe a spus:

Da da .....șușu mult ,...vaca era de fapt un bou și avea probleme cu prostata 😇😂😅😂😅😂😅😂

Ai grija sa nu primești warn pentru limbaj nepotrivit 🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 11 minute, TTStreetLife a spus:

Mersi frumos pt aprecieri, povestitorule. 👏👍🍻

Ai dreptate, conflictele nu aduc nimic bun cu ele, de aceea voi sta departe de ele cu siguranță. 👍👏 

Iar lu' Caru ii luăm o zgardă cu electroșocuri și îl ținem sub control. 😂😂😂 Cred că va fi singura soluție să îl ținem în "viață". 😂

Zi frumoasă! 👍

Nu exista soluție....crede ma 😅😅😅cand întra in transa . .. întoarce totul cu susul in jos ....iar la final....exclama 

Eu nu s vinovat 😅😅😅😅

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

Ai grija sa nu primești warn pentru limbaj nepotrivit 🤣🤣

I-am băgat pe gât la bou niște Prostamol și degeaba .....nu are jet , gen , doar se țârcâie așa .... puțin  🤷😇😂😅😂

Postat
Acum 11 minute, Carucuiepe a spus:

I-am băgat pe gât la bou niște Prostamol și degeaba .....nu are jet , gen , doar se țârcâie așa .... puțin  🤷😇😂😅😂

Ce bou domne .. Taur comunal .... un Bull adevărat 😅😅😅

Aaaa....da i jeratic ....ca s revine 😅😅

Vizitator
Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Ce bou domne .. Taur comunal .... un Bull adevărat 😅😅😅

Aaaa....da i jeratic ....ca s revine 😅😅

🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

De fwtutb a mai fwtut totuși cineva pe aici 🤔🤔😅 , e o tipă nouă așa cu un cur moțat in negru , cu tatuaje și încă mai o "corcitură" am conchis noi , ambii , cumva Brazil sau watewer ,....ceva info dacă după scurta descriere ați prins ideea 🤔🤔😇😇

Postat
Acum 2 minute, Carucuiepe a spus:

De fwtutb a mai fwtut totuși cineva pe aici 🤔🤔😅 , e o tipă nouă așa cu un cur moțat in negru , cu tatuaje și încă mai o "corcitură" am conchis noi , ambii , cumva Brazil sau watewer ,....ceva info dacă după scurta descriere ați prins ideea 🤔🤔😇😇

Ii made Ferentari sau Craiovita ....ori Dudasul Sechelei 😅😅😅

• Haha 1
Vizitator
Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

Dacă e din Dudașul Schelei ....să fie oare familiarizată cu Duda în gură 🤔🤔😇😇😅😅😂

• Oras:Yas
  • Oras:Yas
Postat
Acum 1 oră, po2024ve a spus:

Aha ... 🙉🙉 tu provoci scandalul ....si dupa ....cand te simți incoltit , ceri ajutor si te transformi in victima 😅😅

O da cu manta e bandit 😂😂😂

• Haha 2

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, VenomX a spus:

O da cu manta e bandit 😂😂😂

Era un film, Pirații din Caraibe , acum dacă nu ați fost atenți eu nu am vină 🤷🤷😇😇🤣🤣, însă am jucat în filmul ăla , eu eram ăla ce striga din culise ...atacați , atacați ...pirații mei somalezi 🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...