Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Postat Septembrie 29 Acum 6 ore, SONIA25 a spus: Mulțu atât pentru vizită, cât și pentru recenzie 🤗 Mereu cu venirea mea aici mă faceți să mă simt minunat în compania voastră, apreciată si cu zambeltul pe buze 🙈🩷 Kisses 🫶 Ps: facem o dulceață de căpșuni 🤣🙈 Hei , aduc eu căpșunile , zaharul , borcane cu capac și .....lingura de lemn , să zică care are cratiță .....🤔🤔😇😅😅
JohnGotti23 Reputație: 1093 Postat Septembrie 30 Oras:DTS Oras:DTS Postat Septembrie 30 Acum 6 ore, Carucuiepe a spus: Hei , aduc eu căpșunile , zaharul , borcane cu capac și .....lingura de lemn , să zică care are cratiță .....🤔🤔😇😅😅 Cred ca găsim o cratiță pe la Dedeman😁 2
JohnGotti23 Reputație: 1093 Postat Septembrie 30 Oras:DTS Oras:DTS Postat Septembrie 30 Acum 8 ore, abcdcd90 a spus: "Altă viață" când începi săptămâna " cu dreptul", să fiu sincer eu așa aș începe fiecare zi(weekend, sărbători legale, zile libere, concedii și restul) 🤣 Cine te reține?Caru?!?!?😂😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Acum 7 minute, JohnGotti23 a spus: Cred ca găsim o cratiță pe la Dedeman😁 Zici tu că stau bine pe cratițe 🤔🤔😂😂
JohnGotti23 Reputație: 1093 Postat Septembrie 30 Oras:DTS Oras:DTS Postat Septembrie 30 Acum 13 minute, Carucuiepe a spus: Zici tu că stau bine pe cratițe 🤔🤔😂😂 Dacă nu stau,împrumutăm de la colegii de la sanitare o cadă un jacuzzi...😂😂😂 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Chiar acum, JohnGotti23 a spus: Dacă nu stau,împrumutăm de la colegii de la sanitare o cadă un jacuzzi...😂😂😂 Eu știu ce spui ....dar de unde atătea căpșune ...🤔🤔😂😂😂
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1214 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 30 7 hours ago, Carucuiepe said: Aaaaa....că tot era vorba de tenis 🎾 😇😅😅 Vezi ca în euforia ta să nu încurci t cu p (tenis cu penis) 😂 2
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 30 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 30 Acum 46 minute, JohnGotti23 a spus: Cine te reține?Caru?!?!?😂😂 Nu am eu treabă cu el. Timpul și distanța mă rețin! 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1214 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 30 7 hours ago, Carucuiepe said: Hei , aduc eu căpșunile , zaharul , borcane cu capac și .....lingura de lemn , să zică care are cratiță .....🤔🤔😇😅😅 Aș zice că ai la fel de multe șanse precum porcul să scape viu de Ignat. 😂😂😂 2
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 30 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 30 Acum 44 minute, Carucuiepe a spus: Zici tu că stau bine pe cratițe 🤔🤔😂😂 ho hoo bine rau nu asa 😂😂😂
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 30 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 30 Acum 34 minute, JohnGotti23 a spus: Dacă nu stau,împrumutăm de la colegii de la sanitare o cadă un jacuzzi...😂😂😂 😂😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Acum 20 minute, TTStreetLife a spus: Aș zice că ai la fel de multe șanse precum porcul să scape viu de Ignat. 😂😂😂 Lingura de lemn în raport cu dulceața de căpșuni practic ar fi ecoplanară 🤔😇😅😅😅 (nici eu nu am știut recunosc , să nu mai căutați ... "nici nu se intersectează , nici nu sunt paralele " 😇😇😇
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1214 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 30 40 minutes ago, Carucuiepe said: Lingura de lemn în raport cu dulceața de căpșuni practic ar fi ecoplanară 🤔😇😅😅😅 (nici eu nu am știut recunosc , să nu mai căutați ... "nici nu se intersectează , nici nu sunt paralele " 😇😇😇 Bravo, Carule! 👏👏👏 Cam așa era faza cu paginile de recenzii, știi ce zic? 🤭 1
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 30 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 30 Acum 3 minute, TTStreetLife a spus: Bravo, Carule! 👏👏👏 Cam așa era faza cu paginile de recenzii, știi ce zic? 🤭 la Caru merge stii ce zic , de Santo muzic 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Acum 6 minute, TTStreetLife a spus: Bravo, Carule! 👏👏👏 Cam așa era faza cu paginile de recenzii, știi ce zic? 🤭 De la expresia aia din tenis uite ce frumos se "leagă" , de aia am adus-o în față din negurile DG-ului 😉👍😅
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 30 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 30 Acum 1 minut, Carucuiepe a spus: De la expresia aia din tenis uite ce frumos se "leagă" , de aia am adus-o în față din negurile DG-ului 😉👍😅 nu mai e din analele DG- ului ? sau merge si negurile ca e negura acolo stii ce zic 😂😂😂😂 si aici nu e De Santo music
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Acum 2 minute, VenomX a spus: nu mai e din analele DG- ului ? sau merge si negurile ca e negura acolo stii ce zic 😂😂😂😂 si aici nu e De Santo music Merge și ...și , așa îmi ieși acum cu negura , De Santo ăla nu știu ce este 🤷, o să verific când am timp 😅😅
VenomX Reputație: 102 Postat Septembrie 30 Oras:Yas Oras:Yas Postat Septembrie 30 Acum 28 minute, Carucuiepe a spus: Merge și ...și , așa îmi ieși acum cu negura , De Santo ăla nu știu ce este 🤷, o să verific când am timp 😅😅 Înseamnă că nu asculți muzica bună daca nu il știi pe De Santo 😂😂😂
WABAKiiJR Reputație: 711 Postat Septembrie 30 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 30 Aicea voie bună, talent, haz, șukarime, oameni de calitate. 💪😄 1
po2024ve Reputație: 1712 Postat Septembrie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Septembrie 30 Acum 10 minute, SONIA25 a spus: Bună dragilor🫶 Astăzi voi fi disponibilă până la ora 19:00‼️ Kisses 🤗 Statueta ....se uita la fundul tău 😅😅 3
amedeo13 Reputație: 1823 Postat Septembrie 30 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Septembrie 30 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Statueta ....se uita la fundul tău 😅😅 Ar cam fute-o,dupa privire.... 1 2
amedeo13 Reputație: 1823 Postat Septembrie 30 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Septembrie 30 Acum 1 minut, amedeo13 a spus: Ar cam fute-o,dupa privire.... Dar eu si mai mult.....😍 1 1
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 30 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 30 Acum 37 minute, SONIA25 a spus: Bună dragilor🫶 Astăzi voi fi disponibilă până la ora 19:00‼️ Kisses 🤗 În poza asta numai în locul lui Buddha să nu fii! Stai te uiți și nu poți face nimic 🤣🤣🤣 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Acum 12 minute, abcdcd90 a spus: În poza asta numai în locul lui Buddha să nu fii! Stai te uiți și nu poți face nimic 🤣🤣🤣 Buddha nu știe că i se scumpi asigurarea cu 30% și îi expiră curând 🤔🤔🤔, să își mai pună pofta în cui 😇😂😂😂😂😂
abcdcd90 Reputație: 825 Postat Septembrie 30 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Septembrie 30 Acum 6 minute, Carucuiepe a spus: Buddha nu știe că i se scumpi asigurarea cu 30% și îi expiră curând 🤔🤔🤔, să își mai pună pofta în cui 😇😂😂😂😂😂 Mă abțin 🤣🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum