abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Chiar acum, TTStreetLife a spus: I-a rămas ceasul de la telefon in urmă. 🤔 Dacă ești pe alt fus orar nu te poți loga (Nu e scuza potrivită) 🤣🤣🤣🤣 1
dragos9 Reputație: 106 Postat Octombrie 21 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat Octombrie 21 Ba colegilor sunt atâtea roșii la mine ca niciodată 🤣🤣 și eu n-am încercat niciuna 🤦♂️ am stat mai mult la voi ca e multa caterincă și de secțiunea mea am uitat 🤣 2
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 21 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 21 BEu am întins creanga că dintr-un veritabil "Bastos" ...alta ocazie nu o sa mai ai, am fost tot timpul conciliant și pentru a ne fi mai bine la toți , ...fiecare cu piwda mă-sii și aia e , ne vom ciocni , sper să am putința și cel mai deștept să cedeze primul 🤔😉😉😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 Acum 32 minute, TTStreetLife a spus: I-a rămas ceasul de la telefon in urmă. 🤔 😂😂😂😂😂
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Cu replica asta te-ai considerat pierzător și mi-ai dat avantaj(vechimea)! Cred că ocazii ai avut tu nenumărate din partea tuturor(inclusiv adminilor cu atâtea usere). "Bastos" numai la "liniuțe" se mai dă din mers 😜 P.S. Umbrelele de la terasă și localurile cu manele, există posibilitatea să fie cu mine! 1
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 21 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 21 Acum 57 minute, abcdcd90 a spus: Dacă ești pe alt fus orar nu te poți loga (Nu e scuza potrivită) 🤣🤣🤣🤣 Pare o competitie pe aici si cine este cel mai breaz , eu te las sa castigi daca imi promiti ca nu mai aduci persoana mea in discutie nici macar tangential , cred ca este o oferta buna, altfel mai vedem 😉
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Acum 1 minut, Pullon7 a spus: Pare o competitie pe aici si cine este cel mai breaz , eu te las sa castigi daca imi promiti ca nu mai aduci persoana mea in discutie nici macar tangential , cred ca este o oferta buna, altfel mai vedem 😉 Eu sunt în competiție decât cu mine însumi! Nici tu nu mergi pe cash'ul meu nici eu pe al tău 😅😅😅 1
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 21 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 21 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Eu sunt în competiție decât cu mine însumi! Nici tu nu mergi pe cash'ul meu nici eu pe al tău 😅😅😅 auzi ..stii ceva 🤔 cu vechimea asta a ta ... nu a auzit nimeni de tine invechitule si te zbati ca un peste pe uscat ca sa atragi atentia , Caru este un brand si iti trebuie 3 facultati macar ca sa il ajungi , ai ignore de la mine in secunda asta ,voi avea grija sa intru doar logat sa nu iti mai vad postarile inepte , recenziile atat de proaste , fara nici un "miez" de si pentru copii ... succes !! 1
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Acum 3 minute, Pullon7 a spus: auzi ..stii ceva 🤔 cu vechimea asta a ta ... nu a auzit nimeni de tine invechitule si te zbati ca un peste pe uscat ca sa atragi atentia , Caru este un brand si iti trebuie 3 facultati macar ca sa il ajungi , ai ignore de la mine in secunda asta ,voi avea grija sa intru doar logat sa nu iti mai vad postarile inepte , recenziile atat de proaste , fara nici un "miez" de si pentru copii ... succes !! Nu vreau să atrag atenția nimănui "prietene"! Uită-te să vezi pe contul cel vechi(pierdut mail, cu reputație, nu banat) @sinnerdts a văzut că am cunoscuto pe Bianca înaintea lui 😅(ne descrețim frunțile). Nu mă zbat chiar deloc ține minte asta! Brand sau facultăți de ce că nu îmi dau seama 🤣🤣🤣 cauti împăcare cu mine și din invidia refuzului ce l-ai primit dai ignore 😅😅🤣🤣 În legătură cu recenziile scrise de mine "sari" peste cum sari și scările când cobori 🤣🤣🤣 Numai bine, rău la nimeni! 1
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Toată frustrarea ta vine după refuzul meu! Aici dai dovadă încă odată în fața tuturor de "caracterul" tău! Vezi că am pus glimele la caracter 😅😅😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 Acum 19 minute, Pullon7 a spus: auzi ..stii ceva 🤔 cu vechimea asta a ta ... nu a auzit nimeni de tine invechitule si te zbati ca un peste pe uscat ca sa atragi atentia , Caru este un brand si iti trebuie 3 facultati macar ca sa il ajungi , ai ignore de la mine in secunda asta ,voi avea grija sa intru doar logat sa nu iti mai vad postarile inepte , recenziile atat de proaste , fara nici un "miez" de si pentru copii ... succes !! Carule tu stii ca copia nu are valoare asa ca .... aici te aprob 100% omu chiar cauta atentie s-a plans in partea cealata la tovarasii lui ca a avut bif cu mine , da eu nu imi amintesc sa fi avut cu nimeni , cred ca a avut bif el cu el :))) mai demult cand ti-ai inchis tu contu Carufaraiepe credea ca tu esti pe contul meu, sau ca eu sunt tu , am jucat cartea sa crada si i-am dat pace ce sa ii fac 😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 X2 pauză - 1 final Câștigă forumul 🤣🤣🤣 1
abcdcd90 Reputație: 819 Postat Octombrie 21 Oras:De la Severin în toată țara. Oras:De la Severin în toată țara. Postat Octombrie 21 Nu te așteptai la una ca asta prietene 🤣🤣🤣? Acum 8 minute, abcdcd90 a spus: X2 pauză - 1 final Atenție că este fără ghilimele(să nu vă simțiți prea mulți) 🤣🤣🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 @Pullon7 Tiki taka Barcelona 6 -1 Olimpiakos Carule , daca puneai 7+ te umpleai de bani stii ce zic 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 si Leverkusen - PSG 2 - 7 doar PSG le-a dat 7 , tot 7 Caruleee ca idee 😁😅😂😂😂😂😂
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 22 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 22 Acum 15 ore, Mar2234 a spus: Buna sunt Maria o bruneta slim fit Am 21 ani 157 ; 50kg ! sunt o fire calda ,calm,sociabilă curată cu bun simnt și fără graba ! Te astept in locația mea ❤️ 🤍 Servicii : ❤️-Sex oral pro/nep in functie de igienă ❤️-Sex normal doar protejat ❤️-Sex intre sani/finalizare ❤️-CIM, Deep ,69, URO , Blowjob in funcție de igiena , foothjob sau handjob 🤡-200 finalizarea(30de min) 🤡-400 doua finalizări (60 de min). Intenționez să vă fac o vizita , oare mă puteți ajuta cu câteva locații bune va rog , mulțumesc anticipat!! 😘❤️ Bună dimineața @Mar2234, am omis una din cele mai bune locații, în centru la teatru /fântâna cinetică tot la bloc turn , pe gang (fata ce era de luni bune acolo lipsește și poate că este liber ) , ar mai fi o garsonieră micuță însă cochetă , renovată , Aleea Trandafirilor , lângă Grădiniță Nr 22. Te aștept cu mare drag , o zi minunată să ai , pupici 😘 🥰
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 22 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 22 Acum 8 ore, VenomX2 a spus: si Leverkusen - PSG 2 - 7 doar PSG le-a dat 7 , tot 7 Caruleee ca idee 😁😅😂😂😂😂😂 Când nu ai noroc și aia e 🤷🤷, uite ce cote frumoase am prins 2,75 , 2,45 și bineînțeles că pierd pe cea mai mică de pe bilet 1,88 🤷🤷, păi nu aveam și eu de 7 trageri dacă marca și Villareal 🤔🤔😂😂😂 https://imgur.com/a/RDqFXEI 1
jonyyyyyy Reputație: 21 Postat Octombrie 22 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Octombrie 22 Acum 11 ore, abcdcd90 a spus: Nu vreau să atrag atenția nimănui "prietene"! Uită-te să vezi pe contul cel vechi(pierdut mail, cu reputație, nu banat) @sinnerdts a văzut că am cunoscuto pe Bianca înaintea lui 😅(ne descrețim frunțile). Nu mă zbat chiar deloc ține minte asta! Brand sau facultăți de ce că nu îmi dau seama 🤣🤣🤣 cauti împăcare cu mine și din invidia refuzului ce l-ai primit dai ignore 😅😅🤣🤣 În legătură cu recenziile scrise de mine "sari" peste cum sari și scările când cobori 🤣🤣🤣 Numai bine, rău la nimeni! Acum 11 ore, abcdcd90 a spus: Cu replica asta te-ai considerat pierzător și mi-ai dat avantaj(vechimea)! Cred că ocazii ai avut tu nenumărate din partea tuturor(inclusiv adminilor cu atâtea usere). "Bastos" numai la "liniuțe" se mai dă din mers 😜 P.S. Umbrelele de la terasă și localurile cu manele, există posibilitatea să fie cu mine! 👏👏👏🫡🫡🫡 2
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 22 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 22 Acum 15 ore, TTStreetLife a spus: Baaaa mor de râs 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @Pullon7 mai merge nasol site-ul in anumite zile, dar în ultimele ore a fost ok. Sigur nu e de la telefon? 🤔😛 Acum sa vedem daca primesc de la 3 reply-uri in sus. 🤭 Nu văd ce ar fi putut să fie de la telefon 🤷🤷, pur și simplu a fost un lag așa cum nu am mai întâlnit până acum și nu vorbesc de zeci de secunde , mult, mult mai mult, atunci eu probabil am mai incercat sa postez și apoi când și-a revenit au apărut triple , qvadruple etc ...postările respective , așa cum bine știi o să i fac cunoscut și șefei acest aspect , @cleopatra01 NU am nici un interes (dimpotrivă) să mai ajung la 1000 fiindcă ok , te faci albastru însă nu mai ai mesagerie privată 👍, aici , așa cum sunt acum , pe galben mă simt cel mai bine , sper că am lămurit și acest aspect, mulțumesc pentru înțelegere, o zi bună chiar și la hateri 👍👍 1 1
cleopatra01 Reputație: 7496 Postat Octombrie 22 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Octombrie 22 Acum 8 minute, Pullon7 a spus: Nu văd ce ar fi putut să fie de la telefon 🤷🤷, pur și simplu a fost un lag așa cum nu am mai întâlnit până acum și nu vorbesc de zeci de secunde , mult, mult mai mult, atunci eu probabil am mai incercat sa postez și apoi când și-a revenit au apărut triple , qvadruple etc ...postările respective , așa cum bine știi o să i fac cunoscut și șefei acest aspect , @cleopatra01 NU am nici un interes (dimpotrivă) să mai ajung la 1000 fiindcă ok , te faci albastru însă nu mai ai mesagerie privată 👍, aici , așa cum sunt acum , pe galben mă simt cel mai bine , sper că am lămurit și acest aspect, mulțumesc pentru înțelegere, o zi bună chiar și la hateri 👍👍 Tu in fiecare zi ai o problema/sau nu scrii tot intr-o postare si mai faci alte 10 postari. 😁 Cand vin dungile la tine si la colegul de chat care are mii de conturi banate/sa nu aud plangeri. 2 2
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 22 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 22 Chiar acum, cleopatra01 a spus: Tu in fiecare zi ai o problema/sau nu scrii tot intr-o postare si mai faci alte 10 postari. 😁 Cand vin dungile la tine si la colegul de chat care are mii de conturi banate/sa nu aud plangeri. Păi a trebuit să fac ca să nu mai am restricția aia de timp între postări destul de deranjantă , acum sunt chiar ok și nu am absolut nici o problemă , baș dimpotrivă le urez bun venit și le ajut pe "roșiile " ce vor să ne viziteze, cu locații și cum pot și eu 😇😇, .....aș putea să te pup 😘....poate te mai îmbunez un pic 🤔🤔😅😅 2
Pullon7 Reputație: 480 Postat Octombrie 22 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 22 Acum 10 minute, cleopatra01 a spus: Tu in fiecare zi ai o problema/sau nu scrii tot intr-o postare si mai faci alte 10 postari. 😁 Cand vin dungile la tine si la colegul de chat care are mii de conturi banate/sa nu aud plangeri. Aaaaa.....plus că ți le mai distrez pe fete , le binedispun de ex. pe @anca19 pe DG Craiova sau pe @sweetkati și @AllexAndra1q pe "discuții despre orice " ,...bine mai e și @Girlsexy99 acolo însă pe ea nu o cunosc personal încă 😇😇, ....nu ai răspuns ...stai sau nu la pupat 🤔🤔😅😅 3
cleopatra01 Reputație: 7496 Postat Octombrie 22 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Octombrie 22 Acum 18 minute, Pullon7 a spus: .....aș putea să te pup 😘....poate te mai îmbunez un pic 🤔🤔😅😅 Nu. 1 7 1 1
mihaiusss Reputație: 3 Postat Octombrie 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 22 Deseara trec prin Severin, gasesc si eu o fetiscana drăguță slabuta si sânii mari/medii ? Daca stiti ceva va rog
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 Acum 7 ore, Pullon7 a spus: Când nu ai noroc și aia e 🤷🤷, uite ce cote frumoase am prins 2,75 , 2,45 și bineînțeles că pierd pe cea mai mică de pe bilet 1,88 🤷🤷, păi nu aveam și eu de 7 trageri dacă marca și Villareal 🤔🤔😂😂😂 https://imgur.com/a/RDqFXEI smecher biletul , eu am pierdut pe 1 meci 243 de meleons' pe ipswich tag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum