Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:De la Severin în toată țara.
Postat
Chiar acum, TTStreetLife a spus:

I-a rămas ceasul de la telefon in urmă. 🤔

Dacă ești pe alt fus orar nu te poți loga 

(Nu e scuza potrivită)

🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Tg Jiu
  • Oras:Tg Jiu
Postat

Ba colegilor sunt atâtea roșii la mine ca niciodată 🤣🤣 și eu n-am încercat niciuna 🤦‍♂️ am stat mai mult la voi ca e multa caterincă și de secțiunea mea am uitat 🤣

• Haha 2
  • Oras:Aici
Postat

BEu am întins creanga că dintr-un veritabil "Bastos" ...alta ocazie nu o sa mai ai, am fost tot timpul conciliant și pentru a ne fi mai bine la toți , ...fiecare cu piwda mă-sii și aia e , ne vom ciocni , sper să am putința și cel  mai deștept să cedeze primul 🤔😉😉😉

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 32 minute, TTStreetLife a spus:

I-a rămas ceasul de la telefon in urmă. 🤔

😂😂😂😂😂

Postat

Cu replica asta te-ai considerat pierzător și mi-ai dat avantaj(vechimea)! Cred că ocazii ai avut tu nenumărate din partea tuturor(inclusiv adminilor cu atâtea usere). "Bastos" numai la "liniuțe" se mai dă din mers 😜

P.S. Umbrelele de la terasă și localurile cu manele, există posibilitatea să fie cu mine!

• Like 1
Postat
Acum 57 minute, abcdcd90 a spus:

Dacă ești pe alt fus orar nu te poți loga 

(Nu e scuza potrivită)

🤣🤣🤣🤣

Pare o competitie pe aici si cine este cel  mai breaz , eu te las sa castigi daca imi promiti ca nu mai aduci persoana mea in discutie nici macar  tangential , cred ca este o oferta buna, altfel mai vedem  😉

Postat
Acum 1 minut, Pullon7 a spus:

Pare o competitie pe aici si cine este cel  mai breaz , eu te las sa castigi daca imi promiti ca nu mai aduci persoana mea in discutie nici macar  tangential , cred ca este o oferta buna, altfel mai vedem  😉

Eu sunt în competiție decât cu mine însumi! Nici tu nu mergi pe cash'ul meu nici eu pe al tău 😅😅😅

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, abcdcd90 a spus:

Eu sunt în competiție decât cu mine însumi! Nici tu nu mergi pe cash'ul meu nici eu pe al tău 😅😅😅

auzi ..stii ceva  🤔 cu vechimea asta a ta ... nu a auzit nimeni de tine invechitule si te zbati ca un peste pe uscat ca sa atragi atentia , Caru este  un brand si iti trebuie 3 facultati macar ca sa il ajungi , ai ignore de la mine in secunda asta ,voi avea grija sa intru doar logat sa nu iti mai vad postarile inepte , recenziile atat de proaste , fara nici un "miez" de si pentru copii ... succes !!

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, Pullon7 a spus:

auzi ..stii ceva  🤔 cu vechimea asta a ta ... nu a auzit nimeni de tine invechitule si te zbati ca un peste pe uscat ca sa atragi atentia , Caru este  un brand si iti trebuie 3 facultati macar ca sa il ajungi , ai ignore de la mine in secunda asta ,voi avea grija sa intru doar logat sa nu iti mai vad postarile inepte , recenziile atat de proaste , fara nici un "miez" de si pentru copii ... succes !!

Nu vreau să atrag atenția nimănui "prietene"! Uită-te să vezi pe contul cel vechi(pierdut mail, cu reputație, nu banat) @sinnerdts a văzut că am cunoscuto pe Bianca înaintea lui 😅(ne descrețim frunțile). Nu mă zbat chiar deloc ține minte asta! Brand sau facultăți de ce că nu îmi dau seama 🤣🤣🤣 cauti împăcare cu mine și din invidia refuzului ce l-ai primit dai ignore 😅😅🤣🤣

În legătură cu recenziile scrise de mine "sari" peste cum sari și scările când cobori 🤣🤣🤣

Numai bine, rău la nimeni!

• Like 1
Postat

Toată frustrarea ta vine după refuzul meu! Aici dai dovadă încă odată în fața tuturor de "caracterul" tău! Vezi că am pus glimele la caracter 😅😅😅

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 19 minute, Pullon7 a spus:

Carule tu stii ca copia nu are valoare asa ca .... aici te aprob 100% omu chiar cauta atentie s-a plans in partea cealata la tovarasii lui ca a avut bif cu mine , da eu nu imi amintesc sa fi avut cu nimeni , cred ca a avut bif el cu el :))) mai demult cand ti-ai inchis tu contu Carufaraiepe credea ca tu esti pe contul meu, sau ca eu sunt tu , am jucat cartea sa crada si i-am dat pace ce sa ii fac  😅😅😅

Postat

X2 pauză - 1 final

Câștigă forumul 🤣🤣🤣 

• Haha 1
Postat

Nu te așteptai la una ca asta prietene 🤣🤣🤣

Acum 8 minute, abcdcd90 a spus:

X2 pauză - 1 final

Atenție că este fără ghilimele(să nu vă simțiți prea mulți)

🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat

@Pullon7 Tiki taka Barcelona 6 -1 Olimpiakos 

Carule , daca puneai  7+ te umpleai de bani

stii ce zic 🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

si Leverkusen - PSG 2 - 7 

doar PSG le-a dat 7 ,

tot 7 Caruleee ca idee 😁😅😂😂😂😂😂

Postat
Acum 15 ore, Mar2234 a spus:

Buna sunt Maria o bruneta slim fit 

Am 21 ani 157 ; 50kg ! 

sunt o fire calda ,calm,sociabilă curată cu bun simnt și fără graba ! 

Te astept in locația mea ❤️

🤍 Servicii :

❤️-Sex oral pro/nep in functie de igienă

❤️-Sex normal doar protejat

❤️-Sex intre sani/finalizare

❤️-CIM, Deep ,69, URO , Blowjob in funcție de igiena , foothjob sau handjob :)

🤡-200 finalizarea(30de min)

🤡-400 doua finalizări (60 de min). 

Intenționez să vă fac o vizita , oare mă puteți ajuta cu câteva locații bune va rog , mulțumesc anticipat!! 😘❤️20250808_101435.jpg.80ff58e3f2765ae7c1497afeb448a7d7.jpg

Bună dimineața @Mar2234,

am omis una din cele mai bune locații, în centru la teatru /fântâna cinetică tot la bloc turn , pe gang (fata ce era de luni bune acolo lipsește și poate că este liber ) , ar mai fi o garsonieră micuță însă cochetă , renovată , Aleea Trandafirilor , lângă Grădiniță Nr 22.

Te aștept cu mare drag , o zi minunată să ai , pupici 😘 🥰 

Postat
Acum 8 ore, VenomX2 a spus:

si Leverkusen - PSG 2 - 7 

doar PSG le-a dat 7 ,

tot 7 Caruleee ca idee 😁😅😂😂😂😂😂

Când nu ai noroc și aia e 🤷🤷, uite ce cote frumoase am prins 2,75 , 2,45 și bineînțeles că pierd pe cea mai mică de pe bilet 1,88 🤷🤷, păi nu aveam și eu de 7 trageri dacă marca și Villareal  🤔🤔😂😂😂

https://imgur.com/a/RDqFXEI

• Like 1
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
Acum 11 ore, abcdcd90 a spus:

Nu vreau să atrag atenția nimănui "prietene"! Uită-te să vezi pe contul cel vechi(pierdut mail, cu reputație, nu banat) @sinnerdts a văzut că am cunoscuto pe Bianca înaintea lui 😅(ne descrețim frunțile). Nu mă zbat chiar deloc ține minte asta! Brand sau facultăți de ce că nu îmi dau seama 🤣🤣🤣 cauti împăcare cu mine și din invidia refuzului ce l-ai primit dai ignore 😅😅🤣🤣

În legătură cu recenziile scrise de mine "sari" peste cum sari și scările când cobori 🤣🤣🤣

Numai bine, rău la nimeni!

Acum 11 ore, abcdcd90 a spus:

Cu replica asta te-ai considerat pierzător și mi-ai dat avantaj(vechimea)! Cred că ocazii ai avut tu nenumărate din partea tuturor(inclusiv adminilor cu atâtea usere). "Bastos" numai la "liniuțe" se mai dă din mers 😜

P.S. Umbrelele de la terasă și localurile cu manele, există posibilitatea să fie cu mine!

👏👏👏🫡🫡🫡

• Like 2
Postat
Acum 15 ore, TTStreetLife a spus:

Baaaa mor de râs 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@Pullon7 mai merge nasol site-ul in anumite zile, dar în ultimele ore a fost ok.

Sigur nu e de la telefon? 🤔😛

Acum sa vedem daca primesc de la 3 reply-uri in sus. 🤭

Nu văd ce ar fi putut să fie de la telefon 🤷🤷, pur și simplu a fost un lag așa cum nu am mai întâlnit până acum și nu vorbesc de zeci de secunde , mult, mult mai mult, atunci  eu probabil am mai incercat sa postez și apoi când și-a revenit au apărut triple , qvadruple etc ...postările respective , așa cum bine știi o să i fac cunoscut și șefei acest aspect , @cleopatra01 NU am nici un interes (dimpotrivă) să mai ajung la 1000 fiindcă ok , te faci albastru însă nu mai ai mesagerie privată 👍,

aici , așa cum sunt acum , pe galben mă simt cel mai bine , sper că am lămurit și acest aspect, mulțumesc pentru înțelegere,  o zi bună chiar și la hateri 👍👍

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 8 minute, Pullon7 a spus:

Nu văd ce ar fi putut să fie de la telefon 🤷🤷, pur și simplu a fost un lag așa cum nu am mai întâlnit până acum și nu vorbesc de zeci de secunde , mult, mult mai mult, atunci  eu probabil am mai incercat sa postez și apoi când și-a revenit au apărut triple , qvadruple etc ...postările respective , așa cum bine știi o să i fac cunoscut și șefei acest aspect , @cleopatra01 NU am nici un interes (dimpotrivă) să mai ajung la 1000 fiindcă ok , te faci albastru însă nu mai ai mesagerie privată 👍,

aici , așa cum sunt acum , pe galben mă simt cel mai bine , sper că am lămurit și acest aspect, mulțumesc pentru înțelegere,  o zi bună chiar și la hateri 👍👍

Tu in fiecare zi ai o problema/sau nu scrii tot intr-o postare si mai faci alte 10 postari. 😁

Cand vin dungile la tine si la colegul de chat care are mii de conturi banate/sa nu aud plangeri.

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Chiar acum, cleopatra01 a spus:

Tu in fiecare zi ai o problema/sau nu scrii tot intr-o postare si mai faci alte 10 postari. 😁

Cand vin dungile la tine si la colegul de chat care are mii de conturi banate/sa nu aud plangeri.

Păi a trebuit să fac ca să nu mai am restricția aia de timp între postări destul de deranjantă , acum sunt chiar ok și nu am absolut nici o problemă , baș dimpotrivă le urez bun venit și le ajut pe "roșiile " ce vor să ne viziteze, cu locații și cum pot și eu  😇😇,

.....aș putea să te pup 😘....poate te mai îmbunez un pic 🤔🤔😅😅

• Haha 2
Postat
Acum 10 minute, cleopatra01 a spus:

Aaaaa.....plus că ți le mai distrez pe fete , le binedispun de ex. pe @anca19 pe DG Craiova sau pe @sweetkati și @AllexAndra1q pe "discuții despre orice " ,...bine mai e și @Girlsexy99 acolo însă pe ea nu o cunosc personal încă 😇😇,

....nu ai răspuns ...stai sau nu la pupat 🤔🤔😅😅

• Haha 3
Postat
Acum 18 minute, Pullon7 a spus:

.....aș putea să te pup 😘....poate te mai îmbunez un pic 🤔🤔😅😅

Nu. 

• Like 1
  • Haha 7
  • Trist 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Deseara trec prin Severin, gasesc si eu o fetiscana drăguță slabuta si sânii mari/medii ? 

Daca stiti ceva va rog

Vizitator
Postat
Acum 7 ore, Pullon7 a spus:

Când nu ai noroc și aia e 🤷🤷, uite ce cote frumoase am prins 2,75 , 2,45 și bineînțeles că pierd pe cea mai mică de pe bilet 1,88 🤷🤷, păi nu aveam și eu de 7 trageri dacă marca și Villareal  🤔🤔😂😂😂

https://imgur.com/a/RDqFXEI

smecher biletul , eu am pierdut pe 1 meci 243 de meleons' pe ipswich tag 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...