Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Să fie numărul 3 și o românească , ceva greu de ascultat dacă nu ai oarece ureche muzicală 😇😇😅😅 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1127 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 24 32 minutes ago, Pullon7 said: C-Block, E -Type , Mc Sar & The Real McCoy , La Bouche , Snow , Dj Bobo, Coolio ,Nana , Fugees - Killing Me Softly 😇😇😇, De Dre, Scatman John , Eminem , Busta Rhymes, Ace of Base , Vanilia Ice , M.C. Hammer , Scooter , Prodigy , Snap , Enigma , C & C music factory, 2 Unkimited , Dr Alban, UB 40 , Haddaway , Corona , Culture Beat , Cappella , Mo-Do, Rednex , La Bouche , Everything But the girl , Mr President , No Mercy , Faithless, Gala , Bellini , Vengaboys , Atb , Cher, Madonna, Roxette , Bon Jovi , Metallica , Prince , Nirvana , The Doare , Dire Straits , Rod Stewart , Phil Collins, Eros Ramazzotti și să nu o uitam pe ....Kaoma cu lambada 😇😅😅😅 etc.. Pentru careva sigur, sigur nu sunt hieroglife cele mai de sus 😇😇😅😅😅 Nu e rău, deși o parte bună din lista ta e noul val de dance, anii 90, Germania, Frank Farian și tovarășii lui (pentru cunoscători). Muzica aia era destul de răuță, sa fim corecți, mult lip-sync, 0 talent. 😅 Dar ai și făcut o salată aici, unii nu prea au ce căuta lângă alții, ordin de restricție direct. 🤭 Și totuși cum ai ajuns azi de la Roxette la Salam, de la Bon Jovi la Sandu Ciorba sau de la Phil Collins la Guță? 🤣🤣🤣 Ceva îmi spune că varianta ta din tinerețe avea gusturi mult mai bune! 😋😋😋 4
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 1 minut, TTStreetLife a spus: Nu e rău, deși o parte bună din lista ta e noul val de dance, anii 90, Germania, Frank Farian și tovarășii lui (pentru cunoscători). Muzica aia era destul de răuță, sa fim corecți, mult lip-sync, 0 talent. 😅 Dar ai și făcut o salată aici, unii nu prea au ce căuta lângă alții, ordin de restricție direct. 🤭 Și totuși cum ai ajuns azi de la Roxette la Salam, de la Bon Jovi la Sandu Ciorba sau de la Phil Collins la Guță? 🤣🤣🤣 Ceva îmi spune că varianta ta din tinerețe avea gusturi mult mai bune! 😋😋😋 Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor , Sandu Ciorbă.....îmi place pur și simplu cum sună și cu își bat ei palmele în ritmul ăla drăcesc 😂🤣😂🤣🤣🤣 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 1 minut, Pullon7 a spus: Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor , Sandu Ciorbă.....îmi place pur și simplu cum sună și cu își bat ei palmele în ritmul ăla drăcesc 😂🤣😂🤣🤣🤣 ...cum ar fi tiky taka la fotbal, ca să zic așa 😇 😅 😅 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1127 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 24 6 minutes ago, Pullon7 said: Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor Mă uimești, Carule, bravo! 👏👏👏 Ai crescut în ochii mei pentru asta. 😋🤭💪 Hai că unii am fost norocoși în viața asta, se pare... 👇👇👇 https://imgur.com/a/ROw8U53 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Îmi aduc aminte in tinerețe , chiar dacă tu spui că unele piese erau oarecum "sintetice" 0 talent , rupeam discotecile pe piesele alea la propriu 😅😅 , era până în port , acolo la bariera de la calea ferată "Magic " discotecă parcă îi spunea și era pe vremea aia melodia ce o să o postez imediat ...Doamne Dumnezeule cum se auzea și cum te" zburleai " pe refrenul ăla domnule ....nu uit până mor sunetele alea sunt intipărite bine undeva in creierul meu , link imediat 👍👍 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Chiar acum, Pullon7 a spus: Îmi aduc aminte in tinerețe , chiar dacă tu spui că unele piese erau oarecum "sintetice" 0 talent , rupeam discotecile pe piesele alea la propriu 😅😅 , era până în port , acolo la bariera de la calea ferată "Magic " discotecă parcă îi spunea și era pe vremea aia melodia ce o să o postez imediat ...Doamne Dumnezeule cum se auzea și cum te" zburleai " pe refrenul ăla domnule ....nu uit până mor sunetele alea sunt intipărite bine undeva in creierul meu , link imediat 👍👍 Amintiri frumoase , chiar frumoase zic 😇😇 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1127 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 24 5 minutes ago, Pullon7 said: Amintiri frumoase , chiar frumoase zic 😇😇 Amintirile te chinuiesc, amintirile te răscolesc 🤣🤣🤣 PS: exact ce ziceam, proiect Frank Farian, 3 băieți afoni, dar producători buni. Nu neg nostalgia, dar trebuie știut și după ce tânjim cu melancolie cu adevărat. 😇😋 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 4 minute, TTStreetLife a spus: Amintirile te chinuiesc, amintirile te răscolesc 🤣🤣🤣 PS: exact ce ziceam, proiect Frank Farian, 3 băieți afoni, dar producători buni. Nu neg nostalgia, dar trebuie știut și după ce tânjim cu melancolie cu adevărat. 😇😋 Numai să vezi cu ce piese te "lovesc" ....😇😅😅, îs pe vine 🤭 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24 Postat Octombrie 24 1 oră în urmă, Pullon7 a spus: C-Block, E -Type , Mc Sar & The Real McCoy , La Bouche , Snow , Dj Bobo, Coolio ,Nana , Fugees - Killing Me Softly 😇😇😇, De Dre, Scatman John , Eminem , Busta Rhymes, Ace of Base , Vanilia Ice , M.C. Hammer , Scooter , Prodigy , Snap , Enigma , C & C music factory, 2 Unkimited , Dr Alban, UB 40 , Haddaway , Corona , Culture Beat , Cappella , Mo-Do, Rednex , La Bouche , Everything But the girl , Mr President , No Mercy , Faithless, Gala , Bellini , Vengaboys , Atb , Cher, Madonna, Roxette , Bon Jovi , Metallica , Prince , Nirvana , The Doare , Dire Straits , Rod Stewart , Phil Collins, Eros Ramazzotti și să nu o uitam pe ....Kaoma cu lambada 😇😅😅😅 etc.. Pentru careva sigur, sigur nu sunt hieroglife cele mai de sus 😇😇😅😅😅 is grele astea nu e pt oricine
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 9 minute, TTStreetLife a spus: Amintirile te chinuiesc, amintirile te răscolesc 🤣🤣🤣 PS: exact ce ziceam, proiect Frank Farian, 3 băieți afoni, dar producători buni. Nu neg nostalgia, dar trebuie știut și după ce tânjim cu melancolie cu adevărat. 😇😋 Ia vezi asta cum ți se pare ...TT ule, de porc ,🤔😅 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1127 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 24 8 minutes ago, Pullon7 said: Ia vezi asta cum ți se pare ...TT ule, de porc ,🤔😅 Bun, bun... 👍 Aaa și Sting a făcut o căruță de bani după ce a câștigat procesul. 🤭 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 6 minute, TTStreetLife a spus: Bun, bun... 👍 Aaa și Sting a făcut o căruță de bani după ce a câștigat procesul. 🤭 Mă depășește, nu mă interesează detaliile de culise însă piesa este de pus în ramă , de reascultat, îți dă un vibe pozitiv 👍 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Hai să băgăm și un Roxette , pari a fi fan , o melodie bunicică ca să zic așa ,...ai belit pwla nu mai scapi de mine că am piese pentru 1000 + postări , numai bune nu ...nebune deloc 😇🤭😅😅 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 8 minute, Pullon7 a spus: Mă depășește, nu mă interesează detaliile de culise însă piesa este de pus în ramă , de reascultat, îți dă un vibe pozitiv 👍 Plus că aici ai putea să o dai la fete gen ..." Te-aș încăleca precum P. Diddy motorul în clipul " I'll be missing You " 🤣🤣🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24 Postat Octombrie 24 Acum 8 minute, Pullon7 a spus: Plus că aici ai putea să o dai la fete gen ..." Te-aș încăleca precum P. Diddy motorul în clipul " I'll be missing You " 🤣🤣🤣 ita Caru stie engleza , ma uimesti, do you speak English, my friend?😂😂
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 3 minute, VenomX2 a spus: ita Caru stie engleza , ma uimesti, do you speak English, my friend?😂😂 Spikuiesc așa ....puțin 😅🤣🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24 Postat Octombrie 24 Acum 4 minute, Pullon7 a spus: Spikuiesc așa ....puțin 😅🤣🤣 bv bv esti bun ba Carule ai cate putin din toate
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Dacă aveți "uși " pe acasă .... posibil să vă placă,...(Colegul de cameră în cămin studențesc, la Tm era fan , dar fan .... rău)😇 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Fără intenție am omis unul prea mare...🤷🤷 Queen - Bohemian Rhapsody de fapt îs doi încă un zeu : 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Ăștia îmi par chiar simpatici ,.,jur 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Cel mai cel , talent nativ rămâne în sufletul melomanilor , ...Maica-le Taica-le ca să zic așa Michael Jackson 👍👍
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Chiar acum, Pullon7 a spus: Cel mai cel , talent nativ rămâne în sufletul melomanilor , ...Maica-le Taica-le ca să zic așa Michael Jackson 👍👍 1
Pullon7 Reputație: 360 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 24 Acum 2 minute, Pullon7 a spus: Pălărie îmi mai trebuie in rest 99💯 îs acolo , mișcări din bazin le-am însușit 🤭🤭 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum