Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Aici
Postat

Să fie numărul 3 și o românească , ceva greu de ascultat dacă nu ai oarece ureche muzicală 😇😇😅😅

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
32 minutes ago, Pullon7 said:

C-Block, E -Type , Mc Sar & The Real McCoy , La Bouche , Snow , Dj Bobo, Coolio ,Nana , Fugees - Killing Me Softly  😇😇😇, De Dre, Scatman John , Eminem , Busta Rhymes, Ace of Base , Vanilia Ice , M.C. Hammer , Scooter , Prodigy , Snap , Enigma ,  C & C music factory, 2 Unkimited , Dr Alban, UB 40 , Haddaway , Corona , Culture Beat , Cappella , Mo-Do,
Rednex , La Bouche , Everything But the girl , Mr President , No Mercy , Faithless,
Gala , Bellini , Vengaboys , Atb , Cher, Madonna, Roxette , Bon Jovi , Metallica , Prince , Nirvana , The Doare , Dire Straits , Rod Stewart , Phil Collins, Eros Ramazzotti și să nu o uitam pe ....Kaoma cu lambada 😇😅😅😅 etc..

Pentru careva  sigur, sigur  nu sunt hieroglife cele mai de sus 😇😇😅😅😅

Nu e rău, deși o parte bună din lista ta e noul val de dance, anii 90, Germania, Frank Farian și tovarășii lui (pentru cunoscători). Muzica aia era destul de răuță, sa fim corecți, mult lip-sync, 0 talent. 😅

Dar ai și făcut o salată aici, unii nu prea au ce căuta lângă alții, ordin de restricție direct. 🤭

Și totuși cum ai ajuns azi de la Roxette la Salam, de la Bon Jovi la Sandu Ciorba sau de la Phil Collins la Guță? 🤣🤣🤣

Ceva îmi spune că varianta ta din tinerețe avea gusturi mult mai bune! 😋😋😋

• Haha 4
Postat
Acum 1 minut, TTStreetLife a spus:

Nu e rău, deși o parte bună din lista ta e noul val de dance, anii 90, Germania, Frank Farian și tovarășii lui (pentru cunoscători). Muzica aia era destul de răuță, sa fim corecți, mult lip-sync, 0 talent. 😅

Dar ai și făcut o salată aici, unii nu prea au ce căuta lângă alții, ordin de restricție direct. 🤭

Și totuși cum ai ajuns azi de la Roxette la Salam, de la Bon Jovi la Sandu Ciorba sau de la Phil Collins la Guță? 🤣🤣🤣

Ceva îmi spune că varianta ta din tinerețe avea gusturi mult mai bune! 😋😋😋

Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor , Sandu Ciorbă.....îmi place pur și simplu cum sună și cu își bat ei palmele în ritmul ăla drăcesc 😂🤣😂🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Pullon7 a spus:

Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor , Sandu Ciorbă.....îmi place pur și simplu cum sună și cu își bat ei palmele în ritmul ăla drăcesc 😂🤣😂🤣🤣🤣

...cum ar fi tiky taka la fotbal, ca să zic așa 😇 😅 😅 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, Pullon7 said:

Am fost fan Roxette ca să zic așa , cred că am avut toate albumele lor

Mă uimești, Carule, bravo! 👏👏👏

Ai crescut în ochii mei pentru asta. 😋🤭💪

Hai că unii am fost norocoși în viața asta, se pare... 

👇👇👇

https://imgur.com/a/ROw8U53

• Inimioara 1
Postat

Îmi aduc aminte in tinerețe , chiar dacă tu spui că unele piese erau oarecum "sintetice" 0 talent ,  rupeam discotecile pe piesele alea la propriu 😅😅 , era până în port , acolo la bariera de la calea ferată "Magic " discotecă parcă îi spunea și era pe vremea aia melodia ce o să o postez imediat ...Doamne Dumnezeule cum se auzea și cum te" zburleai " pe refrenul ăla domnule ....nu uit până mor sunetele alea sunt intipărite bine undeva in creierul meu , link imediat 👍👍

• Haha 1
Postat
Chiar acum, Pullon7 a spus:

Îmi aduc aminte in tinerețe , chiar dacă tu spui că unele piese erau oarecum "sintetice" 0 talent ,  rupeam discotecile pe piesele alea la propriu 😅😅 , era până în port , acolo la bariera de la calea ferată "Magic " discotecă parcă îi spunea și era pe vremea aia melodia ce o să o postez imediat ...Doamne Dumnezeule cum se auzea și cum te" zburleai " pe refrenul ăla domnule ....nu uit până mor sunetele alea sunt intipărite bine undeva in creierul meu , link imediat 👍👍

Amintiri frumoase , chiar frumoase zic 😇😇

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
5 minutes ago, Pullon7 said:

Amintiri frumoase , chiar frumoase zic 😇😇

Amintirile te chinuiesc, amintirile te răscolesc 🤣🤣🤣

PS: exact ce ziceam, proiect Frank Farian, 3 băieți afoni, dar producători buni. Nu neg nostalgia, dar trebuie știut și după ce tânjim cu melancolie cu adevărat. 😇😋

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, TTStreetLife a spus:

PS: exact ce ziceam, proiect Frank Farian, 3 băieți afoni, dar producători buni. Nu neg nostalgia, dar trebuie știut și după ce tânjim cu melancolie cu adevărat. 😇😋

Numai să vezi cu ce piese te "lovesc" ....😇😅😅, îs pe vine 🤭

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Pullon7 a spus:

C-Block, E -Type , Mc Sar & The Real McCoy , La Bouche , Snow , Dj Bobo, Coolio ,Nana , Fugees - Killing Me Softly  😇😇😇, De Dre, Scatman John , Eminem , Busta Rhymes, Ace of Base , Vanilia Ice , M.C. Hammer , Scooter , Prodigy , Snap , Enigma ,  C & C music factory, 2 Unkimited , Dr Alban, UB 40 , Haddaway , Corona , Culture Beat , Cappella , Mo-Do,
Rednex , La Bouche , Everything But the girl , Mr President , No Mercy , Faithless,
Gala , Bellini , Vengaboys , Atb , Cher, Madonna, Roxette , Bon Jovi , Metallica , Prince , Nirvana , The Doare , Dire Straits , Rod Stewart , Phil Collins, Eros Ramazzotti și să nu o uitam pe ....Kaoma cu lambada 😇😅😅😅 etc..

Pentru careva  sigur, sigur  nu sunt hieroglife cele mai de sus 😇😇😅😅😅

is grele astea nu e pt oricine 

Postat
Acum 9 minute, TTStreetLife a spus:

Ia vezi asta cum ți se pare ...TT ule, de porc ,🤔😅

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
8 minutes ago, Pullon7 said:

Ia vezi asta cum ți se pare ...TT ule, de porc ,🤔😅

Bun, bun... 👍

Aaa și Sting a făcut o căruță de bani după ce a câștigat procesul. 🤭

• Like 1
Vizitator
Postat

asta parca e la puscarie acum 

Postat
Acum 6 minute, TTStreetLife a spus:

Bun, bun... 👍

Aaa și Sting a făcut o căruță de bani după ce a câștigat procesul. 🤭

Mă depășește, nu mă interesează detaliile de culise însă piesa este de pus în ramă , de reascultat,  îți dă un vibe pozitiv 👍

• Like 1
Postat

Hai să băgăm și un Roxette , pari a fi fan , o melodie bunicică ca  să zic așa ,...ai belit pwla nu mai scapi de mine că am piese pentru 1000 + postări , numai bune nu ...nebune deloc 😇🤭😅😅

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, Pullon7 a spus:

Mă depășește, nu mă interesează detaliile de culise însă piesa este de pus în ramă , de reascultat,  îți dă un vibe pozitiv 👍

Plus că aici ai putea să o dai la fete gen  ..." Te-aș încăleca precum P. Diddy motorul  în clipul " I'll be missing You " 🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 8 minute, Pullon7 a spus:

Plus că aici ai putea să o dai la fete gen  ..." Te-aș încăleca precum P. Diddy motorul  în clipul " I'll be missing You " 🤣🤣🤣

ita Caru stie engleza , ma uimesti, do you speak English, my friend?😂😂

Postat
Acum 3 minute, VenomX2 a spus:

ita Caru stie engleza , ma uimesti, do you speak English, my friend?😂😂

Spikuiesc așa ....puțin 😅🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Pullon7 a spus:

Spikuiesc așa ....puțin 😅🤣🤣

bv bv esti bun ba Carule ai cate putin din toate 

Postat

Dacă aveți "uși " pe acasă .... posibil să vă placă,...(Colegul de cameră în cămin studențesc, la Tm era fan , dar fan .... rău)😇

• Like 1
Postat

Fără intenție am omis unul prea  mare...🤷🤷

Queen - Bohemian Rhapsody

de fapt îs doi încă un zeu :

• Like 1
Postat

Cel mai cel , talent nativ rămâne în sufletul melomanilor , ...Maica-le  Taica-le ca să zic așa Michael Jackson 👍👍

Postat
Chiar acum, Pullon7 a spus:

Cel mai cel , talent nativ rămâne în sufletul melomanilor , ...Maica-le  Taica-le ca să zic așa Michael Jackson 👍👍

• Like 1

Postat
Acum 2 minute, Pullon7 a spus:

Pălărie îmi mai trebuie in rest 99💯 îs acolo , mișcări din bazin le-am însușit 🤭🤭

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...