Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Carule daca nu pui si una de la Salam nu ai facut nimic , sau de la Guta 😂😂😂😂

• Oras:Aici
Postat
Acum 2 minute, cleopatra01 a spus:

@Pullon7 ai topice de muzica aici: 👇

https://nimfomane.com/forum/forum/4-discutii-generale/

Acum 3 minute, cleopatra01 a spus:

@Pullon7 ai topice de muzica aici: 👇

https://nimfomane.com/forum/forum/4-discutii-generale/

Cum mă îndrumi tu pe calea cea bună mereu .....îți mulțumesc Cleo și rămân dator cu o cafea cel puțin 😇😇😇

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Pullon7 a spus:

Cum mă îndrumi tu pe calea cea bună mereu .....îți mulțumesc Cleo și rămân dator cu o cafea cel puțin 😇😇😇

Fix cand trebuia sa intre maneaua , of Carule Carule ce le mai faci ....😂😂

Postat
Acum 2 minute, VenomX2 a spus:

Fix cand trebuia sa intre maneaua , of Carule Carule ce le mai faci ....😂😂

Hai să fie și cu manea  , de califică draperiile 🤭🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Pullon7 a spus:

Hai să fie și cu manea  , de califică draperiile 🤭🤣🤣🤣

Eram curios ce artist preferat si ce melodie pui 

Postat
Acum 17 minute, VenomX2 a spus:

Nu pierzi pe draperii 😇🤭🤣🤣

Postat
Acum 20 minute, VenomX2 a spus:

Bă fără discuție Guță are o voce și niște piese iconice fără falsă modestie, in armată la Cernica la Buc . cu niste căști și un radio minuscul in urechi noaptea , după ce puteai ramane peste noapte fără șireturi la bocanci, m-aș întoarce fără discutie la sectoare și plantoane doar de dragul acelor vremuri mă jur , nu vă mint 🤷🤷 simțeam că trăiesc ,.azi doar supraviețuiesc 🤔🤔🤔

• Haha 1
Postat

Uite ,....tre să fii lemn să nu achesezi la așa ceva ....😇😇

Postat

Are una și  mai tare ...e bună și asta de dragul vremurilor de mult  trecute..🤔🤔

Vizitator
Postat

oooooo Leo de la Rosiori nu m-as fi asteptat jur 😂

Postat

Te bagi la un lobby , Guță și Adrian Minune...că văd că nu se aprobă operele lor 🤔🤔😇😇

Vizitator
Postat

@Pullon7  cine este acest @ValeronNyc speciment esuat care il fute grija de noi ? Si asta e grija lui de nu poate sa doarma noaptea !

Vizitator
Postat

Deci mi se pare ireal asa ceva 

• Oras:NYC
Postat
Acum 11 minute, VenomX2 a spus:

@Pullon7  cine este acest @ValeronNyc speciment esuat care il fute grija de noi ? Si asta e grija lui de nu poate sa doarma noaptea !

Bai troll-ule lasă oameni sa scrie pe secțiune, din cauza ta și a partenerului tău nu mai scrie nimeni, va bateți joc în. Ultimul hal, partenerul tău amenință ca face o secțiune ca în povesti, 😂😂dar amândoi troll ați sa va faceți rankul Boys, el 1000 albastru, tu 200 galben, nu-i asa frumoșilor? 

• Haha 2
Vizitator
Postat

@cleopatra01 papagulu asta ma instiga , se ia de mine si tot mie imi dai  ?  astea cand ma dau in pula lor nu le mai dai pt limbaj ?  Daca ai ceva personal cu mine spune , da am ceva personal , ca vad ca la cea mai mica tenta esti pusa pe mine , ti-am zis ca pot sa ma duc la o sala de internet sa imi fac de acolo cate conturi vreau si nu mai stii ca sunt eu dupa ip,si dupa sa trolez la greu ce nu s-a vazut in istoria forumului asta  , deci nu iti bate joc te rog frumos 

• Oras:De la Severin în toată țara.
Postat
Acum 1 minut, VenomX2 a spus:

@cleopatra01 papagulu asta ma instiga , se ia de mine si tot mie imi dai  ?  astea cand ma dau in pula lor nu le mai dai pt limbaj ?  Daca ai ceva personal cu mine spune , da am ceva personal , ca vad ca la cea mai mica tenta esti pusa pe mine , ti-am zis ca pot sa ma duc la o sala de internet sa imi fac de acolo cate conturi vreau si nu mai stii ca sunt eu dupa ip,si dupa sa trolez la greu ce nu s-a vazut in istoria forumului asta  , deci nu iti bate joc te rog frumos 

Am încercat să mă abțin cât am putut! Dar nu mai pot!

1 la mână - tu ai început să jignești de această dată

Și 2 la picior - chiar ți-ai bătut joc de secțiuni întregi(bine că ți-ai găsit aliat) 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, VenomX2 a spus:

Du-te frumosule galbejit ca un pepene galben la o sala și fa un milion de conturi 🤣🤣🤣

• Haha 2
Vizitator
Postat

da-o dracu de treaba am ajuns sa fim bataia de joc la unii papagli ca ii tineti voi admini in brate si mai ales tu @cleopatra01 de aia fac si astea asa , nu facem facem chat la topicele fetelor am plecat de pe sectiunea lor de la tg jiu aici sunt discutii generale deci unde e problema?   @pisicuts  ce regulament ai frate de nu se aplica pt toti la fel ? pt unii ne batem joc si pe alti ii tinem in puf

• Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@Pullon7 ca sa respiram putin toti cei care trebuie sa citim 

am o sugestie pentru tine si @VenomX2 👇

Faceti schimb de adrese de email iar acolo de conturi pe retelele sociale.

@VenomX2 platforma nimfomane.com nu e compatibila cu nevoile tale

si toti oamenii care citesc nu merita sa fie pedepsiti cu postarile tale.

Pentru mine de 3 ani esti castigator fara urma de dubiu la Trollul Anului.

Ti-am banat mii de conturi si regret ca nu te pot ajuta cu terapia de care ai nevoie.

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 4
Postat
Acum 2 minute, VenomX2 a spus:

da-o dracu de treaba am ajuns sa fim bataia de joc la unii papagli ca ii tineti voi admini in brate si mai ales tu @cleopatra01 de aia fac si astea asa , nu facem facem chat la topicele fetelor am plecat de pe sectiunea lor de la tg jiu aici sunt discutii generale deci unde e problema?   @pisicuts  ce regulament ai frate de nu se aplica pt toti la fel ? pt unii ne batem joc si pe alti ii tinem in puf

Pai nu am văzut din partea ta nici cea mai mică contribuție pe aici! Vindecarea ta nu este aici! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 minute, abcdcd90 a spus:

Pai nu am văzut din partea ta nici cea mai mică contribuție pe aici! Vindecarea ta nu este aici! 

Pe mine a început sa ma minuseze, scopuri de trolling sa ajungă la rank sa folosească reacții 😂😂

• Haha 2

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

@Pullon7 ca sa respiram putin toti cei care trebuie sa citim 

am o sugestie pentru tine si @VenomX2 👇

Faceti schimb de adrese de email iar acolo de conturi pe retelele sociale.

@VenomX2 platforma nimfomane.com nu e compatibila cu nevoile tale

si toti oamenii care citesc nu merita sa fie pedepsiti cu postarile tale.

Pentru mine de 3 ani esti castigator fara urma de dubiu la Trollul Anului.

Ti-am banat mii de conturi si regret ca nu te pot ajuta cu terapia de care ai nevoie.

pai aia e problema ca nu ma lasi in pace , de aia nu las recenzi din cauza ta , ca ma banezi fara motiv doar sa le faci pe plac la papagli , pana sa vi tu nu era problema cu pisicuts ca nu facea diferente cum faci tu, era pt toti la fel  ! pe astea de ce nu le zici nimic ? sa moara viata mea daca nu avem voie nici pe forum sa vorbim atunci inchide-ti frate sectiunea de comentarii ! 

Imi inchid contul asta si imi fac altul , ma lasi sa imi lasi sa imi las la fetele mele sa le am toate pe profilul meu sa nu mai stau sa caut pe fiecare oras ?  Si nu o sa mai auzi de mine pe nici o sectiune de DG , etc etc !

Scopul meu nu e sa ma colorez ca ma pis pe ea de culoare, scopul meu e sa am cum ti-am zis toate pe pagina mea si din motivul ca nu m-ai lasat si m-ai banat in prostie fara motiv de aia am facut asa , Nu mai zig vere nimic 

Comentati vere voi saturati-va ! pa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...