po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 42 minute, pullon3 a spus: Am reușit să o prind pe blonda silconată la mustață, fata de pe BH, îi frunzărisem topicul de acolo, puțin și pe Sibiu , știam că serviciile sunt limitate am mers doar pentru palmares , nu arată deloc rău ( mai ales pe tocuri... 😇) Totul protejat, nu mai vorbim de sărut căci nu ai voie pe față nici măcar să o atingi cu un deget , nu tu Cob , nu nimic, însă limbi primește numai pe deasupra însă....😛😅, nu înăuntru , oral doar protejat fără atenție la sateliți , la Np încearcă și reușește să te țină cu mâinile și să nu o bagi pe toată , ..etc . 20 de minute fin ., inițial 200 ca peste câteva ore să scadă la 150, nu a făcut "pureci " pe aici , cum spuneam ( deși are un mare potențial) doar de bifat , de palmares. Nmb ! Din ce ai descris ...clar de evitat ...sa se întoarcă când o chem eu 🤣🤣 Și dacă mergi la vitrine ai noroc sa primești un pupic pe obraz .... Asa nu 🤧🤧🤧
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Nu am mers cu așteptări prea mari, însă i-am văzut pozele și am știut că trebuie să o înțep ....😇, Aaaa , nu mai lucrează cu forumul, probabil știe ea de ce ..... 2
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Vinerea trecuta am fost la GB, 10 pulii atent selectate , ( cu trimis poze , chat o perioada de timp si toate condițiile necesare treceri castingului ) ,bine am fost ultimul pe lista ....dar asta ii mai putin importat ....+doua vedete locale ...între 30/35 de ani genul de se intretin ....sala , solar , masaj si tot tacâmul. Loc de intalnire 9 30 si la 10 a început dezmățul....pana la 1 când toți bărbații erau goi /epuizați... ca meniu ....muie , sex in grup , dubla.penetrare +la final bukkake . De ronțăit....chips, pizza, +băuturi răcoritoare....suc , apa , bere , vin șampanie. Taxa ...80 de euro de pula 🤣🤣 Vineri ieri ...una bucată brazilianca ...cu pielea fina si culoarea ciocolatei ....plus ca ii place sa se prăjească la soare ....fără haine ...ca nu ii plac dungile 😅😅😅 Taxa 100 ....timp 45 de min ... Ca distracție....sex , sărut franțuzesc, cim , supt de oua 😅😅.... modul raw ....dai in ea ...ca surdu n clopot .😅😅 La final ....am mai poposit la o poveste ...după împachetat frumos ....ca timpul ii pe bani ...si sa ne revedem sănătoși la urmatoare vizita .... asta sa o creada ea ....ca am înșelat-o la 20 de min distanta .... 😅😅 Tot 100 dar modul nu atinge ....o suge cu guma ....5 minute de dezbatere ca vreau fără.....pana la urma a acceptat ca am cerut sa primesc bani ....si sa rup usa . Mici pupici pe buze ...dar de futut ...cât pot si cat pot 🤣🤣🤣nu asa ....aveam limita de timp 15 min 🥲🥲 Aia e .... nu poți câștiga la lotto de 2 x intr o zi . Azi ma recuperez ...aștept sa se așterne seara sa merg la club ( de futut ) au scris niște puicute ca vor sa fie răcorire.... pe căldurile astea. Asa ca draga Caru ....tine mi pumnii 🤣🤣🤣 1
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 1 oră, pullon3 a spus: Am reușit să o prind pe blonda silconată la mustață, fata de pe BH, îi frunzărisem topicul de acolo, puțin și pe Sibiu , știam că serviciile sunt limitate am mers doar pentru palmares , nu arată deloc rău ( mai ales pe tocuri... 😇) Totul protejat, nu mai vorbim de sărut căci nu ai voie pe față nici măcar să o atingi cu un deget , nu tu Cob , nu nimic, însă limbi primește numai pe deasupra însă....😛😅, nu înăuntru , oral doar protejat fără atenție la sateliți , la Np încearcă și reușește să te țină cu mâinile și să nu o bagi pe toată , ..etc . 20 de minute fin ., inițial 200 ca peste câteva ore să scadă la 150, nu a făcut "pureci " pe aici , cum spuneam ( deși are un mare potențial) doar de bifat , de palmares. Nmb ! Nu vreau un palmares ca al tău 🤣😂 Pas! Mulțumim de info! 1
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 38 minute, po2024ve a spus: Asa ca draga Caru ....tine mi pumnii 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 49 minute, po2024ve a spus: Vinerea trecuta am fost la GB, 10 pulii atent selectate , ( cu trimis poze , chat o perioada de timp si toate condițiile necesare treceri castingului ) ,bine am fost ultimul pe lista ....dar asta ii mai putin importat ....+doua vedete locale ...între 30/35 de ani genul de se intretin ....sala , solar , masaj si tot tacâmul. Loc de intalnire 9 30 si la 10 a început dezmățul....pana la 1 când toți bărbații erau goi /epuizați... ca meniu ....muie , sex in grup , dubla.penetrare +la final bukkake . De ronțăit....chips, pizza, +băuturi răcoritoare....suc , apa , bere , vin șampanie. Taxa ...80 de euro de pula 🤣🤣 Vineri ieri ...una bucată brazilianca ...cu pielea fina si culoarea ciocolatei ....plus ca ii place sa se prăjească la soare ....fără haine ...ca nu ii plac dungile 😅😅😅 Taxa 100 ....timp 45 de min ... Ca distracție....sex , sărut franțuzesc, cim , supt de oua 😅😅.... modul raw ....dai in ea ...ca surdu n clopot .😅😅 La final ....am mai poposit la o poveste ...după împachetat frumos ....ca timpul ii pe bani ...si sa ne revedem sănătoși la urmatoare vizita .... asta sa o creada ea ....ca am înșelat-o la 20 de min distanta .... 😅😅 Tot 100 dar modul nu atinge ....o suge cu guma ....5 minute de dezbatere ca vreau fără.....pana la urma a acceptat ca am cerut sa primesc bani ....si sa rup usa . Mici pupici pe buze ...dar de futut ...cât pot si cat pot 🤣🤣🤣nu asa ....aveam limita de timp 15 min 🥲🥲 Aia e .... nu poți câștiga la lotto de 2 x intr o zi . Azi ma recuperez ...aștept sa se așterne seara sa merg la club ( de futut ) au scris niște puicute ca vor sa fie răcorire.... pe căldurile astea. Asa ca draga Caru ....tine mi pumnii 🤣🤣🤣 Păi nu îți țin eu ție pumnii ......🤔🤔😇😅😅 (Vezi ......🤔🤔, de aia niște "bezmetici " o tot țin langa ... " Vrem o țară ca afară !! " 😅😅😅😅 1 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iunie 28 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 28 1 oră în urmă, pullon3 a spus: Abia după ce ai achitat consumația dacă ți-e sete primești chiar o ceașcă cu apă însă nu ai voie să te apropii sau să privești pe ușa întredeschisă de la bucătărie apoi trebuie să faci mâinile căuș și primești o porție generoasă de gel dezinfectant .....și tot din astea..... , finiș cu mâna ....sau mâinile mă rog 🤷🤷 Ce copil esti! Ti-a dat o ceașcă de apă,stiind că-ți place să bagi boticul la CEAȘCĂ!🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iunie 28 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 28 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Ce copil esti! Ti-a dat o ceașcă de apă,stiind că-ți place să bagi boticul la CEAȘCĂ!🤣 Să vadă cum o iei..de toartă, de mânere!🤣 Bagi limbutza direct, bei CA CĂțelu! 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Ce copil esti! Ti-a dat o ceașcă de apă,stiind că-ți place să bagi boticul la CEAȘCĂ!🤣 Măi....ipotetic vorbind am zis ceașcă ..., era de fapt un păhărel din ăla de unica folosință (cel mai mic posibil, pe care dacă nu ești atent îl înghiți cu totul ..😅 ) , limbi in ceașca a primit stai liniștit, o bilă albă că am avut onoarea să o "deschiloțez " in picioare amândoi ea cu spatele la mine și firesc.... direct capră , limbi , pe spate , iar limbi 😛😛😛 1
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 10 minute, alexxxis21 a spus: Ce copil esti! Ti-a dat o ceașcă de apă,stiind că-ți place să bagi boticul la CEAȘCĂ!🤣 😂😂😂😂
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 39 minute, pullon3 a spus: Măi....ipotetic vorbind am zis ceașcă ..., era de fapt un păhărel din ăla de unica folosință (cel mai mic posibil, pe care dacă nu ești atent îl înghiți cu totul ..😅 ) , limbi in ceașca a primit stai liniștit, o bilă albă că am avut onoarea să o "deschiloțez " in picioare amândoi ea cu spatele la mine și firesc.... direct capră , limbi , pe spate , iar limbi 😛😛😛 Uite din câte poziții ai dat limbi....si te plângi ca a fost un eșec....clar , nu te înțeleg 😅😅😅 ....plus dezchilotarea fără taxa suplimentara ....de curiozitate ....ce culoare aveau budigaii 🤣🤣🤣
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 43 minute, alexxxis21 a spus: Să vadă cum o iei..de toartă, de mânere!🤣 Bagi limbutza direct, bei CA CĂțelu! Ca Căluțul... di , di , di ....Carule ....di 🤣🤣🤣
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 44 minute, pullon3 a spus: Măi....ipotetic vorbind am zis ceașcă ..., era de fapt un păhărel din ăla de unica folosință (cel mai mic posibil, pe care dacă nu ești atent îl înghiți cu totul ..😅 ) , limbi in ceașca a primit stai liniștit, o bilă albă că am avut onoarea să o "deschiloțez " in picioare amândoi ea cu spatele la mine și firesc.... direct capră , limbi , pe spate , iar limbi 😛😛😛 Carule ...tu esti nărăvaș 🤣🤣🤣le iei la limbii din casa scării 😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Carule ...tu esti nărăvaș 🤣🤣🤣le iei la limbii din casa scării 😅😅😅 Bă.....le lîng așa pe sărite cum am eu chef 😇 sau dacă este ceva ceva "chimie",...😅😅, da blonda asta nu trebuia ratată 😅😅😛😛 Se cădea și un mic 69 însă eu îl evit că nu dețin controlul...., mai știu pe unul de a stat prea mult (și nu doar o dată , (nu-i de pe aici) ) și nu a mai apucat și altceva 😅😅😅 1
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Chiar acum, pullon3 a spus: Bă.....le lîng așa pe sărite cum am eu chef 😇 sau dacă este ceva ceva "chimie",...😅😅, da blonda asta nu trebuia ratată 😅😅😛😛 Se cădea și un mic 69 însă eu îl evit că nu dețin controlul...., mai știu pe unul de a stat prea mult (și nu doar o dată , (nu-i de pe aici) ) și nu a mai apucat și altceva 😅😅😅 Ba , ba ....🤣🤣🤣 le lingi ....practic cum si cand vor ele ...nu după bunul tău plac 🤣🤣🤣
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Bă .....sincer ori m-am plictisit ori uneori (desi poate că ea ar vrea ) pur și simplu mi-e lene și zic skip 😛😅
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 4 minute, po2024ve a spus: Ba , ba ....🤣🤣🤣 le lingi ....practic cum si cand vor ele ...nu după bunul tău plac 🤣🤣🤣 Acum 18 minute, po2024ve a spus: Uite din câte poziții ai dat limbi....si te plângi ca a fost un eșec....clar , nu te înțeleg 😅😅😅 ....plus dezchilotarea fără taxa suplimentara ....de curiozitate ....ce culoare aveau budigaii 🤣🤣🤣 Câtă individie, câtă răutate. Nu este bine din aceste motive și Dumnezeu face aceste dezastre pe pământ. 🤣🤣🤣🤣 1
po2024ve Reputație: 1354 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Câtă individie, câtă răutate. Nu este bine din aceste motive și Dumnezeu face aceste dezastre pe pământ. 🤣🤣🤣🤣 Da , am observat....din vina mea nu ninge in decembrie . 🤣🤣🤣🤣
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 8 minute, po2024ve a spus: Da , am observat....din vina mea nu ninge in decembrie . 🤣🤣🤣🤣 Mă bucur că recunoști. Dă caru o bere pentru asta 😂😂😂😂 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Nu iubesc zăpada, nu știu ce îs alea skiuri , nu mă dau cu bobul , placa, sania ori sacul de celofan .....😇😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Nu iubesc zăpada, nu știu ce îs alea skiuri , nu mă dau cu bobul , placa, sania ori sacul de celofan .....😇😅😅😅 Dar berea rece îți place! Și dacă nu, tot trebuie să o dai 😂😂😂
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Dar berea rece îți place! Și dacă nu, tot trebuie să o dai 😂😂😂 Adumi-o pe S sub cearceaful meu și îți aduc o cisternă de bere ... 😇😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Îi trimit mesaj să vină! Ține receptoru de la fix în "furcă" să te sune când ajunge.
pullon3 Reputație: 680 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 30 minute, abcdcd90 a spus: Îi trimit mesaj să vină! Ține receptoru de la fix în "furcă" să te sune când ajunge. Mă duc să-mi cumpăr fix...😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 221 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Mă duc să-mi cumpăr fix...😅😅😅 Să nu cumperi orice model. Ala cu roata de băgai degetu în gaură și învârteai 😂😂😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum