pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Să-mi fwt una .....o idee cel puțin de inginer îmi veni acum pe loc 😅😅😅, la Dolj pe unde mă mai duc eu este o apatie totală, multe fete sunt plecate in Co , mulți băieți cred că au nemulțumiri și s-au inspirat de la / după mine și TAC !!!...cert este că este plictiseală mare ,...mare de tot , își mai dau downvote ca să nu se plictisească chiar de tot , ailalt de bun simț o da la modul cel mai frumos și diplomat ...bravo lui, iar mă copiază ...cred 😅🤣😅, așa că mă gândii sa le pun pe tava topicul de de la noi care este înzecit mai activ deși oraș mic ...plictiseala să mai alungăm 😇😇😇 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 7 minute, pullon3 a spus: Mai era unu așa albastru frumos lucios cu niste efecte vizuale mișto rău însă să de-a benga de îl mai găsesc .....cred că s-a băgat la apă adâncă și așteaptă să treacă canicula asta ....😇🤔😅🤣😅🤣😅 Cine,hom bre? Pove? Că tu ești in stare de orice!🤣
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Cine,hom bre? Pove? Că tu ești in stare de orice!🤣 🤣🤣🤣, nu mă , albastru e da nu și lucios 🤣🤣🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Chiar acum, pullon3 a spus: 🤣🤣🤣, nu mă , albastru e da nu și lucios 🤣🤣🤣 Futu-ti f😅atza aia..plm..mă uitam la ce oră inceoe meciul si la echipe.. Daa..am înțeles..
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Sinnere mă uitai pe prima pagină la CT..e adinaxxx..e bună femeia dar e cam figurantă!😉 Până săptămâna viitiare apare ceva bun..a fost Bianca105..sau nu s cât are.. Poate mai apare că stă mult in CT. 200/350 AP-50 Chiar bine..frumoasă, de treabă..Dacă apare.. 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 10 minute, pullon3 a spus: Să-mi fwt una .....o idee cel puțin de inginer îmi veni acum pe loc 😅😅😅, la Dolj pe unde mă mai duc eu este o apatie totală, multe fete sunt plecate in Co , mulți băieți cred că au nemulțumiri și s-au inspirat de la / după mine și TAC !!!...cert este că este plictiseală mare ,...mare de tot , își mai dau downvote ca să nu se plictisească chiar de tot , ailalt de bun simț o da la modul cel mai frumos și diplomat ...bravo lui, iar mă copiază ...cred 😅🤣😅, așa că mă gândii sa le pun pe tava topicul de de la noi care este înzecit mai activ deși oraș mic ...plictiseala să mai alungăm 😇😇😇 Le-am dat-o la vecini ...un futak măcar de îl acaparam de acolo ...tot eu un câștig 😇😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 7 minute, pullon3 a spus: Le-am dat-o la vecini ...un futak măcar de îl acaparam de acolo ...tot eu un câștig 😇😅😅😅 Ti am spus eu că esti UNIC DISTRIBUITOR!😂
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Pe mine ce mă interesează.acum,să iau vulturul ăla de toarte,si să ridic Cupa!🥰😂
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Ti am spus eu că esti UNIC DISTRIBUITOR!😂 😅😅😅😅😅
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 8 minute, alexxxis21 a spus: Pe mine ce mă interesează.acum,să iau vulturul ăla de toarte,si să ridic Cupa!🥰😂 Te referi probabil la Fcsb , dacă ne luăm după cotă......îi batem măcar cu 5:1 😇🤣😅🤣😅
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Te referi probabil la Fcsb , dacă ne luăm după cotă......îi batem măcar cu 5:1 😇🤣😅🤣😅 Joacă Barligea..hmm..vedem FCSB la mai mult de 1 gol,are probleme mari in a marca. Si încasează in fiecare meci.. Un 2-0 ar merge..dar să n o mai comită in apărare, in slobo.. Nu,dragule..ca să vorbesc ca ele..🤣 Luni voi ridica Ch League😉😂 Si cât ai vrea să stai,dragule?😅
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Joacă Barligea..hmm..vedem FCSB la mai mult de 1 gol,are probleme mari in a marca. Si încasează in fiecare meci.. Un 2-0 ar merge..dar să n o mai comită in apărare, in slobo.. Nu,dragule..ca să vorbesc ca ele..🤣 Luni voi ridica Ch League😉😂 Si cât ai vrea să stai,dragule?😅 😅🤣😅🤣
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Joacă Barligea..hmm..vedem FCSB la mai mult de 1 gol,are probleme mari in a marca. Si încasează in fiecare meci.. Un 2-0 ar merge..dar să n o mai comită in apărare, in slobo.. Nu,dragule..ca să vorbesc ca ele..🤣 Luni voi ridica Ch League😉😂 Si cât ai vrea să stai,dragule?😅 Si......cine îi îmbârligea ăsta....🤔🤔🤔😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Si......cine îi îmbârligea ăsta....🤔🤔🤔😅😅😅 E pwla-n pwzdă, Gigi Marga Te fwte, Te ia cu targa!🤣 Stii foarte bine cine e,numai că n-a mai jucat demult!
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Chiar acum, alexxxis21 a spus: E pwla-n pwzdă, Gigi Marga Te fwte, Te ia cu targa!🤣 Stii foarte bine cine e,numai că n-a mai jucat demult! Aia zic....conform numelui numai să nu-i .....îmBârlige 😉😉😉😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Chiar acum, pullon3 a spus: Aia zic....conform numelui numai să nu-i .....îmBârlige 😉😉😉😅😅😅 🤣🤣🤣, Când te văd așa de pătimaș .... Eu zic că me dăm scor (conform cotelor ......🤭🤭🤭🤭🤭) 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Aia zic....conform numelui numai să nu-i .....îmBârlige 😉😉😉😅😅😅 Am înțeles jocul de cuvinte,gamblerule!😉 Ia si tu plus1,5 in repriza a 2 a!😊🤣
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 1 minut, pullon3 a spus: 🤣🤣🤣, Când te văd așa de pătimaș .... Eu zic că me dăm scor (conform cotelor ......🤭🤭🤭🤭🤭) Bine..să vezi cât o suge FCSB-ul până se califică! Dacă se califică!
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Am înțeles jocul de cuvinte,gamblerule!😉 Ia si tu plus1,5 in repriza a 2 a!😊🤣 ...te fac un bilet Musai la superbet ? Dar zilelele ce vine Să mestec niste praline....? Merge 🤔🤔🤔 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Acum 2 minute, pullon3 a spus: ...te fac un bilet Musai la superbet ? Dar zilelele ce vine Să mestec niste praline....? Merge 🤔🤔🤔 Daa..bun.. Io trebuie să dau luni 2 goluri,și nu mă bag!😅 1
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Daa..bun.. Io trebuie să dau luni 2 goluri,și nu mă bag!😅 Schalke 04 x 2 ... 😇😅🤣😅
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Chiar acum, pullon3 a spus: Schalke 04 x 2 ... 😇😅🤣😅 🤣 Van Basten-2 goluri.. Să nu mi dea ea vreo 3!
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Iulie 30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30 Vorbim după meci.. Dacă da FCSB .mai mult de 2.. Pff..sărbătoare, d-aia cu chiote!😉
pullon3 Reputație: 680 Postat Iulie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 30 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Vorbim după meci.. Dacă da FCSB .mai mult de 2.. Pff..sărbătoare, d-aia cu chiote!😉 Eu zic că trebuie să se trezească (că cică is cam adormiți ) , așa am auzit după ultimele meciuri ,poate am gura aurită 🤔😇😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum