Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:De la Severin în toată țara.
Postat
Chiar acum, al3x89 a spus:

🤣

Mamălică valeleu 😂

Bombă ăsta!

• Haha 2
Reputație: 3073
  • Oras:B
Postat
Acum 1 minut, abcdcd90 a spus:

Mamălică valeleu 😂

Bombă ăsta!

Headshot 😂 Are ținta bună 😄

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
4 minutes ago, al3x89 said:

🤣

Vai cum se aude poc-ul ăla. Am și uitat de clipul ăsta. 🙄😂

6 minutes ago, abcdcd90 said:

Profiți la maxim de asta!

@al3x89 Merită 2 chiftele pe lună această funcție? 😂 

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, TTStreetLife a spus:

Vai cum se aude poc-ul ăla. Am și uitat de clipul ăsta. 🙄😂

@al3x89 Merită 2 chiftele pe lună această funcție? 😂 

Nu, dar mi-am făcut damblaua 😂

Eu în Oltenia prima dată 🫣😂

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat

Recent am întâlnit o asemenea întâmplare ca în imaginea prezentată când am condus un prieten până la scara blocului cu pricina 😂😂😂

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, al3x89 said:

Nu, dar mi-am făcut damblaua 😂

Scumpă damblaua.

Eu știam una mai veche "Ne-am făcut damblaua..." Dar nu zic nimic, că ești băiat bun și ții cu Armata. 😋

6 minutes ago, al3x89 said:

Eu în Oltenia prima dată 🫣😂

😂😂😂

4 minutes ago, abcdcd90 said:

Recent am întâlnit o asemenea întâmplare ca în imaginea prezentată când am condus un prieten până la scara blocului cu pricina 😂😂😂

Așteptau pensia. 😂😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, TTStreetLife a spus:

Așteptau pensia. 😂😂😂

Cu siguranță, că popa cu Boboteaza trecuse!

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, al3x89 a spus:

Și clipul de sus e de colecție 😂

Nu ai cum să nu râzi de râsul lui 😂

• Haha 2
Postat

Mi-a recomandat YouTube-ul numai prostii 🫣 Măcar am râs cu lacrimi la unele faze 😁

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
21 minutes ago, al3x89 said:

Să nu aveți emoții când mergeți la fete 😂

😂😂😂 Un scenariu plauzibil.

9 minutes ago, al3x89 said:

Mi-a recomandat YouTube-ul numai prostii 🫣 Măcar am râs cu lacrimi la unele faze 😁

Dacă ai băgat "pauză" la DG mare, recuperezi aici? 😂

31 minutes ago, abcdcd90 said:

Cu siguranță, că popa cu Boboteaza trecuse!

Nu-l primeau pe popă oricum, că acolo e de dat bani. 😂

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, TTStreetLife a spus:

😂😂😂 Un scenariu plauzibil. 

Dacă ai băgat "pauză" la DG mare, recuperezi aici? 😂

Nu chiar 😅

PS: am văzut puțină activitate aici, am zis să destind un pic atmosfera 🙃

• Like 1
  • Oras:Călător
Postat
Acum 13 ore, al3x89 a spus:

Nu chiar 😅

PS: am văzut puțină activitate aici, am zis să destind un pic atmosfera 🙃

Salutare domnul @al3x89,

foarte bună inițiativa ta , nu vreau să fiu malițios , este a 3-4 tentativă spre a fi activitate pe Mh însă nu a mai fost până acum și nu va funcționa într-un oraș mic cum este Severin .

Aici (deși am incercat și revăzut , și tot revăzut de nenumărate ori  ) ne depășesc aceste

mm-uri , south park, super eroi , etc .

Nu suntem familiari cu ele , aici sunt oameni modești că să zică așa , nu am înțeles absolut nimic din încercarea de caterincă ,   unul doar aprobă că na .....este  pe val , restul este doar un monolog cu la fel de titratul TT 🤷😅

Nu mă deranjează cu nimic , este discuții generale însă aici pe Cocioc trebuie mers pe ceva mai simplu , adică să înțeleagă toată lumea gen, altfel este aproape monolog  😇 😅 

Nmb ! 

• Haha 2
Postat

Este doar o părere ,  încă mai caut ce Piatră, superputere, totem ,   stăpânea eroul menționat aici anul trecut 😇😇

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
40 minutes ago, MynameisQr said:

foarte bună inițiativa ta , nu vreau să fiu malițios , este a 3-4 tentativă spre a fi activitate pe Mh însă nu a mai fost până acum și nu va funcționa într-un oraș mic cum este Severin .

Aici (deși am incercat și revăzut , și tot revăzut de nenumărate ori  ) ne depășesc aceste

Nu suntem familiari cu ele , aici sunt oameni modești că să zică așa , nu am înțeles absolut nimic din încercarea de caterincă ,   unul doar aprobă că na .....este  pe val , restul este doar un monolog cu la fel de titratul TT 🤷😅

33 minutes ago, MynameisQr said:

Este doar o părere ,  încă mai caut ce Piatră, superputere, totem ,   stăpânea eroul menționat aici anul trecut 😇😇

Deci în Severin nu știe nimeni despre meme-uri, South Park si glumele virale de pe YouTube, eu știam despre unele dintre ele (alea care existau pe atunci) când încă eram în liceu (deci nu părăsisem orașul "mic"), hai totuși să nu generalizăm. 🙂

Iartă-ne pe noi că "atât" putem și înțelegem doar noi aceste "tentative". Te asigur că multă lume le înțelege, iar tu nu ești egal cu un oraș întreg, cu tot respectul.

Orice s-ar întâmpla, viața mereu merge înainte, deci automat și un DG de pe un site privat.

PS: monolog este atunci când scrii și răspunzi singur la ce ai scris, noi aici am avut dialoguri. 🙂

Mult succes în tot ce ți-ai propus pentru 2026 (atât timp cât este în limitele normalului și al bunului simț)!

• Like 3
  • Haha 1
Postat
1 oră în urmă, MynameisQr a spus:

Salutare domnul @al3x89,

Nu mă deranjează cu nimic , este discuții generale însă aici pe Cocioc trebuie mers pe ceva mai simplu , adică să înțeleagă toată lumea gen, altfel este aproape monolog  😇 😅 

Nmb ! 

Am renunțat la DG mare... am zis că un pic de caterincă e benefică aici, mai ales că nimeni nu scrie nimic de ceva timp. Am întâlnit persoane de treabă, dar mai sunt unii negativi care îmi strică percepția asupra majorității... Nu știu cine ești, e prima oară când interacționez cu tine, e treaba ta cum îmi percepi msj. 

E bine că am început deja să mă plictisesc de forum, văd că merge și greu acum 😌

Acum 22 minute, TTStreetLife a spus:

Deci în Severin nu știe nimeni despre meme-uri, South Park si glumele virale de pe YouTube, eu știam de unele dintre ele (alea care existau pe atunci) când încă eram în liceu (deci nu părăsisem orașul "mic", hai totuși să nu generalizăm. 🙂

Iartă-ne pe noi că "atât" putem și înțelegem doar noi aceste "tentative". Te asigur că multă lume le înțelege, iar tu nu ești egal cu un oraș întreg, cu tot respectul.

Orice s-ar întâmpla, viața mereu merge înainte, deci automat și un DG de pe un site privat.

PS: monolog este atunci când scrii și răspunzi singur la ce ai scris, noi aici am avut dialoguri. 🙂

Mult succes în tot ce ți-ai propus pentru 2026 (atât timp cât este în limitele normalului și al bunului simț)!

Deduc că îl cunoști de pe forum 🤔

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 4 minute, al3x89 a spus:

Am renunțat la DG mare... am zis că un pic de caterincă e benefică aici, mai ales că nimeni nu scrie nimic de ceva timp. Am întâlnit persoane de treabă, dar mai sunt unii negativi care îmi strică percepția asupra majorității... Nu știu cine ești, e prima oară când interacționez cu tine, e treaba ta cum îmi percepi msj. 

E bine că am început deja să mă plictisesc de forum, văd că merge și greu acum 😌

Deduc că ești un OM bine ,

Echilibrat și de treabă , ești bine venit oricând 👍

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
2 minutes ago, al3x89 said:

E aceeași persoană care ți-a mulțumit pentru sfaturi înainte să fie "banat" ultima oară, Caru' aka Pullon. Aparent acesta îi e caracterul.

Nu are rost să îți strici percepția din cauza unei persoane, ultima poză pe care am pus-o aici rămâne valabilă. 👏🎩🍻💪

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 10 minute, TTStreetLife a spus:

E aceeași persoană care ți-a mulțumit pentru sfaturi înainte să fie "banat" ultima oară, Caru' aka Pullon. Aparent acesta îi e caracterul.

Nu are rost să îți strici percepția din cauza unei persoane, ultima poză pe care am pus-o aici rămâne valabilă. 👏🎩🍻💪

Adevărul este că nu știu cum să mai rămân anonim , caru'  din gară dezamăgit de turcoaica la Gorj 😅😅

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 ore, TTStreetLife a spus:

Deci în Severin nu știe nimeni despre meme-uri, South Park si glumele virale de pe YouTube, eu știam despre unele dintre ele (alea care existau pe atunci) când încă eram în liceu (deci nu părăsisem orașul "mic"), hai totuși să nu generalizăm. 🙂

Generația 88-93(cam așa) sigur cunoaștem măcar unele din ele exact cum ai menționat și tu nu trebuie generalizat! Unii am crescut jucând fotbal în curtea școlii dar și prin cluburile de internet cu M|RC, Hi5, Yahoo Messenger.

Acum a venit generația cu stories, tiktok-uri, reel-uri și short-uri!

O seară de duminică frumoasă și un început de saptămână extraordinar tuturor! 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
10 minutes ago, abcdcd90 said:

Generația 88-93(cam așa) sigur cunoaștem măcar unele din ele exact cum ai menționat și tu nu trebuie generalizat! Unii am crescut jucând fotbal în curtea școlii dar și prin cluburile de internet cu M|RC, Hi5, Yahoo Messenger.

Acum a venit generația cu stories, tiktok-uri, reel-uri și short-uri!

O seară de duminică frumoasă și un început de saptămână extraordinar tuturor! 

Dom'le... Păi pe vremea mea... 😂😂😂

• Haha 2

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, TTStreetLife a spus:

Dom'le... Păi pe vremea mea... 😂😂😂

Pe vremea cele menționate mai sus dar înainte de ele am jucat 9 pietre, șotron, rațele și vânătorii 🫡🥹

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.