Sari la conținut

Outdoor - 0733594290

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Outdoor - 0733594290
  • Oras:Timișoara
Postat

Nu miroase a încredere sincer să fiu 😂🤣

3 variante sunt 

1- e ce trebuie (de incredere) puțin probabil.

2- îți dă țeapă și te scoate din mașină sau pleacă în cazul în care o faceți în public.

3- fast fuck= experiență proastă.

Postat

Aproape sigur este tipa plinuță bine , care mai demult, avea locație la o vilă în comuna Girov. Am fost la ea acum mulți ani și nu cred că are numai 28 ani. Nu am fost încântat pentru că nu a fost cu preludiu și prea Profi pentru mine. Apoi a lucrat o bună perioadă cu întâlniri în mașină, cei mai vechi de aici , precis o știu. Deci 'u este țeapă dar nici interesant pentru mine 

Postat
Acum 8 ore, andreig013 a spus:

Nu miroase a încredere sincer să fiu 😂🤣

3 variante sunt 

1- e ce trebuie (de incredere) puțin probabil.

2- îți dă țeapă și te scoate din mașină sau pleacă în cazul în care o faceți în public.

3- fast fuck= experiență proastă.

Îmi și imaginez scenariu in care ii dai banii si te lasă in pula goală in camp in lanul de porumb 🌽 😂

• Haha 1
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 11 ore, marcostm a spus:

Aproape sigur este tipa plinuță bine , care mai demult, avea locație la o vilă în comuna Girov. Am fost la ea acum mulți ani și nu cred că are numai 28 ani. Nu am fost încântat pentru că nu a fost cu preludiu și prea Profi pentru mine. Apoi a lucrat o bună perioadă cu întâlniri în mașină, cei mai vechi de aici , precis o știu. Deci 'u este țeapă dar nici interesant pentru mine 

Nu,nu este Denisa..Ea încă activează dar nu mai are anunț..

Da e țeapă ,e o blondă din Sagului de lângă pod ..are un topic deja deschis (alt număr)..Același tip de anunț e și acum..

Postat
Acum 18 minute, shadowtm a spus:

Da e țeapă ,e o blondă din Sagului de lângă pod ..are un topic deja deschis (alt număr)..Același tip de anunț e și acum..

Mie mi a zis ca sta in dumbravița si să ma duc sa o iau cu masina 😂😂

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Cred ca ii o domnita ce avea candva si cont, conducea o masina sport...sau poate doar zgomotoasa cu toba sparta.🤷🏿‍♂️ Imi amintesc o recenzie de a unui coleg ce o adus o acasa...0 discretie si s a terminat treaba cu amenintari, detalii private(adrese), inchis de conturi, puli in cur...sau poate ma insel si doar confund filmul.

dag dal gas!

Postat
Acum 12 ore, shadowtm a spus:

E clar că nu e Denisa.

Ea lucrează doar spre seară, în mașina ei, iar punctul de întâlnire este mereu în zona pieței Doina.

Răspunde greu la mesajele de pe WhatsApp și se preface nedumerită că n-ar înțelege despre ce este vorba.

Doar clienților vechi, al căror număr îl recunoaște, le răspunde.

Reputație: 20
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 6 ore, olderman a spus:

E clar că nu e Denisa.

Ea lucrează doar spre seară, în mașina ei, iar punctul de întâlnire este mereu în zona pieței Doina.

Răspunde greu la mesajele de pe WhatsApp și se preface nedumerită că n-ar înțelege despre ce este vorba.

Doar clienților vechi, al căror număr îl recunoaște, le răspunde.

Corect așa este nu înțelege despre ce este vorba și te blochează pe WhatsApp 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...