Naty19 Reputație: 35 Postat August 16 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat August 16 Bună dragilor numele meu este Naty sunt o fată simpatică și dornică de a-ți satisface fanteziile . ☺️ Am 1,68 înălțime și 54 kg , sunt roșcată cu sâni micuți și un funduleț obraznic ☺️ Sper să ne înțelegem cât mai bine și să avem întâlniri reușite ! 🥰 Locație: Tudor Arghezi nr 9 🌼Servicii: 🔸 Sex normal DOAR protejat; 🔸 Sex oral protejat/ neprotejat ( în funcție de igienă 🔸Sex în diferite poziții; 🔸Masaj de relaxare; 🔸Finalizare corporală; 🔸Finalizare orală (în funcție de igienă); 🔸Finalizare facială + 50 ( în funcție de igienă). 🌼Prețuri: 🔸200 lei - 30 de minute (o finalizare); 🔸350 lei - 60 de minute (2 finalizări ). Lucrez cu programări pe what’s upp la nr din titlu . ☺️ Rog pe cei ce se programează să îmi confirme cu 30 de minute înainte . În caz contrar programarea se anulează. Vă pup și vă aștept la mine ! ❤️
Daaniels92 Reputație: 57 Postat August 16 Oras:Brașov Disponibila Oras:Brașov Disponibila Postat August 16 Bună Ne pui și niște poze cu tine? Ședere plăcută
Naty19 Reputație: 35 Postat August 16 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 16 Dragilor sunt disponibilă din acest moment până la ora 19:30😘 Va pup și vă aștept ❤️😘😘😘 Mentionez ca am și colega 🤗 1
Naty19 Reputație: 35 Postat August 16 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 16 Chiar acum, Daaniels92 a spus: Bună Ne pui și niște poze cu tine? Ședere plăcută Sigur acum am și pus , mulțumesc și vă aștept cu mare drag 😘
LUMIAR Reputație: 1660 Postat August 16 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat August 16 Cam slabut cu pozele. La servicii ai venit cu ceva imbunatatitri? Ca e cam jale ce spun baietii pe celelaltte topice pe care le ai deschise… 1
Naty19 Reputație: 35 Postat August 17 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 17 Bună dimineața dragilor , astăzi sunt disponibilă de la 11:00 până la 23:00 , vă pupicesc și vă aștept la mine 😘😘😘😘 2
aghiutax Reputație: 17 Postat August 18 Oras:Brasov Disponibila Oras:Brasov Disponibila Postat August 18 Hello confrați futaciosi, Am sa fac și eu o scurtă recenzie în urma vizitei de astăzi. comunicare 5:programare făcută pe WhatsApp ieri mi-a zis să confirm cu 30 min… Confirm la ora stabilită nimic …. După 40 min îmi scrie ea pe what’s app dacă mai vin… Am zis hai totuși să încerc… Locație 10, apartament drăguț dotat cu tot ce este nevoie. Până la urmă nu mă duc la vizionarea apartamentului 🤣 Acțiune : Am optat pentru threesome cu colega ei Cristina. Nu pot să spun ca a fost wow…serviciile basic la ambele. Colega ei a fost un pic mai energică decât Naty dar per total slab… La oral a fost ok nu pot spune ca a fost rau, dar fără atenție la zonele adiacente, fără DT și pot spune ca nu sunt Terente …Ambele au fost la fel la prestație. La NP și acolo a fost ok ish Cristina, a fost un pic mai energică dar overall nu pot spune ca a fost ok… nu am reușit sa îmi dau drumul asa ca m-am îmbrăcat frumos și am plecat, nu avea rost sa mai stau… la acțiune am sa dau tot 4.75 sa fie nota de trecere … dar de cand folosesc forumul nu am întâlnit așa prestație …. Pentru mine este un mare NU, imi pare rău sa spun asta dar ma așteptam la alt ceva mai ales ca sunt ambele tinere și ma așteptam sa plec cu genunchii tremurând, dar am plecat cum am venit 🤣🤣🤣🤣… Acțiune slabă, servici basic, fetele foarte plictisite, cu ochii în telefon…. Fetele sunt drăguțe dar atitudinea lasă de dorit… Spor la futut!😈
Max01 Reputație: 94 Postat August 19 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat August 19 Bună ziua! Am vizitat recent domnișoara în cauză. Programare reușită azi, fiind primul. Ieri nu a putut să mă primească. Locație ușor de găsit, zona Coresi. În apartament dau de @Naty19 Poze reale, vă ajută și topicul de pe Suceava. Este tânără, din spusele ei 20 de ani. Arată bine, corp bine proporționat, sâni frumoși. Apartament și dormitor curat, baia la fel. Am primit prosop mare curat. Lângă cadă doar gel de duș. (Am reușit să o văd și pe colega, dar nu e genul meu și m-am bucurat de ce am ales) În dormitor preludiu spre 0 deși atitudinea ei a fost de a unei puștoaice la 15 ani, răsfățată. Poate pe alocuri sictirită dar nu știu cât a fost teatru sau nu. OP, la cererea mea, executat fără fără ceva special. Întreabă ce poziție să fie. Aleg LOT, unde ea se mișcă foarte fain, dar fără urmă de GFE deși vorbeam de asta înainte de întâlnire. Cică nu oferă pupici că abia și-a făcut machiajul. Am terminat frumos sub ea. După ce m-a servit cu apă și am concersat, a încercat runda a doua. Din păcate nu aveam suficientă motivație, nu am putut. La discuții e ok. Pare mai prietenoasă. Achitat 350 RON pentru 50' door to door. De încercat poate pentru palmares. Dacă ar avea FK, preludiu, ar oferi GFE, ar fi mai jovială (chiar cu riscul să joace teatru, dar bine) aș revizita tipa pentru că are potențial de a genera servicii foarte bune. Aspectul o ajută și ochii ei superbi.
Naty19 Reputație: 35 Postat August 19 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 19 Diapoooo 😘😘😘 1
Naty19 Reputație: 35 Postat August 20 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat August 20 Disponibilă 😘😘😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum