Sari la conținut

Masaj de relaxare 0741372639

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Masaj de relaxare 0741372639
Postat

Am fost eu acum vreo doua luni.

Tipa face masaj plus finalizare manuala (laba). Din pacate nu e cine stie ce, masajul e slabut, nu prea are tehnica... finalizarea e mecanica, nimic special. Apartamentul e relativ curatel, undeva la parter in zona Lipovei daca nu ma insel.

Tipa e micuta de statura, la vreo 20 si ceva de ani, nici frumoasa, nici urata.

Cand am fost eu nu avea apa in bloc, deci n-am putut sa fac dus, mi-a dat niste servetele umede de m-am sters putin... in timpul masajului a vorbit de vreo doua ori la telefon (pt problema cu apa) si a inceput sa manance un mar cica trebuia sa isi bea ceva antibiotice si nu putea pe stomacul gol... in timpul masajului mi se parea destul de absenta, se oprea aleatoriu dupa incepea in alta parte, cred ca butona pe telefon, nu stiu exact ca eram cu fata in jos.

Daca tin bine minte pretul a fost 150 lei pt masaj si dupa la finalizare mi-a mai cerut 50 lei, desi i-am spus de la inceput ca vreau si finalizare! Te lasa sa o atingi pe fund la finalizare.

Desi am avut si experiente mai proaste decat la ea, n-as zice ca merita bani (200 lei), undeva la 150 lei cu tot poate ar merita, acum mai si posibilitatea ca am prinso eu intr-o zi proasta.

• Like 2
  • Mersi 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.