Aleelena Reputație: 528 Postat August 21 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 21 Neata dragilor , azi incep programul de la 14:00 , mai sunt doar azi si maine pana pe la 20:00 , astept programarile voastre pe whatssapp ! ❤️❤️ Pupicei !💕 3
Amg24 Reputație: 131 Postat August 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21 Acum 19 ore, Digger1 a spus: Boss,la mare in perioada asta cazarea e scumpă,de ce crezi că diferă tarifele?De la 2 pili scoate chiria,restul e profit....asta-i viața bro 😂👍 Acum 16 ore, sava.nicol a spus: Știu că nu avem voie sa comentam preturile,nici nu este corect sa spui că sunt acri strugurii, pină nu îi guști.Despre servicii și igienă,la Constanța este mai multa apa! Hai sa vina și vedem noi aici cum este,nu mai fi gica contra. Nu am noci o treaba sa platesc cu 50 lei mai mult cand totul este ok...dar pe topicul din Bucuresti nu doar o persoana a comentantat despre igiena precara a d-rei ! Acum sti cum este...minte unul, doi...dar nu toti ! Poate a remediat aspectul asta si totul este ok. Spor la ciocane !👍
Aleelena Reputație: 528 Postat August 21 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 21 Acum 42 minute, Amg24 a spus: 😂👍 Nu am noci o treaba sa platesc cu 50 lei mai mult cand totul este ok...dar pe topicul din Bucuresti nu doar o persoana a comentantat despre igiena precara a d-rei ! Acum sti cum este...minte unul, doi...dar nu toti ! Poate a remediat aspectul asta si totul este ok. Spor la ciocane !👍 Pai unii din voi sunteti ca oile nu te supara , nu inteleg tu cum poti sa ti dai cu parerea atata timp cat nici nu ma cunosti . Nu mai face chat la mine pe topic discutiile astea le poti face in alta parte . 2
Rubinio Reputație: 162 Postat August 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 21 Acum 57 minute, Amg24 a spus: 😂👍 Nu am noci o treaba sa platesc cu 50 lei mai mult cand totul este ok...dar pe topicul din Bucuresti nu doar o persoana a comentantat despre igiena precara a d-rei ! Acum sti cum este...minte unul, doi...dar nu toti ! Poate a remediat aspectul asta si totul este ok. Spor la ciocane !👍 Salutari eu am fost la fata asta aseară e curată,parfumată ingrijită ca servicii ofera cam ce nu prea mai găsesti la multe fete prin cta…care te grăbesc haii haiiii haiiiii nu termini 🙈pe aici va zic eu mai sunt conturi de fete care lasati recenzii fetelor urate ca nu aveti cum sa le vizitati ca nu aveti pula 😂 femeie mai curata si buna de … ca fata asta si Paula de la noi nu cred ca mai sunt uneori stau in umbra si ma uit doar de rau vorbiti de fete fara a le vizitati macar o dată mai ales cei cu solzii😉fata e ce trebuie spor ! 2 1 1
Digger1 Reputație: 45 Postat August 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 21 Acum 20 minute, Rubinio a spus: Salutari eu am fost la fata asta aseară e curată,parfumată ingrijită ca servicii ofera cam ce nu prea mai găsesti la multe fete prin cta…care te grăbesc haii haiiii haiiiii nu termini 🙈pe aici va zic eu mai sunt conturi de fete care lasati recenzii fetelor urate ca nu aveti cum sa le vizitati ca nu aveti pula 😂 femeie mai curata si buna de … ca fata asta si Paula de la noi nu cred ca mai sunt uneori stau in umbra si ma uit doar de rau vorbiti de fete fara a le vizitati macar o dată mai ales cei cu solzii😉fata e ce trebuie spor ! Asa e frate,și eu când am scris gata au sărit pe mine 1 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4854 Postat August 21 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat August 21 Astazi am fost din nou!!!! Mama daca mai merg si maine ca am deja programare…. Mor de inima sunt tare cu capu, astazi GFE-ul era in alte dimensiuni poate ca si-a adus aminte de mine de ieri, am fost oarecum memorabil hehe, nu glumesc cred ca fata trece de la comfort la sport+ sarind multe alte trepte cand te cunoaste ca esti ok. Am doar un punct super negativ la ea pe care trebuie sa al mentionez!!! Fuck maine pleaca 4 1 Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
Aleelena Reputație: 528 Postat August 22 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 22 Dragilor astazi o sa plec cateva zile , dar ma reintorc marti sau miercuri , imi place la voi !😂 Cred ca voi ramane pana in weekend , va multumesc celor care m ati vizitat si celor care mi ati scris si nu v am putut raspunde imi cer scuze , nu am avut cand , poate reusim sa ne cunoastem de marti , miercuri incolo ! Va pup !❤️❤️ 2 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4854 Postat August 22 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat August 22 Si in a treia zi la rand a fost foarte, foarte tare fetita. Imi este frica ca asta mic sa cam indragostit in aia mica a ei. Vedem poate pauza al linisteste… eu cred ca nu! 2 1 Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
Aleelena Reputație: 528 Postat August 27 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 27 Buna dragilor , de astazi revin in mamaia cum am promis , voi sta pana sambata sau duminica , rog programarile sa fie facute doar pe whatssapp , va pup si abia astept sa ne vedem !❤️❤️
prietenie Reputație: 108 Postat August 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 27 Azi ești disponibilă…? 1
Aleelena Reputație: 528 Postat August 27 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 27 Azi voi ajunge in jurul orei 17:00 ❤️ Incep programarile incepand cu 18:00 , pupici 🌸 1 5
Digger1 Reputație: 45 Postat August 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 27 Șmecheră rău jupâna,corp fain,aspectul la fel .. mă bag și eu 🤫
bawss123 Reputație: 416 Postat August 27 Postat August 27 Acum 7 ore, Aleelena a spus: Buna dragilor , de astazi revin in mamaia cum am promis , voi sta pana sambata sau duminica , rog programarile sa fie facute doar pe whatssapp , va pup si abia astept sa ne vedem !❤️❤️ @scarlxxrd RIP portofelu' tau 🤣 Bine ai revenit @Aleelena 1
sava.nicol Reputație: 487 Postat August 27 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat August 27 Am reușit și am vizitat-o pe frumoasa Ana in seara asta.Este o tipa foarte finută și cu un caracter frumos.Locatie Mamaia Nord m-am programat foarte ușor,a fost punctuala și foarte primitoare.Trec direct la note,ca nu am prea mult timp și acum îmi tremură genunchii. Locație 9, dacă era mai aproape dădeam 10.Frumoasa foc și foarte sexi 10+ Atitudine plăcută și comunicativa,daca vorbești cu ea,dau un10 mare.Igiena și curățenie în locație 10+ Baie cu de toate,lenjerie curata.Face oral bestial,te urca pe pereți de plăcere 10.La normal accepta poziții,chiar daca vii cu propuneri,trebuie să-i placă și ei,dar depinde de mădular,sa nu o doară. Dau tot un 10,ca ne-am potrivit bine.Este drăguță cu tine și se mulează plăcut,daca exista chimie.Eu m-am simțit f bine cu ea,a rămas să o revizitez curând.Am decartat 450 meritați. O recomand cu plăcere,sper sa mai prind locuri libere,nu sta foarte mult la noi.Daca o respecti și vorbești frumos cu ea,vei avea una dintre cele mai plăcute experiențe sexuale. 4 1
Membru Premium emiliy Reputație: 86 Postat August 27 Oras:Herculane Oras:Herculane Membru Premium Postat August 27 Am avut norocul sa o vizitez și eu. Subscriu ce au scris și alții, este o fata tare îngrijită și sexi. Este o apariție plăcută la noi în c.ta. - f b - pe linie Note numai de 10 merita gift 300 cu tot cu ciubuc Plecat pe deplin mulțumit și satisfăcut 1 1 1
dragoionu Reputație: 178 Postat August 28 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat August 28 Unde mai exact Mamaia Nord? Un punct de reper?
Membru Premium emiliy Reputație: 86 Postat August 28 Oras:Herculane Oras:Herculane Membru Premium Postat August 28 Acum 3 ore, dragoionu a spus: Unde mai exact Mamaia Nord? Un punct de reper? Îți scrie ea, când faci programare. Sunt locuri de parcare,ea este punctuala
Aleelena Reputație: 528 Postat August 28 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 28 Dragilor azi mai am locuri disponibile de la 18:00 ! ❤️❤️
Membru Premium felix001 Reputație: 632 Postat August 28 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Membru Premium Postat August 28 Bai oameni buni,mai băieți !!! Fata asta a fost buna ptr voi ????? Sunteți prosti,sau peștii ei ??? Nu ați mai văzut femei ??? Eu am fost in seara asta la ea ( la pomul lăudat ) și când am văzut ce meclă are,m-am sucit și am rămas doar o finalizare. Are poze photoshopate,se vede din avion.Dar am zis să mă conving. Când am intrat,de la ușa am rămas perplex.Imi părea rău că am bătut drumul până în Mamaia N. După ce am platit 250,cu oral n,am intrat în baie sa fac un dus repede. Apa peste tot,pe jos prin baie și dezordine mare.Am făcut un dus în viteza și am primit prosop ud Cred ca se mai ștersese 7 înaintea mea... Trecut în dormitor,fata avea o altă personalitate,parca nu eram acolo..scriea mesaje..fuma.. Ne apucam de treabă și zice că oralul este cu balon,ca are nu știu ce lucrare in gura și nu face decât cu. Mangal asta o folosea și prin alte orașe.. Face puțin oral și bine ca a făcut cu prezervativ,ca înainte de asta,am simțit miros,ca îi putea gura și de la țigări,nici măcar nu s-a clătit in gura,după ce a fumat. După 2-3 minute de oral,se oprești și mă întreabă,cum vreau normal? Am ales capra,era normal,nu mă puteam pune peste ea,ca îi putea gura. O experiență foarte nasoala,la futut. Se tot trăgea in fata sa nu o pot baga bine. Dar m-am concentrat și cu chiu cu vai am terminat.. Am fugit la baie,m-am spălat și am plecat. Ea vorbea la telefon, îi explica următorului,unde-i blocul..interfonul..etc Are o atitudine de mare vampa,te tratează cu sictir,după ce îi dai banii Vă las pe voi sa trageți concluziile ! Să fiți iubiți ! 7 4
Membru Premium ROLLOOCT Reputație: 506 Postat August 28 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Membru Premium Postat August 28 1 oră în urmă, felix001 a spus: Bai oameni buni,mai băieți !!! Fata asta a fost buna ptr voi ????? Sunteți prosti,sau peștii ei ??? Nu ați mai văzut femei ??? Eu am fost in seara asta la ea ( la pomul lăudat ) și când am văzut ce meclă are,m-am sucit și am rămas doar o finalizare. Are poze photoshopate,se vede din avion.Dar am zis să mă conving. Când am intrat,de la ușa am rămas perplex.Imi părea rău că am bătut drumul până în Mamaia N. După ce am platit 250,cu oral n,am intrat în baie sa fac un dus repede. Apa peste tot,pe jos prin baie și dezordine mare.Am făcut un dus în viteza și am primit prosop ud Cred ca se mai ștersese 7 înaintea mea... Trecut în dormitor,fata avea o altă personalitate,parca nu eram acolo..scriea mesaje..fuma.. Ne apucam de treabă și zice că oralul este cu balon,ca are nu știu ce lucrare in gura și nu face decât cu. Mangal asta o folosea și prin alte orașe.. Face puțin oral și bine ca a făcut cu prezervativ,ca înainte de asta,am simțit miros,ca îi putea gura și de la țigări,nici măcar nu s-a clătit in gura,după ce a fumat. După 2-3 minute de oral,se oprești și mă întreabă,cum vreau normal? Am ales capra,era normal,nu mă puteam pune peste ea,ca îi putea gura. O experiență foarte nasoala,la futut. Se tot trăgea in fata sa nu o pot baga bine. Dar m-am concentrat și cu chiu cu vai am terminat.. Am fugit la baie,m-am spălat și am plecat. Ea vorbea la telefon, îi explica următorului,unde-i blocul..interfonul..etc Are o atitudine de mare vampa,te tratează cu sictir,după ce îi dai banii Vă las pe voi sa trageți concluziile ! Să fiți iubiți ! Mulțumesc Felix , timpul este mai important ,nu se .mai poate recupera. ⌛
Aleelena Reputație: 528 Postat August 29 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 29 Buna dimineata , toate programarile care au fost azi la mine au fost anuntate de la ora 17:00 ca nu ma simt bine si ar fi mai bine sa le anulez , mi am pus fațete oralul nu il pot face neprotejat , atata timp cat am anuntat ca ieri nu m am simtit bine si tu imi spui este ok mai duci putin , a cui este vina ?! Spui aici ca este vrajeala cand eu ti am spus de la inceput ca nu fac oral fara si ca nu mai pot sa muncesc , greseala mea a fost ca te am luat ! Daca te deranja mirosul de tigare puteai sa spui intreb fiecare client daca pot sa fumez , am 10.000€ bagati in gura asa ca idee abia mi am pus fatete si tu zici ca mi putea gura mie ?😂😂😂😂 si tu ai dintii stricati ai un pic de bun simt si nu mai comenta aiurea daca nu ti a convenit de cand ai intrat de ce ai ramas si ai platit eu nu platesc ceva ce nu mi place puteai sa faci stanga in prejur si sa pleci ca nu ti a pus nimeni pistolul la cap sa ramai si erectia cum ai avut o daca a fost atat de rau ? Mai minti si ca vorbeam la telefon si explicam unde sa vina urmatorul eu am dormit de la 9 nu am mai muncit .Iar pozele nu sunt absolut deloc photosopate sunt facut in oglinda , deci de acum in colo nu mai iau clienti la insistentele nimanui daca exista o problema !
Rubinio Reputație: 162 Postat August 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29 Acum 6 ore, felix001 a spus: Bai oameni buni,mai băieți !!! Fata asta a fost buna ptr voi ????? Sunteți prosti,sau peștii ei ??? Nu ați mai văzut femei ??? Eu am fost in seara asta la ea ( la pomul lăudat ) și când am văzut ce meclă are,m-am sucit și am rămas doar o finalizare. Are poze photoshopate,se vede din avion.Dar am zis să mă conving. Când am intrat,de la ușa am rămas perplex.Imi părea rău că am bătut drumul până în Mamaia N. După ce am platit 250,cu oral n,am intrat în baie sa fac un dus repede. Apa peste tot,pe jos prin baie și dezordine mare.Am făcut un dus în viteza și am primit prosop ud Cred ca se mai ștersese 7 înaintea mea... Trecut în dormitor,fata avea o altă personalitate,parca nu eram acolo..scriea mesaje..fuma.. Ne apucam de treabă și zice că oralul este cu balon,ca are nu știu ce lucrare in gura și nu face decât cu. Mangal asta o folosea și prin alte orașe.. Face puțin oral și bine ca a făcut cu prezervativ,ca înainte de asta,am simțit miros,ca îi putea gura și de la țigări,nici măcar nu s-a clătit in gura,după ce a fumat. După 2-3 minute de oral,se oprești și mă întreabă,cum vreau normal? Am ales capra,era normal,nu mă puteam pune peste ea,ca îi putea gura. O experiență foarte nasoala,la futut. Se tot trăgea in fata sa nu o pot baga bine. Dar m-am concentrat și cu chiu cu vai am terminat.. Am fugit la baie,m-am spălat și am plecat. Ea vorbea la telefon, îi explica următorului,unde-i blocul..interfonul..etc Are o atitudine de mare vampa,te tratează cu sictir,după ce îi dai banii Vă las pe voi sa trageți concluziile ! Să fiți iubiți ! Eu te contrazic am fost la fata asta cand a ajuns in cta.Primul client poate confirma asta si ca zici ca e urata sau cum tia alunecat tie degetele pe taste nu e adevarat am 7 vizite facute dar iti zic eu ca fata merita respectata chiar isi face dantura nu minte si ca ai miroase gura ai exagerat rau femeia e gama de lux pe cta daca stii fetele de pe fourm si leai vizitat pe toate ca sa faci diferenta corp ca al ei nustiu daca il gasesti pe vreo fata in cta in afara de doua care le stou eu ca tu poate nu le sti .. sti bine ce zic daca ai fost la ea nu decad fetele din cta unele dintre ele chiar imi sunt drage si le viztez des pe mine nu ma grabit niciodata am stat la tigare mia oferit o doza de cola si sa sti ca dupa fiecare client are apa de gura merge la baie asa ca idee odata ce iti faci dantura nu iti bati joc de banii tai 😉nu mai denigrati fetele bune care intradevar stiu sa isi faca treaba cum trebuie nu e frumos in atatea vizite ce am isi dadea arama pe fata daca e cum zici tu asa cred eu puteai sa nu ramai daca nu iti placea de ea !Mergeti cu incredere fata chiar merita si prefiata si respectata isi face treaba sa pleci multumit te pup fata si ne vedem azi maine!Spor si lasati rautatiile ! 2 1
Aleelena Reputație: 528 Postat August 29 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 29 Acum 23 minute, Rubinio a spus: Eu te contrazic am fost la fata asta cand a ajuns in cta.Primul client poate confirma asta si ca zici ca e urata sau cum tia alunecat tie degetele pe taste nu e adevarat am 7 vizite facute dar iti zic eu ca fata merita respectata chiar isi face dantura nu minte si ca ai miroase gura ai exagerat rau femeia e gama de lux pe cta daca stii fetele de pe fourm si leai vizitat pe toate ca sa faci diferenta corp ca al ei nustiu daca il gasesti pe vreo fata in cta in afara de doua care le stou eu ca tu poate nu le sti .. sti bine ce zic daca ai fost la ea nu decad fetele din cta unele dintre ele chiar imi sunt drage si le viztez des pe mine nu ma grabit niciodata am stat la tigare mia oferit o doza de cola si sa sti ca dupa fiecare client are apa de gura merge la baie asa ca idee odata ce iti faci dantura nu iti bati joc de banii tai 😉nu mai denigrati fetele bune care intradevar stiu sa isi faca treaba cum trebuie nu e frumos in atatea vizite ce am isi dadea arama pe fata daca e cum zici tu asa cred eu puteai sa nu ramai daca nu iti placea de ea !Mergeti cu incredere fata chiar merita si prefiata si respectata isi face treaba sa pleci multumit te pup fata si ne vedem azi maine!Spor si lasati rautatiile ! Multumesc dragule ! Abia astept sa ne revedem ❤️❤️❤️ 1
Aleelena Reputație: 528 Postat August 29 Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0764486694 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 29 Buna dimineata , azi voi ma lua programari de la ora 15:00 !❤️ Voi mai fi doar azi si maine pana pe la 17:00 p.s : rog toti domnii care isi fac programari sa se hotarasca din timp daca stau jumate de ora sau ora , nu vorbim una si facem alta , dimineata a venit un domn cu programare de aseara pentru o ora , iar cand a ajuns mi a spus ca a citit el pe forum si nu poate sa stea decat o finalizare , cum eu nu incurc pe nimeni rog sa nu fiu nici eu incurcata Multumesc !❤️ 1
steelboy_dexter Reputație: 1501 Postat August 29 Oras:HELL Oras:HELL Postat August 29 As vrea sa incerc și eu pomul lăudat până pleacă, sunt curios cine nu minte și cine spune adevărul 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum