AlinH Reputație: 8 Postat August 21 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 21 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/7ge9de186e2875d3e4di52hg17ghf255.html Salutare, a fost cineva recent si poate oferi cateva detalii?
robert78 Reputație: 233 Postat Noiembrie 16 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 16 Salutare, Va rog păreri cine are cunoștințe generale aici 😀, Mersi
AlinH Reputație: 8 Postat Noiembrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 16 Salutare, Eu mi-am luat teapa cu ea, am stabilit o programare iar cu 10 minute inainte de ora stabilita imi scrie daca pot sa intarzii 10-15 minute deoarece s-a intarziat cu un client. Dupa cele 15 minute ii scriu mesaj ca sunt in fata salonului dar nu mi-a raspuns, am incercat si sa o sun dar tot degeaba
robert78 Reputație: 233 Postat Noiembrie 17 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 17 Din păcate nu avem multe variante, Sonya și Eva nu cred că mai fac masaj.
lolamola Reputație: -34 Postat Noiembrie 17 Postat Noiembrie 17 15 hours ago, AlinH said: Salutare, Eu mi-am luat teapa cu ea, am stabilit o programare iar cu 10 minute inainte de ora stabilita imi scrie daca pot sa intarzii 10-15 minute deoarece s-a intarziat cu un client. Dupa cele 15 minute ii scriu mesaj ca sunt in fata salonului dar nu mi-a raspuns, am incercat si sa o sun dar tot degeaba Salut ,despre ce salon vorbesti aici?
AlinH Reputație: 8 Postat Noiembrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 17 Salonul de pe strada Stefan Luchian, este situat pe partea cu Profi la aproximativ 30 m de magazin
Trandafir25 Reputație: 9 Postat Noiembrie 17 Oras:Unde mi-e somn Oras:Unde mi-e somn Postat Noiembrie 17 Acum 18 ore, robert78 a spus: Din păcate nu avem multe variante, Sonya și Eva nu cred că mai fac masaj. Pentru masaj de relaxare sunt variante chiar bine Doar atât și nimic mai mult Sunt pe olx vreo 3 doamne care fac masaj bun
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum