Sari la conținut

0759504255 Ella

Postări Recomandate

Postat

Salut! Am fost la Ella sau Alexandra cum o cheamă pe ea de câteva ori chiar și o să mai merg! Este o brunetă înaltă și frumoasă cu niște pierce uri în sâni și un fund mișto rău . Ce mi.a plăcut cel mai mult la ea e ca nu e pe grabă e zambareata non stop și foarte comunicativă și deschisă la orice .Un blowjob bun și multe poziții recomand 

• Like 2
  • Oras:Sibiu
Postat

Din 25 aug nu a reușit nimeni sa o viziteze?in afara de acel cont făcut în ziua vizitei

• Oras:ㅤCock Hero City 💦
Postat
Acum 4 ore, nightstar a spus:

Arata bine gagica in al doilea anunt daca chiar ea este si pozele or fi ale ei.

Sincer m-ar tenta o incercare, dar tare mi ca vine teapa... nu risti nu castigi 😅

Nu-mi place publi24 asta mai deloc... ii totu asa de obscur acolo... putin info si pana si titlurile is destul de odd; ma intreb cand se vor invata si aia de acolo sa implementeze in anunturi o sectiune de comentarii/ recenzii ca sa poata discuta normal tot omu de la om la om.

Postat

Salut.

Avand ceva timpde pierdut am zis sa ma risc eu la fata asta.Sa va spun despre ea, este de etinie,90% cred ca nu e cea din poze, la corp seamana , arata bine la corp, are ceva forme, sanii mici cu piercing-uri.Nu a fost pe graba(oricum nu am fost sa stau prea mult),ca si servicii:

200 finalizarea 

400 ora

Ca servicii :

🙈sex oral , normal diferite poziții 

🥰 atingeri , mângâieri , sărutări corporale , 69,

😍masaj erotic

🛀🏼duș impreuna

🤪accept mici fantezii

La pozitii nu a comentat iar oralul a fost umed dar nimic special.De revenit?Nu cred

Apartamentul pe Mihai Viteazu (blocul turn) 

Spor la futut.

• Like 3
  • Mersi 1
Postat

Am riscat și eu pt confratii.

Nu știu dacă merită o recenzie, servicii de publi prestatie de publi și igienă de publi! Oral banal,e de etnie,încearcă să se facă plăcută până ajungi acolo dar cam atât.

De revenit ?Nu!

Irosiți banii in alta parte ! 

In rest confirm detaliile colegului de mai sus cu ce servicii oferă.

• Like 4

Postat

Multam fain de raspunsuri si de risc pana la urma ca am fost destul de curios de prestatia tipei. Am abordat-o si eu astazi ceva ore in urma prin whatsapp si ar fi urmat sa-i fac o vizita.

Pot sa confirm ca intr-adevar serviciile pe care le ofera sunt cele mentionate de colegu mai sus; fix in ordinea respectiva mi le-a specificat si mie.

Intreband-o de servicii probabil am fost cam indiscret cu ea pentru ca am mai intrebat-o daca se poate sa imi zica si o varsta, greutate, inaltime si nici ca a mai raspuns ceva dupa. 😅

De obicei ma intereseaza aceste 3 aspecte cand merg in aventuri de genu ca sa stiu si eu cu cine am de a face... nu ca n-ar putea sa ma minta, dar totusi...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...