Daniro1985 Reputație: 1047 Postat Sâmbătă la 15:43 Postat Sâmbătă la 15:43 Ar merge sa facem și noi un circuit de F1 la Constanța.. Avem mare acolo, autostrada, tren, aeroport, port pentru iahturi..
Scorpions70 Reputație: 2929 Postat Sâmbătă la 16:22 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Sâmbătă la 16:22 Acum 36 minute, Daniro1985 a spus: Ar merge sa facem și noi un circuit de F1 la Constanța.. Avem mare acolo, autostrada, tren, aeroport, port pentru iahturi.. Vise taica...vise!!!!😜 Noi nu am fost în stare să terminăm o amărâtă de autostradă vest- este....😉😁 1
Repty Reputație: 587 Postat Sâmbătă la 17:46 Oras:Bucureşti Oras:Bucureşti Autor Postat Sâmbătă la 17:46 Acum 22 ore, WABAKiiJR a spus: Da❓ smr jexana dcă știam de site-ul acesta. 🤣 Din nou arată super bine echipa McLaren, au dominat prima sesiune de antrenamente libere la fel și a doua, nu înțeleg de unde au atâta viteză și ritm, au făcut ei ceva șmecherie la monopost, sunt cu totul și cu totul alt nivel față de Ferrari/RedBull/Mercedes, am rămas surprins să îl văd pe Fernando Alonso totuși între primii 3 la o sesiune de antrenamente, wow. Mâine ultima sesiune de antrenamente și după avem calificări, zic că pole-position favorit clar e Oscar Piastri, apoi între locurile 2-3 se dă lupta între Lando Norris, Max Verstappen și de ce nu Charles Leclerc, o să fie o bătălie acolo dar clar, unul dintre cei de la McLaren probabil va câștiga cursa cu toate că mi-aș dorii să câștige Max Verstappen dar vedem duminică ce o să fie. Sa moara bibi, am ratat calificarile ca am fost plecat toata ziua din oras. :)) Ma uit acum la rezumat.
WABAKiiJR Reputație: 452 Postat Ieri la 09:34 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Ieri la 09:34 15 hours ago, Repty said: Sa moara bibi, am ratat calificarile ca am fost plecat toata ziua din oras. :)) Ma uit acum la rezumat. Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣
Daniro1985 Reputație: 1047 Postat Ieri la 09:39 Postat Ieri la 09:39 @Repty o sa pierd și cursa asta. Ies cu bicla apoi în oraș. Asta e 😁
WABAKiiJR Reputație: 452 Postat Ieri la 15:14 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Ieri la 15:14 Hai că s-a întâmplat să-i cadă la unu motorul și celălalt a câștigat dar na asta e, important e că a terminat pe locul 2 favoritul publicului, e mai bine decât un loc 3 sau mai jos, frumoasă cursă a fost cu multe incidente, dar cel mai fatal a fost cel a lui Charles Leclerc, săracul Ham ilton s-a izbit de zid, of of🤣 greșeală de începător, nu știu sincer cum are ăsta 7 titluri mondiale câștigate o avut mare noroc că a avut monopostul că fără monopost e zero barat, e ca un rookie driver, nu știu dacă îl mai prinde sezonu 2026 la Ferrari, mai bine se retrage da unde nu-i cap nu-i nici creier😂‼️ .
Membru Premium aibelito Reputație: 5499 Postat Ieri la 15:17 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Ieri la 15:17 Acum 5 ore, WABAKiiJR a spus: Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣 De unde ai stiut? Se pare ca balanta se inclina si mai mult spre Piastri... 1 bucilescelmaifaincur
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5139 Postat Ieri la 16:11 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Ieri la 16:11 Piastri pe lângă că e pilot bun, e și băiat isteț. La concursul ăla Grill the Grid, a câștigat 2 sezoane la rând. Dar mai impresionant de atât, e modul în care a făcut-o. Are o acuratețe impresionantă și o cultură generală bogată din lumea sportului. A avut ghinion Charles, tocmai după ce schimbase gumele i-a dat Antonelli "la gioale" și l-a scos din cursă, dar chiar și așa nu cred că prindea podiumul. S-a chinuit tururi bune să treacă de Hadjar și n-a reușit, Hadjar care a făcut o cursă mare astăzi. Una peste alta, o nouă și Mare dezamăgire pt fanii Ferrari 🥺 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Repty Reputație: 587 Postat 8 ore în urmă Oras:Bucureşti Oras:Bucureşti Autor Postat 8 ore în urmă Acum 23 ore, WABAKiiJR a spus: Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣 Acum 17 ore, WABAKiiJR a spus: Hai că s-a întâmplat să-i cadă la unu motorul și celălalt a câștigat dar na asta e, important e că a terminat pe locul 2 favoritul publicului, e mai bine decât un loc 3 sau mai jos, frumoasă cursă a fost cu multe incidente, dar cel mai fatal a fost cel a lui Charles Leclerc, săracul Ham ilton s-a izbit de zid, of of🤣 greșeală de începător, nu știu sincer cum are ăsta 7 titluri mondiale câștigate o avut mare noroc că a avut monopostul că fără monopost e zero barat, e ca un rookie driver, nu știu dacă îl mai prinde sezonu 2026 la Ferrari, mai bine se retrage da unde nu-i cap nu-i nici creier😂‼️ . Ar trebui sa joci la loto ca sigur o lovesti odata. 😂 1
Repty Reputație: 587 Postat 7 ore în urmă Oras:Bucureşti Oras:Bucureşti Autor Postat 7 ore în urmă Acum 23 ore, Daniro1985 a spus: @Repty o sa pierd și cursa asta. Ies cu bicla apoi în oraș. Asta e 😁 Eu am dormit, m-am trezit abia la jumatatea cursei. :)) Uite aici rezumatul cu cele mai importante faze.👌 1
WABAKiiJR Reputație: 452 Postat 20 minute în urmă Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat 20 minute în urmă On 8/31/2025 at 6:17 PM, aibelito said: De unde ai stiut? Se pare ca balanta se inclina si mai mult spre Piastri... Urmăresc din sezonul 2021 încoace, și sezonul ăsta a dominat McLaren, eram sigur că câștigă Piastri e mai calm și sigur pe el.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum