Sari la conținut

F1 2025

Postări Recomandate

Postat
Acum 5 minute, Daniro1985 a spus:

Hamilton?! Wow 😁 E bătrân cred. Mai poate? 😜

Are 40, Daca prinde o zi buna, de ce nu. Nu trebuie subestimat.

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, Repty a spus:

Are 40, Daca prinde o zi buna, de ce nu. Nu trebuie subestimat.

Am fost în oraș la un pub și am ajuns acasă la fix sa vad startul și prezentarea cu 15 minute înainte. 

Se filmează frumos. Prezentarea e super. Hai Ferrari! 

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
La 03.09.2025 la 19:32, WABAKiiJR a spus:
  • 1. Oscar Piastri.
  • 2. Lando Norris.
  • 3. Max Verstappen.

Ăsta o să fie podiumul de pe Monza, Ferrari⁉️🤣 bună glumă, nu sunt în stare să gândească o strategie bună dapăi să spere și ei la un podium, cel mai probabil Leclerc salvează un loc 4-5 cu noroc și Muilton termină pe 6-7 ca de obicei, numai are nici-o treabă cu pilotajul. 

El a avut treaba cu Shakira, o lovit-o de 2-3 ori si gata. E pe 6 Hamilton :)) Cred ca Verstappen o sa castige

• Haha 1
Postat
Acum 19 minute, Daniro1985 a spus:

Am fost în oraș la un pub și am ajuns acasă la fix sa vad startul și prezentarea cu 15 minute înainte. 

Se filmează frumos. Prezentarea e super. Hai Ferrari! 

Si eu ma uit la cursa. Astept sa se termine si apoi trebuie sa ma duc la cumparaturi.

• Like 1
Postat
La 03.09.2025 la 19:32, WABAKiiJR a spus:
  • 1. Oscar Piastri.
  • 2. Lando Norris.
  • 3. Max Verstappen.

Ăsta o să fie podiumul de pe Monza, Ferrari⁉️🤣 bună glumă, nu sunt în stare să gândească o strategie bună dapăi să spere și ei la un podium, cel mai probabil Leclerc salvează un loc 4-5 cu noroc și Muilton termină pe 6-7 ca de obicei, numai are nici-o treabă cu pilotajul. 

Ma uit acum la cursa și Ferrari pare  mult mai slaba fata de cum o știam. E greu de digerat. Sper sa își revină în anii ce vin

• Like 1
Postat

Ma enerveaza ca se focuseaza macaronarii pe duelul Leclerc-Russell, ar trebui sa dea mai multe cadre cu duelul Verstappen-Norris. Dar na...e masina lor si ii inteleg intr-un fel.

Postat
Acum 5 minute, Repty a spus:

Si eu ma uit la cursa. Astept sa se termine si apoi trebuie sa ma duc la cumparaturi.

Spor la cumpărături! 

Cum ziceam mai sus.. E greu de digerat sa vad Ferrari asa slaba. Pai.. eu când ma uitam des la F1 am prins Schumacher când a luat 5 titluri cu Ferrari.. 

• Like 1
Postat
Acum 14 minute, Repty a spus:

Max diff. 😂

Scuze.. Nu am înțeles :)

Mi se pare diferența prea mare, unul pe 3 în clasament și altul printre ultimii 

Postat
Acum 19 minute, Repty a spus:

Max diff. 😂

Acum 5 minute, Daniro1985 a spus:

Scuze.. Nu am înțeles :)

Mi se pare diferența prea mare, unul pe 3 în clasament și altul printre ultimii 

Ma refeream ca e diferenta de valoare intre cei doi piloti Red Bull, Max Verstappen si Yuki Tsunoda.

Inaintea lui Yuki a fost la echipa Liam Lawson, care e acum la echipa a doua, Racing Bulls.

Nici el nu a facut mare branza, asa ca a fost inlocuit cu Yuki.

E geu de condus monopostul Red Bull, se pare ca numai Max Verstappen reuseste sa scoata maxim din el si sa le tina piept celor de la McLaren, care au cea mai buna masina.

O sa revina pe 1 Max dupa ce opresc la boxe si cei de la McLaren.

• Like 2
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Tu dududududud, Winner Max Verstappen tu dudududu, urât ce au făcut cei de la McLaren, să îl lase pe Norris să treacă de Piastri, canceru ăsta de Norris și cu echipa lui, păcat de Piastri, sper din tot sufletul să iasă CAMPION MONDIAL.

Postat

După atât de mulți ani de când nu m-am uitat la o cursa de F1 pot sa zic ca sunt mulțumit. Se filmează incredibil de frumos. Multe depășiri.. 

Mișto. Ma bucur ca nu a câștigat McClaren primul loc în cursa 😁

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Super mișto cursa de la Monza sunt fan Forumul 1. Am fost de 8 ori pană acum la curse de Formula 1 văzute. Este absolut fenomenal. 

• Membru Premium
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat
Acum 2 ore, Daniro1985 a spus:

E greu de digerat sa vad Ferrari asa slaba. Pai.. eu când ma uitam des la F1 am prins Schumacher când a luat 5 titluri cu Ferrari.. 

Alea 5 titluri au fost consecutive. Ce vremuri bune pt Ferrari! Nu ratam o cursă, acum mă uit ff rar... 

• Like 2
  • Oras:TM
Postat

Piastri pare dezavantajat acum, dar pe termen lung are de câștigat – la cursele viitoare ar putea impune anumite condiții echipei. În schimb, Norris nu arată bine când are nevoie de ordine de echipă ca să își învingă coechipierul.

Postat
4 hours ago, curvy said:

Piastri pare dezavantajat acum, dar pe termen lung are de câștigat – la cursele viitoare ar putea impune anumite condiții echipei. În schimb, Norris nu arată bine când are nevoie de ordine de echipă ca să își învingă coechipierul.

Norris e pielea de pe p0 l ă în fața lu Piastri, nu se compară, el e cu psihicul la pământ atunci când gafează și își revine foarte greu pe când Piastri e foarte calm și serios eu chiar sunt șocat cum poate să rămână atât de calm când îl sabotează propria echipă, ireal.

Postat
Acum 5 ore, curvy a spus:

Eu sunt de parere ca cei de la McLaren il vor pe Norris campion mondial si fac tot ce pot in directia asta.🙂

Postat
19 hours ago, Repty said:

Eu sunt de parere ca cei de la McLaren il vor pe Norris campion mondial si fac tot ce pot in directia asta.🙂

Așa pare și cred ca așa și e, fiind pilotul crescut de ei + ca e englez(team englezesc).

dar Piastri cred ca e mai pregătit mental,  decizia de duminica se v-a întoarce in favoarea lui.

Postat

Interviu ciudat la Monza: Lance Stroll a lăsat jurnaliștii fără replică după cursa de F1.🤣

Lance Stroll a oferit după Marele Premiu al Italiei unul dintre cele mai ciudate interviuri din istoria recentă a Formulei 1. Pilotul celor de la Aston Martin a încheiat cursa de la Monza pe ultimul loc, dar ceea ce a atras atenția nu a fost rezultatul, ci modul în care a interacționat cu presa.

Astfel, Lance nu s-a obosit prea mult să dialogheze cu jurnaliștii, pilotul Aston Martin oferind răspunsuri monosilabice.

Întrebat dacă strategia de a merge aproape 50 de tururi pe un singur set de pneuri a fost greșită (ținând cont de faptul că a terminat ultimul, la un tur în urma câștigătorului Verstappen), Stroll a răspuns sec „da.” Apoi nu a mai scos vreun cuvânt.

A urmat apoi o altă întrebare, una care viza incidentul cu Esteban Ocon de la Variante della Roggia și în urma căruia Ocon a fost penalizat: „Nu am nimic de spus despre asta”, a replicat Stroll.

Întrebat mai apoi dacă există totuși ceva pozitiv de extras din weekendul de cursă de la Monza, Stroll a oferit trei cuvinte seci: „Nu prea multe”.

Păi ce ai putea să spui când ești un pilot slab, de fapt nu slab ci cel mai slab, fiu lu tata noroc că e miliardar că altfel nu era el în Formula 1, atâția piloți buni sunt ca ei dar păcat că în zilele aștea sunt promovați și ajutați doar niște nimeni în drum vorba aia, Lance Stroll după părerea mea mi se pare unul dintre cei mai slabi piloți din grila de start din ultimii 6-7 ani.

Postat
Acum 39 minute, WABAKiiJR a spus:

Interviu ciudat la Monza: Lance Stroll a lăsat jurnaliștii fără replică după cursa de F1.🤣

Lance Stroll a oferit după Marele Premiu al Italiei unul dintre cele mai ciudate interviuri din istoria recentă a Formulei 1. Pilotul celor de la Aston Martin a încheiat cursa de la Monza pe ultimul loc, dar ceea ce a atras atenția nu a fost rezultatul, ci modul în care a interacționat cu presa.

Astfel, Lance nu s-a obosit prea mult să dialogheze cu jurnaliștii, pilotul Aston Martin oferind răspunsuri monosilabice.

Întrebat dacă strategia de a merge aproape 50 de tururi pe un singur set de pneuri a fost greșită (ținând cont de faptul că a terminat ultimul, la un tur în urma câștigătorului Verstappen), Stroll a răspuns sec „da.” Apoi nu a mai scos vreun cuvânt.

A urmat apoi o altă întrebare, una care viza incidentul cu Esteban Ocon de la Variante della Roggia și în urma căruia Ocon a fost penalizat: „Nu am nimic de spus despre asta”, a replicat Stroll.

Întrebat mai apoi dacă există totuși ceva pozitiv de extras din weekendul de cursă de la Monza, Stroll a oferit trei cuvinte seci: „Nu prea multe”.

Păi ce ai putea să spui când ești un pilot slab, de fapt nu slab ci cel mai slab, fiu lu tata noroc că e miliardar că altfel nu era el în Formula 1, atâția piloți buni sunt ca ei dar păcat că în zilele aștea sunt promovați și ajutați doar niște nimeni în drum vorba aia, Lance Stroll după părerea mea mi se pare unul dintre cei mai slabi piloți din grila de start din ultimii 6-7 ani.

De-a lungul timpului au fost cativa piloti care erau slabi rau, primul care imi vine in minte e Mazepin.

In toate sporturile gasim nonvalori d-astea, nu ne mai mira nimic.

• Like 1

Postat

Abea aștept să înceapă cursa din Azerbaidjan, un circuit stradal foarte șmecher, o să fie o cursă interesantă și poate chiar foarte intensă, eu zic că se bate Piastri și la pol pozișăn și la victorie cu Norris/Verstappen.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...