Repty Reputație: 960 Postat Septembrie 11 Autor Postat Septembrie 11 Ia vezi @Daniro1985. Noua aplicatie Piastri.exe. 😂 1
Repty Reputație: 960 Postat Septembrie 18 Autor Postat Septembrie 18 Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga. Voi merge pe mana lui Verstappen totusi.
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 18 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 18 2 hours ago, Repty said: Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga. Voi merge pe mana lui Verstappen totusi. Io zic că câștigă Piastri, apoi locul secund e Verstappen și locul e Leclerc, dar vom vedea duminică.
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 21 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 21 @Repty Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣
Repty Reputație: 960 Postat Septembrie 21 Autor Postat Septembrie 21 Acum 4 ore, WABAKiiJR a spus: @Repty Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣 Salutare. Am fost toata ziua plecat la tara azi, nu am avut timp de forum. M-am uitat adineauri la rezumatul cursei, a comis-o urat de tot Piastri. Pacat. Daca nu castiga cursa urmatoare, e cam nasoala treaba, vine tare Norris din urma.
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 22 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 22 13 hours ago, Repty said: Salutare. Am fost toata ziua plecat la tara azi, nu am avut timp de forum. M-am uitat adineauri la rezumatul cursei, a comis-o urat de tot Piastri. Pacat. Daca nu castiga cursa urmatoare, e cam nasoala treaba, vine tare Norris din urma. Cred că vrei să zici că vine tare din urmă Max Verstappen, are șanse foarte mari să se apropie de cei doi, mai sunt doar 7 curse rămase, și e favorit să câștige toate cursele cu excepție următoarea din Singapore am dubii dacă va performa bine Redbull-ul lui, dar pe celelalte tiind să cred că se va impune, depinde și de ce fac cei de la McLaren, dar dacă mai câștigă încă 2-3 curse consecutiv are șansa lui, abea aștept următoarele curse. 1
Repty Reputație: 960 Postat Septembrie 22 Autor Postat Septembrie 22 Acum 2 ore, WABAKiiJR a spus: Cred că vrei să zici că vine tare din urmă Max Verstappen, are șanse foarte mari să se apropie de cei doi, mai sunt doar 7 curse rămase, și e favorit să câștige toate cursele cu excepție următoarea din Singapore am dubii dacă va performa bine Redbull-ul lui, dar pe celelalte tiind să cred că se va impune, depinde și de ce fac cei de la McLaren, dar dacă mai câștigă încă 2-3 curse consecutiv are șansa lui, abea aștept următoarele curse. E greu ce spui tu, dar nu imposibil. Matematic e perfect realizabil.
Repty Reputație: 960 Postat Septembrie 23 Autor Postat Septembrie 23 A cam apus perioada de glorie a lui Hamilton... 😛
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 23 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 23 Muwis Hahamilton, e cauză pierdută, nu știu nu îmi explic cum un pilot așa de lent ca el a câștigat 7 titluri mondiale, pe bune e mic copil pe lângă incredibilul Max Verstappen care deșii nu are cea mai rapidă mașină din grilă, este singurul pilot care le poate face față celor de la McLaren. 1
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 25 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 25 21 hours ago, 66horus66 said: Pfff, nu mai trimite cu Muwis Hahamilton, trimite și tu cu niște piloți legendari cum ar fii Schumacher, Senna, Prost. 🤣
WABAKiiJR Reputație: 624 Postat Septembrie 25 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 25 1 minute ago, 66horus66 said: Ieu cred ca vrei o masina de F1 Daa, să zburd prin oraș cu ea, i-aș da lecții de pilotaj lui Muwis Hahamilton. 🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum