Sari la conținut

F1 2025

Postări Recomandate

Postat

Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga.

Voi merge pe mana lui Verstappen totusi.

• Oras:San Antonio, Texas
Postat
2 hours ago, Repty said:

Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga.

Voi merge pe mana lui Verstappen totusi.

Io zic că câștigă Piastri, apoi locul secund e Verstappen și locul e Leclerc, dar vom vedea duminică.

Postat

@Repty

Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣

Postat
Acum 4 ore, WABAKiiJR a spus:

@Repty

Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣

Salutare. Am fost toata ziua plecat la tara azi, nu am avut timp de forum. :)

M-am uitat adineauri la rezumatul cursei, a comis-o urat de tot Piastri. Pacat. Daca nu castiga cursa urmatoare, e cam nasoala treaba, vine tare Norris din urma.

Postat
13 hours ago, Repty said:

Salutare. Am fost toata ziua plecat la tara azi, nu am avut timp de forum. :)

M-am uitat adineauri la rezumatul cursei, a comis-o urat de tot Piastri. Pacat. Daca nu castiga cursa urmatoare, e cam nasoala treaba, vine tare Norris din urma.

Cred că vrei să zici că vine tare din urmă Max Verstappen, are șanse foarte mari să se apropie de cei doi, mai sunt doar 7 curse rămase, și e favorit să câștige toate cursele cu excepție următoarea din Singapore am dubii dacă va performa bine Redbull-ul lui, dar pe celelalte tiind să cred că se va impune, depinde și de ce fac cei de la McLaren, dar dacă mai câștigă încă 2-3 curse consecutiv are șansa lui, abea aștept următoarele curse.

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, WABAKiiJR a spus:

Cred că vrei să zici că vine tare din urmă Max Verstappen, are șanse foarte mari să se apropie de cei doi, mai sunt doar 7 curse rămase, și e favorit să câștige toate cursele cu excepție următoarea din Singapore am dubii dacă va performa bine Redbull-ul lui, dar pe celelalte tiind să cred că se va impune, depinde și de ce fac cei de la McLaren, dar dacă mai câștigă încă 2-3 curse consecutiv are șansa lui, abea aștept următoarele curse.

E greu ce spui tu, dar nu imposibil. Matematic e perfect realizabil.

Postat

Muwis Hahamilton, e cauză pierdută, nu știu nu îmi explic cum un pilot așa de lent ca el a câștigat 7 titluri mondiale, pe bune e mic copil pe lângă incredibilul Max Verstappen care deșii nu are cea mai rapidă mașină din grilă, este singurul pilot care le poate face față celor de la McLaren.

• Like 1
Postat
21 hours ago, 66horus66 said:

Pfff, nu mai trimite cu Muwis Hahamilton, trimite și tu cu niște piloți legendari cum ar fii Schumacher, Senna, Prost. 🤣

Postat
1 minute ago, 66horus66 said:

Ieu cred ca vrei o masina de F1

Daa, să zburd prin oraș cu ea, i-aș da lecții de pilotaj lui Muwis Hahamilton. 🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...