Repty Reputație: 828 Postat Septembrie 11 Autor Postat Septembrie 11 Ia vezi @Daniro1985. Noua aplicatie Piastri.exe. 😂 1
Repty Reputație: 828 Postat Joi la 04:53 Autor Postat Joi la 04:53 Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga. Voi merge pe mana lui Verstappen totusi.
WABAKiiJR Reputație: 559 Postat Joi la 07:49 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Joi la 07:49 2 hours ago, Repty said: Urmeaza cursa din weekend de la Baku, un circuit unde este greu de spus cine va castiga. Voi merge pe mana lui Verstappen totusi. Io zic că câștigă Piastri, apoi locul secund e Verstappen și locul e Leclerc, dar vom vedea duminică.
WABAKiiJR Reputație: 559 Postat 11 ore în urmă Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat 11 ore în urmă @Repty Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣
Repty Reputație: 828 Postat 6 ore în urmă Autor Postat 6 ore în urmă Acum 4 ore, WABAKiiJR a spus: @Repty Ce zici de cursă, a cam comis-o prietenul nostru Piastri. 🤣 Salutare. Am fost toata ziua plecat la tara azi, nu am avut timp de forum. M-am uitat adineauri la rezumatul cursei, a comis-o urat de tot Piastri. Pacat. Daca nu castiga cursa urmatoare, e cam nasoala treaba, vine tare Norris din urma.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum