Sari la conținut

F1 2025

Postări Recomandate

• Oras:San Antonio, Texas
Postat
16 hours ago, dragonfly19856 said:

Da, ar trebui sa reuseasca asta (eu cam tin cu el desi imi place Max foarte mult). Cred ca daca va pierde la mustata, Max se va uita la cursa (nu mai stiu care) unde a pierdut puncte ca a intrat in "red mist" cu Russel. Cred ca daca a Max a facut o greseala anul asta, in cursa aia a fost. 

Ca să câștige Max titlul, Norris nu trebuie să termine pe podium, a pierdut multe puncte Max în cursa din Spania când s-a tamponat cu Russell a fost greșeala lui a spus-o chiar el dar asta e, și campionii mondiali mai greșesc câteodată nimeni nu e perfect, părerea mea este că a pierdut multe puncte în cursa din Austria când a intrat în el Antonelli și l-a scos din cursă, acolo a pierdut mult Verstappen, păcat, dacă câștiga cursa acolo sau termine pe podium acum era la 2-3 puncte în spatele lui Norris.

• Like 1
Postat

Cursa e câștigată de Max, aici numai sunt dubii, mereu când pleacă primul nu mai îl oprește nimeni, se duce glonț până la sfârșit, important e ce face Norris, o să fie accident la start în primul viraj, imposibil să nu se întâmple ceva acolo, sper să fie scos din cursă Norris sau să-i crape motorul și așa iese Max campion mondial. 🥰

• Like 1
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
Acum 7 minute, WABAKiiJR a spus:

Cursa e câștigată de Max, aici numai sunt dubii, mereu când pleacă primul nu mai îl oprește nimeni, se duce glonț până la sfârșit, important e ce face Norris, o să fie accident la start în primul viraj, imposibil să nu se întâmple ceva acolo, sper să fie scos din cursă Norris sau să-i crape motorul și așa iese Max campion mondial. 🥰

Clar Max castiga. La ce ora incepe cursa?

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Just now, marlanel said:

La 15:00

• Mersi 1
Postat
4 minutes ago, marlanel said:

Într-o oră maxim începe cursa, nu o rata că se anunță ceva periculos. 😂

• Haha 1
  • Super Premium
  • Oras:B
Postat
Acum 8 minute, WABAKiiJR a spus:

Într-o oră maxim începe cursa, nu o rata că se anunță ceva periculos. 😂

Pe ce canal e difuzată? 

• Like 1
Postat
Just now, al3x89 said:

Pe ce canal e difuzată? 

Pe Antena 1. :138x

• Super Premium
Postat
Acum 4 minute, WABAKiiJR a spus:

Pe Antena 1. :138x

Mersi 👍 Aveam impresia că A3 dădea cursele... 

Reputație: 1743
  • Oras:Confort 1 Central
  • Oras:Confort 1 Central
Postat

Incepe cursa. Pariez pe Lando.

• Oras:Cluj Napoca
Postat
1 oră în urmă, WABAKiiJR a spus:

Un comentator zicea ca poate va merge mai incet sa nu se creeze distante intre cei de la Mclaren si restul.

Postat

Poate Yuki si cei de la Racing Bulls vor fi folositi sa-i incetineasca pe cei de la Mclaren (cum Perez l-a incetinit pe Hamilton in 2021)

Reputație: 1279
  • Oras:Timișoara
Postat

Săracul kimi antonelli. Asa zisele 2 puncte cedate data trecută când sa (lăsat) depășit de Lando. La egalitate de puncte ieșea max campion.      2 puncte minus și Lando e campion. 

Postat
Acum 3 minute, Alita a spus:

Săracul kimi antonelli. Asa zisele 2 puncte cedate data trecută când sa (lăsat) depășit de Lando. La egalitate de puncte ieșea max campion.      2 puncte minus și Lando e campion. 

Nu mi s-a părut ca a cedat locul. Am văzut reluarile, a luat greșit curba.. Asa cred. 

Cu toate ca îmi place Max. M-a emoționat Norris acum la sfârșit. Merita sa fie campion. Felicitări! 

• Like 3
Postat

Felicitari Lando! Avem un nou campion. La final emotionant, o mama fericita si mandra de baiatul ei!

• Like 1
Reputație: 1279
Postat
Acum 2 minute, Daniro1985 a spus:

Nu mi s-a părut ca a cedat locul. Am văzut reluarile, a luat greșit curba.. Asa cred. 

Cu toate ca îmi place Max. M-a emoționat Norris acum la sfârșit. Merita sa fie campion. Felicitări! 

Da și eu am văzut. Dar   dar. Poate a greșit, poate a vrut sa greșească un pic, asta e.  Da Lando merita sa fie și el prima oara campion, dar dacă luam strict   pilotajul merita max.  La o adică noua e totuna. Nici unul nu da o bere ca ținem cu careva. 🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

O cursă destul de anostă, practic nu s-a întâmplat nimic deosebit în afară de depășirea lui Piastri. Toată lumea a mers la sigur.

M-a emoționat și pe mine uMpicuț discursul lui Lando de după cursă, cu toate că nu-mi place de el. Prea a fost favorizat de echipă. Dacă avea parte aceeași susținere, cred că Piastri ar fi fost campion înainte de ultima cursă a sezonului...dar l-a cam sabotat McLaren. 

Sunt curios de sezonul viitor. Mai sunt câteva săptămâni 

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
Chiar acum, Cozonac77 a spus:

Sper la Ferrari sa se bata la titlu, sa fie mai palpitant 😁

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Sper la Ferrari sa se bata la titlu, sa fie mai palpitant 😁

Așa mi-ar plăcea.

Înainte de cursa asta chiar a fost un interviu cu Leclerc și Russell, și ambii ziceau că nu și-ar dori să intervină în bătălia pt titlu. Exact așa a fost....spre dezamăgirea unora, printre care mă includ 

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Oras:Pitești
Postat
Acum 3 ore, Cozonac77 a spus:

O cursă destul de anostă, practic nu s-a întâmplat nimic deosebit în afară de depășirea lui Piastri. Toată lumea a mers la sigur.

M-a emoționat și pe mine uMpicuț discursul lui Lando de după cursă, cu toate că nu-mi place de el. Prea a fost favorizat de echipă. Dacă avea parte aceeași susținere, cred că Piastri ar fi fost campion înainte de ultima cursă a sezonului...dar l-a cam sabotat McLaren. 

Un Campion Mondial Lendo de tot 💩, să mă pis pe el. Favorizat de echipă în detrimentul lui Oscar. Deși sunt fan Max. Un Campion înnăscut. Sper să fie doar un accident câștigarea lui Lendo anul ăsta 2025. 

Postat
Acum 2 ore, Alex08DDB a spus:

Un Campion Mondial Lendo de tot 💩, să mă pis pe el. Favorizat de echipă în detrimentul lui Oscar. Deși sunt fan Max. Un Campion înnăscut. Sper să fie doar un accident câștigarea lui Lendo anul ăsta 2025. 

Cel mai probabil Max e mai bun. Eu cred ca Lando e foarte bun, si ca va fi si mai bun in viitor. Probabil Lando e preferat de Mclaren si poate chiar a fost favorizat fata de Oscar.  Lando anul asta a beneficiat de cea mai buna masina si a castigat, si Max a avut cea mai buna masina si a castigat. Asa merge :)  Dar ai o exprimare acolo care e de rahat. Ne place de un pilot, excelent, dar rahatirea aia ...

Postat
Acum 8 minute, dragonfly19856 a spus:

Cel mai probabil Max e mai bun. Eu cred ca Lando e foarte bun, si ca va fi si mai bun in viitor. Probabil Lando e preferat de Mclaren si poate chiar a fost favorizat fata de Oscar.  Lando anul asta a beneficiat de cea mai buna masina si a castigat, si Max a avut cea mai buna masina si a castigat. Asa merge :)  Dar ai o exprimare acolo care e de rahat. Ne place de un pilot, excelent, dar rahatirea aia ...

Max față de Lendo este la ani lumină din toate punctele de vedere. Cu o  mașină net inferioare față de a  lui Lendo. Trebuia penaliza 5 secunde Lendo pt depășirea limitei pistei, dar de era favorit. Sper să fie și singurul lui Titul Mondial 

Postat
Acum 9 minute, Alex08DDB a spus:

Max față de Lendo este la ani lumină din toate punctele de vedere. Cu o  mașină net inferioare față de a  lui Lendo. Trebuia penaliza 5 secunde Lendo pt depășirea limitei pistei, dar de era favorit. Sper să fie și singurul lui Titul Mondial 

Asa e, Max cu o masina inferioara, aproape a castigat titlul. Spune ceva despre el! Cu acea penalizare, cum am prins eu, nu s-a dat pentru ca Yuki a facut stanga dreapta de mai multe ori :) . Dorinta ta finala :) , mai bine iti doresti sa castige Max multe titluri de acum incolo!

Postat
Acum 11 minute, dragonfly19856 a spus:

Asa e, Max cu o masina inferioara, aproape a castigat titlul. Spune ceva despre el! Cu acea penalizare, cum am prins eu, nu s-a dat pentru ca Yuki a facut stanga dreapta de mai multe ori :) . Dorinta ta finala :) , mai bine iti doresti sa castige Max multe titluri de acum incolo!

Bine înțeles că asta vreau să mai castige 1,2  Max  are ceva zic și eu doar 4, așa din talent 👍😂😂. Dar în același timp vreau să văd și Lendo, dacă mai câștiga doar este Campion trebuie să își apere blazonul sau este doar o simplă întâmplare 2025. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.