WABAKiiJR Reputație: 765 Postat Decembrie 7 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Decembrie 7 16 hours ago, dragonfly19856 said: Da, ar trebui sa reuseasca asta (eu cam tin cu el desi imi place Max foarte mult). Cred ca daca va pierde la mustata, Max se va uita la cursa (nu mai stiu care) unde a pierdut puncte ca a intrat in "red mist" cu Russel. Cred ca daca a Max a facut o greseala anul asta, in cursa aia a fost. Ca să câștige Max titlul, Norris nu trebuie să termine pe podium, a pierdut multe puncte Max în cursa din Spania când s-a tamponat cu Russell a fost greșeala lui a spus-o chiar el dar asta e, și campionii mondiali mai greșesc câteodată nimeni nu e perfect, părerea mea este că a pierdut multe puncte în cursa din Austria când a intrat în el Antonelli și l-a scos din cursă, acolo a pierdut mult Verstappen, păcat, dacă câștiga cursa acolo sau termine pe podium acum era la 2-3 puncte în spatele lui Norris. 1
WABAKiiJR Reputație: 765 Postat Decembrie 7 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Decembrie 7 Cursa e câștigată de Max, aici numai sunt dubii, mereu când pleacă primul nu mai îl oprește nimeni, se duce glonț până la sfârșit, important e ce face Norris, o să fie accident la start în primul viraj, imposibil să nu se întâmple ceva acolo, sper să fie scos din cursă Norris sau să-i crape motorul și așa iese Max campion mondial. 🥰 1
marlanel Reputație: 196 Postat Decembrie 7 Oras:Marte Oras:Marte Postat Decembrie 7 Acum 7 minute, WABAKiiJR a spus: Cursa e câștigată de Max, aici numai sunt dubii, mereu când pleacă primul nu mai îl oprește nimeni, se duce glonț până la sfârșit, important e ce face Norris, o să fie accident la start în primul viraj, imposibil să nu se întâmple ceva acolo, sper să fie scos din cursă Norris sau să-i crape motorul și așa iese Max campion mondial. 🥰 Clar Max castiga. La ce ora incepe cursa? 1
Almitak1 Reputație: 62 Postat Decembrie 7 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 7 Just now, marlanel said: Clar Max castiga. La ce ora incepe cursa? La 15:00 1
WABAKiiJR Reputație: 765 Postat Decembrie 7 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Decembrie 7 4 minutes ago, marlanel said: Clar Max castiga. La ce ora incepe cursa? Într-o oră maxim începe cursa, nu o rata că se anunță ceva periculos. 😂 1
Super Premium al3x89 Reputație: 2470 Postat Decembrie 7 Oras:B Oras:B Super Premium Postat Decembrie 7 Acum 8 minute, WABAKiiJR a spus: Într-o oră maxim începe cursa, nu o rata că se anunță ceva periculos. 😂 Pe ce canal e difuzată? 1
WABAKiiJR Reputație: 765 Postat Decembrie 7 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Decembrie 7 Just now, al3x89 said: Pe ce canal e difuzată? Pe Antena 1.
Super Premium al3x89 Reputație: 2470 Postat Decembrie 7 Oras:B Oras:B Super Premium Postat Decembrie 7 Acum 4 minute, WABAKiiJR a spus: Pe Antena 1. Mersi 👍 Aveam impresia că A3 dădea cursele...
LUMIAR Reputație: 1743 Postat Decembrie 7 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Decembrie 7 Incepe cursa. Pariez pe Lando.
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 1 oră în urmă, WABAKiiJR a spus: Cursa e câștigată de Max, aici numai sunt dubii, mereu când pleacă primul nu mai îl oprește nimeni, se duce glonț până la sfârșit, important e ce face Norris, o să fie accident la start în primul viraj, imposibil să nu se întâmple ceva acolo, sper să fie scos din cursă Norris sau să-i crape motorul și așa iese Max campion mondial. 🥰 Un comentator zicea ca poate va merge mai incet sa nu se creeze distante intre cei de la Mclaren si restul.
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 Poate Yuki si cei de la Racing Bulls vor fi folositi sa-i incetineasca pe cei de la Mclaren (cum Perez l-a incetinit pe Hamilton in 2021)
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 Lando e in spatele lui Yuki. Kamikaze?
Daniro1985 Reputație: 1872 Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 Acum am ajuns acasă. Prind mare parte din cursă. Sa vedem. 🎉
Alita Reputație: 1279 Postat Decembrie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 7 Săracul kimi antonelli. Asa zisele 2 puncte cedate data trecută când sa (lăsat) depășit de Lando. La egalitate de puncte ieșea max campion. 2 puncte minus și Lando e campion.
Daniro1985 Reputație: 1872 Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 Acum 3 minute, Alita a spus: Săracul kimi antonelli. Asa zisele 2 puncte cedate data trecută când sa (lăsat) depășit de Lando. La egalitate de puncte ieșea max campion. 2 puncte minus și Lando e campion. Nu mi s-a părut ca a cedat locul. Am văzut reluarile, a luat greșit curba.. Asa cred. Cu toate ca îmi place Max. M-a emoționat Norris acum la sfârșit. Merita sa fie campion. Felicitări! 3
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 Felicitari Lando! Avem un nou campion. La final emotionant, o mama fericita si mandra de baiatul ei! 1
Alita Reputație: 1279 Postat Decembrie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 7 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Nu mi s-a părut ca a cedat locul. Am văzut reluarile, a luat greșit curba.. Asa cred. Cu toate ca îmi place Max. M-a emoționat Norris acum la sfârșit. Merita sa fie campion. Felicitări! Da și eu am văzut. Dar dar. Poate a greșit, poate a vrut sa greșească un pic, asta e. Da Lando merita sa fie și el prima oara campion, dar dacă luam strict pilotajul merita max. La o adică noua e totuna. Nici unul nu da o bere ca ținem cu careva. 🤣 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 7190 Postat Decembrie 7 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 7 O cursă destul de anostă, practic nu s-a întâmplat nimic deosebit în afară de depășirea lui Piastri. Toată lumea a mers la sigur. M-a emoționat și pe mine uMpicuț discursul lui Lando de după cursă, cu toate că nu-mi place de el. Prea a fost favorizat de echipă. Dacă avea parte aceeași susținere, cred că Piastri ar fi fost campion înainte de ultima cursă a sezonului...dar l-a cam sabotat McLaren. Sunt curios de sezonul viitor. Mai sunt câteva săptămâni 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Daniro1985 Reputație: 1872 Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Sunt curios de sezonul viitor. Mai sunt câteva săptămâni Sper la Ferrari sa se bata la titlu, sa fie mai palpitant 😁 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 7190 Postat Decembrie 7 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Decembrie 7 Chiar acum, Daniro1985 a spus: Sper la Ferrari sa se bata la titlu, sa fie mai palpitant 😁 Așa mi-ar plăcea. Înainte de cursa asta chiar a fost un interviu cu Leclerc și Russell, și ambii ziceau că nu și-ar dori să intervină în bătălia pt titlu. Exact așa a fost....spre dezamăgirea unora, printre care mă includ 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Alex08DDB Reputație: 54 Postat Decembrie 7 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Decembrie 7 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: O cursă destul de anostă, practic nu s-a întâmplat nimic deosebit în afară de depășirea lui Piastri. Toată lumea a mers la sigur. M-a emoționat și pe mine uMpicuț discursul lui Lando de după cursă, cu toate că nu-mi place de el. Prea a fost favorizat de echipă. Dacă avea parte aceeași susținere, cred că Piastri ar fi fost campion înainte de ultima cursă a sezonului...dar l-a cam sabotat McLaren. Sunt curios de sezonul viitor. Mai sunt câteva săptămâni Un Campion Mondial Lendo de tot 💩, să mă pis pe el. Favorizat de echipă în detrimentul lui Oscar. Deși sunt fan Max. Un Campion înnăscut. Sper să fie doar un accident câștigarea lui Lendo anul ăsta 2025.
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 Acum 2 ore, Alex08DDB a spus: Un Campion Mondial Lendo de tot 💩, să mă pis pe el. Favorizat de echipă în detrimentul lui Oscar. Deși sunt fan Max. Un Campion înnăscut. Sper să fie doar un accident câștigarea lui Lendo anul ăsta 2025. Cel mai probabil Max e mai bun. Eu cred ca Lando e foarte bun, si ca va fi si mai bun in viitor. Probabil Lando e preferat de Mclaren si poate chiar a fost favorizat fata de Oscar. Lando anul asta a beneficiat de cea mai buna masina si a castigat, si Max a avut cea mai buna masina si a castigat. Asa merge Dar ai o exprimare acolo care e de rahat. Ne place de un pilot, excelent, dar rahatirea aia ...
Alex08DDB Reputație: 54 Postat Decembrie 7 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Decembrie 7 Acum 8 minute, dragonfly19856 a spus: Cel mai probabil Max e mai bun. Eu cred ca Lando e foarte bun, si ca va fi si mai bun in viitor. Probabil Lando e preferat de Mclaren si poate chiar a fost favorizat fata de Oscar. Lando anul asta a beneficiat de cea mai buna masina si a castigat, si Max a avut cea mai buna masina si a castigat. Asa merge Dar ai o exprimare acolo care e de rahat. Ne place de un pilot, excelent, dar rahatirea aia ... Max față de Lendo este la ani lumină din toate punctele de vedere. Cu o mașină net inferioare față de a lui Lendo. Trebuia penaliza 5 secunde Lendo pt depășirea limitei pistei, dar de era favorit. Sper să fie și singurul lui Titul Mondial
dragonfly19856 Reputație: 288 Postat Decembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7 Acum 9 minute, Alex08DDB a spus: Max față de Lendo este la ani lumină din toate punctele de vedere. Cu o mașină net inferioare față de a lui Lendo. Trebuia penaliza 5 secunde Lendo pt depășirea limitei pistei, dar de era favorit. Sper să fie și singurul lui Titul Mondial Asa e, Max cu o masina inferioara, aproape a castigat titlul. Spune ceva despre el! Cu acea penalizare, cum am prins eu, nu s-a dat pentru ca Yuki a facut stanga dreapta de mai multe ori . Dorinta ta finala , mai bine iti doresti sa castige Max multe titluri de acum incolo!
Alex08DDB Reputație: 54 Postat Decembrie 7 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Decembrie 7 Acum 11 minute, dragonfly19856 a spus: Asa e, Max cu o masina inferioara, aproape a castigat titlul. Spune ceva despre el! Cu acea penalizare, cum am prins eu, nu s-a dat pentru ca Yuki a facut stanga dreapta de mai multe ori . Dorinta ta finala , mai bine iti doresti sa castige Max multe titluri de acum incolo! Bine înțeles că asta vreau să mai castige 1,2 Max are ceva zic și eu doar 4, așa din talent 👍😂😂. Dar în același timp vreau să văd și Lendo, dacă mai câștiga doar este Campion trebuie să își apere blazonul sau este doar o simplă întâmplare 2025.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum