Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2025 Postat August 30, 2025 Ar merge sa facem și noi un circuit de F1 la Constanța.. Avem mare acolo, autostrada, tren, aeroport, port pentru iahturi..
Scorpions70 Reputație: 3746 Postat August 30, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat August 30, 2025 Acum 36 minute, Daniro1985 a spus: Ar merge sa facem și noi un circuit de F1 la Constanța.. Avem mare acolo, autostrada, tren, aeroport, port pentru iahturi.. Vise taica...vise!!!!😜 Noi nu am fost în stare să terminăm o amărâtă de autostradă vest- este....😉😁 1
Repty Reputație: 2037 Postat August 30, 2025 Autor Postat August 30, 2025 Acum 22 ore, WABAKiiJR a spus: Da❓ smr jexana dcă știam de site-ul acesta. 🤣 Din nou arată super bine echipa McLaren, au dominat prima sesiune de antrenamente libere la fel și a doua, nu înțeleg de unde au atâta viteză și ritm, au făcut ei ceva șmecherie la monopost, sunt cu totul și cu totul alt nivel față de Ferrari/RedBull/Mercedes, am rămas surprins să îl văd pe Fernando Alonso totuși între primii 3 la o sesiune de antrenamente, wow. Mâine ultima sesiune de antrenamente și după avem calificări, zic că pole-position favorit clar e Oscar Piastri, apoi între locurile 2-3 se dă lupta între Lando Norris, Max Verstappen și de ce nu Charles Leclerc, o să fie o bătălie acolo dar clar, unul dintre cei de la McLaren probabil va câștiga cursa cu toate că mi-aș dorii să câștige Max Verstappen dar vedem duminică ce o să fie. Sa moara bibi, am ratat calificarile ca am fost plecat toata ziua din oras. :)) Ma uit acum la rezumat.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2025 Postat August 31, 2025 15 hours ago, Repty said: Sa moara bibi, am ratat calificarile ca am fost plecat toata ziua din oras. :)) Ma uit acum la rezumat. Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2025 Postat August 31, 2025 @Repty o sa pierd și cursa asta. Ies cu bicla apoi în oraș. Asta e 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2025 Postat August 31, 2025 Hai că s-a întâmplat să-i cadă la unu motorul și celălalt a câștigat dar na asta e, important e că a terminat pe locul 2 favoritul publicului, e mai bine decât un loc 3 sau mai jos, frumoasă cursă a fost cu multe incidente, dar cel mai fatal a fost cel a lui Charles Leclerc, săracul Ham ilton s-a izbit de zid, of of🤣 greșeală de începător, nu știu sincer cum are ăsta 7 titluri mondiale câștigate o avut mare noroc că a avut monopostul că fără monopost e zero barat, e ca un rookie driver, nu știu dacă îl mai prinde sezonu 2026 la Ferrari, mai bine se retrage da unde nu-i cap nu-i nici creier😂‼️ .
Membru Premium aibelito Reputație: 6539 Postat August 31, 2025 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat August 31, 2025 Acum 5 ore, WABAKiiJR a spus: Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣 De unde ai stiut? Se pare ca balanta se inclina si mai mult spre Piastri... 4 bucilescelmaifaincur
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat August 31, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 31, 2025 Piastri pe lângă că e pilot bun, e și băiat isteț. La concursul ăla Grill the Grid, a câștigat 2 sezoane la rând. Dar mai impresionant de atât, e modul în care a făcut-o. Are o acuratețe impresionantă și o cultură generală bogată din lumea sportului. A avut ghinion Charles, tocmai după ce schimbase gumele i-a dat Antonelli "la gioale" și l-a scos din cursă, dar chiar și așa nu cred că prindea podiumul. S-a chinuit tururi bune să treacă de Hadjar și n-a reușit, Hadjar care a făcut o cursă mare astăzi. Una peste alta, o nouă și Mare dezamăgire pt fanii Ferrari 🥺
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 1, 2025 Autor Postat Septembrie 1, 2025 Acum 23 ore, WABAKiiJR a spus: Se dă lupta între cei doi piloți de la McLaren, nu știu.. slabe șanse să câștige Max numa printr-un miracol, să se izbească unul din brotacii ăștea doi sau să-i cadă la unu motorul din ei și la celălalt să piardă teren dar pare greu de crezut. 🤣 Acum 17 ore, WABAKiiJR a spus: Hai că s-a întâmplat să-i cadă la unu motorul și celălalt a câștigat dar na asta e, important e că a terminat pe locul 2 favoritul publicului, e mai bine decât un loc 3 sau mai jos, frumoasă cursă a fost cu multe incidente, dar cel mai fatal a fost cel a lui Charles Leclerc, săracul Ham ilton s-a izbit de zid, of of🤣 greșeală de începător, nu știu sincer cum are ăsta 7 titluri mondiale câștigate o avut mare noroc că a avut monopostul că fără monopost e zero barat, e ca un rookie driver, nu știu dacă îl mai prinde sezonu 2026 la Ferrari, mai bine se retrage da unde nu-i cap nu-i nici creier😂‼️ . Ar trebui sa joci la loto ca sigur o lovesti odata. 😂
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 1, 2025 Autor Postat Septembrie 1, 2025 Acum 23 ore, Daniro1985 a spus: @Repty o sa pierd și cursa asta. Ies cu bicla apoi în oraș. Asta e 😁 Eu am dormit, m-am trezit abia la jumatatea cursei. :)) Uite aici rezumatul cu cele mai importante faze.👌
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2025 Postat Septembrie 1, 2025 On 8/31/2025 at 6:17 PM, aibelito said: De unde ai stiut? Se pare ca balanta se inclina si mai mult spre Piastri... Urmăresc din sezonul 2021 încoace, și sezonul ăsta a dominat McLaren, eram sigur că câștigă Piastri e mai calm și sigur pe el.
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 3, 2025 Autor Postat Septembrie 3, 2025 Urmeaza cursa din acest weekend de la Monza, din Italia. Cine credeti ca va castiga?
Scorpions70 Reputație: 3746 Postat Septembrie 3, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Septembrie 3, 2025 1 oră în urmă, Repty a spus: Urmeaza cursa din acest weekend de la Monza, din Italia. Cine credeti ca va castiga? 1,2 McLaren......3 Ferrari,că este cursa lor de casa.🙂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2025 Postat Septembrie 3, 2025 1. Oscar Piastri. 2. Lando Norris. 3. Max Verstappen. Ăsta o să fie podiumul de pe Monza, Ferrari⁉️🤣 bună glumă, nu sunt în stare să gândească o strategie bună dapăi să spere și ei la un podium, cel mai probabil Leclerc salvează un loc 4-5 cu noroc și Muilton termină pe 6-7 ca de obicei, numai are nici-o treabă cu pilotajul.
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 3, 2025 Autor Postat Septembrie 3, 2025 Acum 31 minute, WABAKiiJR a spus: 1. Oscar Piastri. 2. Lando Norris. 3. Max Verstappen. Ăsta o să fie podiumul de pe Monza, Ferrari⁉️🤣 bună glumă, nu sunt în stare să gândească o strategie bună dapăi să spere și ei la un podium, cel mai probabil Leclerc salvează un loc 4-5 cu noroc și Muilton termină pe 6-7 ca de obicei, numai are nici-o treabă cu pilotajul. Asa zic si eu, 1-2 clar McLaren, pe primul as spune Norris pentru ca are de recuperat, iar pe 2 Piastri. Pe 3 ori Verstappen, ori Russell. Leclerc in primii 5. Hamilton face greseli de incepator, nu stiu ce e cu el. Noroc ca are o masina cat de cat competitiva si il mai scoate din kkt uneori. 1
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 5, 2025 Autor Postat Septembrie 5, 2025 Azi avem antrenamentele 1 si 2, de la ora 14:30 si 18:00, urmand ca maine sa se dispute cea de-a 3-a sesiune de antrenamente, de la ora 13:30, iar apoi la ora 17:00 sa aiba loc calificarile, cursa mare urmand a avea loc duminica de la ora 16:00.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2025 Postat Septembrie 5, 2025 Rupe tot iar incredibilul Piastri, bun pilot smr jexana e un fel de Max doar că versiunea a 2, după preferatul meu Max Verstappen, al doilea cel mai bun pilot din grila de start clar că e Oscar Piastri, constant și calm, are deja peste 300 de puncte acumulate și cred că atinge imediat 400 în maxim 4-5 curse.
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 5, 2025 Autor Postat Septembrie 5, 2025 Antrenamente live https://wearechecking.online/
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2025 Postat Septembrie 6, 2025 Momentan, mâine la 16:00, se pare ca nu am planuri. Cred ca o sa vad cursa 😁👌
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 6, 2025 Autor Postat Septembrie 6, 2025 Treaba buna. Apuci sa vezi si tu o cursa in tot sezonul. :)) Uita-te si la calificarile de azi daca ai timp.
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 6, 2025 Autor Postat Septembrie 6, 2025 Pole position Verstappen, Norris pe doi si Piastri pe 3. O sa fie o cursa tare interesanta maine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2025 Postat Septembrie 6, 2025 57 minutes ago, Repty said: Pole position Verstappen, Norris pe doi si Piastri pe 3. O sa fie o cursa tare interesanta maine. Pfuai ay ay ay, Max Winnerstappen pol pozișăn, o să fie o cursă interesantă, vizionare plăcută să avem.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2025 Postat Septembrie 7, 2025 Acum 13 ore, Repty a spus: Pole position Verstappen, Norris pe doi si Piastri pe 3. O sa fie o cursa tare interesanta maine. Astăzi ma uit și eu, termin ce treaba am pana în 16:00. Nu știu încă cine e la Ferrari dar.. Forza Ferrari!!!
Repty Reputație: 2037 Postat Septembrie 7, 2025 Autor Postat Septembrie 7, 2025 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Astăzi ma uit și eu, termin ce treaba am pana în 16:00. Nu știu încă cine e la Ferrari dar.. Forza Ferrari!!! Leclerc si Hamilton.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2025 Postat Septembrie 7, 2025 Acum 7 minute, Repty a spus: Leclerc si Hamilton. Hamilton?! Wow 😁 E bătrân cred. Mai poate? 😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum