Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2025 Postat Octombrie 24, 2025 Cel mai bun pilot din ultimii 10 ani, îl bate la cwr pe Mwuis CaCAilton. 🤣
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 26, 2025 Prinde Hamilton primul podium cu Ferrari? Pleacă de pe locul 3 în cursă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2025 Postat Octombrie 26, 2025 Acum 6 ore, Cozonac77 a spus: Prinde Hamilton primul podium cu Ferrari? Pleacă de pe locul 3 în cursă. Eu sper in victorie Ferrari azi. Locul 1 și 2. 😁 Charles Leclerc pe primul loc și Hamilton pe 2. Dar e greu..
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 26, 2025 Acum 6 minute, Daniro1985 a spus: Eu sper in victorie Ferrari azi. Locul 1 și 2. 😁 Charles Leclerc pe primul loc și Hamilton pe 2. Dar e greu.. Așa aș vrea și eu. Dintre cei 3 (Lando, Oscar și Max) în cursa pt campion, cu cine ții?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2025 Postat Octombrie 26, 2025 Acum 1 minut, Cozonac77 a spus: Așa aș vrea și eu. Dintre cei 3 (Lando, Oscar și Max) în cursa pt campion, cu cine ții? Am inceput sa ma uit iar la F1 după mult timp. Ultima oara ma uitam când revenise Schumacher.. în 2012. Ma uitam intens la F1.. După ce s-a retras Schumacher.. Nu m-am mai uitat. Ma uit de doua etape în prezent. Clar țin cu Verstappen 😁
Membru Premium Alita Reputație: 1619 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Membru Premium Postat Octombrie 26, 2025 Cred ca urmează cea mai interesanta cursă pana acum după grila de start. 1
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 26, 2025 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Am inceput sa ma uit iar la F1 după mult timp. Ultima oara ma uitam când revenise Schumacher.. în 2012. Ma uitam intens la F1.. După ce s-a retras Schumacher.. Nu m-am mai uitat. Ma uit de doua etape în prezent. Clar țin cu Verstappen 😁 Tot atunci mă uitam și eu, d'aia sunt fan Ferrari. Am reînceput să mă uit la F1 de anul trecut.... știu că nu-mi plăcea de Hamilton că era la Mercedes... până anul trecut, Nici n-am avut habar de Vettel sau cine a fost am avut o perioadă luuungă când n-am mai avut habar de fenomen. Eu parcă aș vrea Piastri dintre cei 3. Aș fi vrut Charles, dar Poate la anul
Repty Reputație: 1932 Postat Octombrie 26, 2025 Autor Postat Octombrie 26, 2025 Acum 9 minute, Alita a spus: Cred ca urmează cea mai interesanta cursă pana acum după grila de start. Asa zic si eu. Vad un start cu artificii. 😁 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 2021 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Octombrie 26, 2025 Cred ca este cursa lui Lando. Sper ca Piastri sa recupereze si sa-l ajute. "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2025 Postat Octombrie 26, 2025 Acum 8 minute, Cozonac77 a spus: Tot atunci mă uitam și eu, d'aia sunt fan Ferrari. Am reînceput să mă uit la F1 de anul trecut.... știu că nu-mi plăcea de Hamilton că era la Mercedes... până anul trecut, Nici n-am avut habar de Vettel sau cine a fost am avut o perioadă luuungă când n-am mai avut habar de fenomen. Eu parcă aș vrea Piastri dintre cei 3. Aș fi vrut Charles, dar Poate la anul Am auzit de Vettel dar doar atât 😁😂 Citesc acum de el. A fost aproape de titlul cu Ferrari.. Aia e. Vedem la anul da. Sper sa sa se bata Ferrari la titluri.. Ma uit eu la F1 iar! Universul trebuie sa îmi dea sa vad un titlu la Ferrari următorii ani 😂😂😂 Mi-a dat universul sa îl vad campion mondial pe Messi.. Îmi și un titlu Ferrari 😜 Eu nici la fotbal nu m-am uitat câțiva ani (vreo 2) după ce și-a schimbat Steaua numele în Fcsb și tot scandalul. Asa afectat am fost. Asa a fost și cu Schumacher.. Dar acum ma uit la fotbal non stop. Ma uit la seriale vinerea și lunea când nu sunt meciuri 😂 Am întrat pe felie iar cu F1. Viata e frumoasa câteodată 😜
Repty Reputație: 1932 Postat Octombrie 26, 2025 Autor Postat Octombrie 26, 2025 https://wearechecking.wtf/streams/3229 Aici puteti vedea cursa. 1
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 26, 2025 Spoiler alert! Eu zic că până la sfârșitul cursei, Charles o să-i lase locul 2 lui Max. Poate nu într-un mod care să lase impresia că i-l oferă pe tavă, dar cred că se va lăsa depășit de Max Edit: mizez pe faptul că Max și Charles sunt prieteni buni și niciunul nu-l prea halesc pe Lando 😂
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 26, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 26, 2025 Plm de Safety Car. Mi-a stricat pronosticul 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2025 Postat Octombrie 27, 2025 21 hours ago, Cozonac77 said: Plm de Safety Car. Mi-a stricat pronosticul A fost Virtual Safety Car nu Safety Car, dar dacă nu era, îl depășea pe linie dreaptă în ultimul tur, a avut bulan Leccccccccclerc. 🤣
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Octombrie 27, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 27, 2025 Acum 8 minute, WABAKiiJR a spus: A fost Virtual Safety Car nu Safety Car, dar dacă nu era, îl depășea pe linie dreaptă în ultimul tur, a avut bulan Leccccccccclerc. 🤣 Păi ăia din Mexic sunt pe buget redus, d'aia au Virtual Safety Car. Își păstrează bugetul pt telenovele și export de substanțe făcătoare de minuni la americani 😇
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2025 Postat Octombrie 29, 2025 On 10/27/2025 at 9:10 PM, Cozonac77 said: Păi ăia din Mexic sunt pe buget redus, d'aia au Virtual Safety Car. Își păstrează bugetul pt telenovele și export de substanțe făcătoare de minuni la americani 😇 A fost mișto cursa oricum, față d altele unde nu prea există depășiri, aici chiar au fost, urmează cursa din Brazilia, o să fie nebunie totală.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2025 Postat Noiembrie 8, 2025 @Cozonac77 https://www.g4media.ro/alarma-la-ferrari-noii-angajati-ai-scuderiei-socati-de-performantele-motorului-pentru-2026.html
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Noiembrie 8, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 8, 2025 Acum 37 minute, Daniro1985 a spus: @Cozonac77 https://www.g4media.ro/alarma-la-ferrari-noii-angajati-ai-scuderiei-socati-de-performantele-motorului-pentru-2026.html Azi la 16:00 parcă e cursa de sprint Au avut niște calificări jalnice 😂
Repty Reputație: 1932 Postat Noiembrie 8, 2025 Autor Postat Noiembrie 8, 2025 1 oră în urmă, Cozonac77 a spus: Azi la 16:00 parcă e cursa de sprint Au avut niște calificări jalnice 😂 Da, acum la 16 e cursa. Eu ma uit. Hai Max!!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2025 Postat Noiembrie 9, 2025 Bă frate, mi-e greu să cred, dar nu are cum.. Cum frate‼️ Fratele Winnerstappen eliminat din Q1, incredibil, nu știu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată, clar ceva nu a mers bine la monopostul lui, trebuie să se întâmple un miracol în cursa asta să termine pe podium sau chiar să câștige, sper să facă Norris accident și la Piastri să-i cadă motorul, și cred că doar așa are șanse.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2025 Postat Noiembrie 9, 2025 Slab Ferrari. Îmi e greu sa admit 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum