Sari la conținut

F1 2026

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum arată situația în lupta pentru titlul mondial:

1.     Lando Norris – 396 de puncte

2.     Ocar Piastri – 374 de puncte

3.     Max Verstappen – 371 de puncte

Clasamentul cursei de sprint din Qatar:

1.     Oscar Piastri

2.     George Russell

3.     Lando Norris

4.     Max Verstappen

5.     Yuki Tsunoda

6.     Kimi Antonelli

7.     Fernando Alonso

8.     Carlos Sainz

9.     Hadjar

10.  Albon

11.  Bortoleto

12.  Bearman

13.  Charles Leclerc

14.  Liam Lawson

15.  Esteban Ocon

16.  Nico Hulkenberg

17.  Lewis Hamilton

18.  Pierre Gasly

19.  Lance Stroll

20.  Colapinto

• Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 11 ore, WABAKiiJR a spus:

Sper să facă ceva japonezul ăla de Tsunoda și cu Russell mă bazez pe ei că îl va scoate din cursa de Sprint pe Norris, bine ar fii să se întâmple ceva în primul viraj cu Norris și cu Piastri eventual, și să urce cât mai sus Verstappen, doamne ajută.

Tsunoda e un caracter foarte simpatic :) . Cel de al doilea "seat" de la Red Bull e cea mai dificila pozitie din F1 (Max e cel mai bun; masina Red Bull e orientata mai dupa preferintele lui Max). Max practic a distrus si alti coechipieri :) . Cumva, in sprintul de azi, Tsunoda a fost in fata lui Max, dar s-a lasat depasit de Max foarte usor :) 

Postat
Acum 1 oră, dragonfly19856 a spus:

Tsunoda e un caracter foarte simpatic :) . Cel de al doilea "seat" de la Red Bull e cea mai dificila pozitie din F1 (Max e cel mai bun; masina Red Bull e orientata mai dupa preferintele lui Max). Max practic a distrus si alti coechipieri :) . Cumva, in sprintul de azi, Tsunoda a fost in fata lui Max, dar s-a lasat depasit de Max foarte usor :) 

E slab Yuki. Poti sa-l pui si in McLaren, ca tot nu face mare branza. E slab si atat...

• Like 1
Vizitator
Postat
9 hours ago, dragonfly19856 said:

O fii dar e slab ca pilot, nu merită să fie la Red Bull, oricum din sezonul viitor cel mai probabil îl vor aduce pe Isack Hadjar, mi se pare un pilot mai bun și are șanse să aducă multe puncte pentru echipă, Max e singurul pilot care poate trage echipa după el, practic s-a luptat singur cu cei de la McLaren și îl admir foarte mult, nu mai există pilot ca el, după părerea mea este clar cel mai bun pilot pe care Red Bull l-a avut vreodată, e mai bun și ca Vettel de 10 ori, presimt că mai câștigă Max încă vreo 2 titluri mondiale și apoi se va retrage.

Vizitator
Postat

Da, da. Forza Max! 

Am ajuns acasă la fix sa vad începutul de cursa! 

• Oras:Marte
Postat
Acum 8 minute, Daniro1985 a spus:

Da, da. Forza Max! 

Am ajuns acasă la fix sa vad începutul de cursa! 

Pe ce post e cursa?

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, marlanel a spus:

Pe ce post e cursa?

Antena 3

Postat
Acum 7 minute, Daniro1985 a spus:

Antena 3

Am gasit pana la urma. Difuza A1 mai demult, asa stiu

Postat

Se pare ca masina mclaren e superioara pe circuitul asta. Dar cine stie :) Imi place sa comentez, dar e ultimul comentariu in stilul asta :) 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, dragonfly19856 a spus:

Max e in coada lui Norris :) . Daca-l depaseste ultima cursa va fi foarte interesanta!

Sper sa fie interesanta 😁

Postat

Pit stop Norris. Max cred ca a terminat cu asa ceva :) . Cred ca va termina in fata lui. Pe Oscar inca nu-l inteleg :) 

Vizitator
Postat

@Repty Mi se par prea decisive pneurile in cursa de Formula 1 .. 

Postat
Acum 4 minute, Daniro1985 a spus:

@Repty Mi se par prea decisive pneurile in cursa de Formula 1 .. 

Au gresit strategia cu pit stop-ul cei de la McLaren. A facut diferenta Max. Sper sa tina distanta pana la sfarsit.

• Membru Premium
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Surprize în cursa. Ultima cursa  o fii incendiar. Pe viata și pe moarte. 

Postat

A castigat Max!!!!! Pacat ca a recuperat Norris 2 puncte pe final...

Ultima cursa o sa fie un spectacol.

Respect Carlos!

Postat

Si a castigat Max! E un demon :) . Lando a avut un rezultat subtire (eu tin mai mult cu un underdog :) si sper sa castige el campionatul, sa mai fie un pilot cu mentalitate adevarata de campion). Dar ultima cursa, se anunta foarte interesanta!

Vizitator
Postat

Haha, retardați rău ăia de la McLaren, cum să-i ții pe pistă cu pneuri aproape uzate🤣 GAFĂ uriașă făcută de ei, Max Verstappen automat este favorit acum să câștige titlul mondial el și cu Norris se vor lupta în ultima cursă, deci dacă câștigă Max și Norris termină mai jos de locul 4 este campion mondial, Piastri e scos din calcule.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.