pongosib Reputație: 97 Postat Luni la 17:58 Oras:Romania Oras:Romania Postat Luni la 17:58 A fost cineva la dra? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-pasional-nuru-deplasari-doar-la-hotel/e78911i4hgg07h1628644hh638h413ih.html
stronek Reputație: 131 Postat Marți la 04:51 Oras:Romania Oras:Romania Postat Marți la 04:51 Nu... dar nici nu imi inspira incredere pozele. Poate mergi tu si ne lasi o recenzie reala despre dameza. Ti-am ramane recunoscatori
urban07 Reputație: 516 Postat Marți la 08:41 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Marți la 08:41 Acum 3 ore, stronek a spus: Nu... dar nici nu imi inspira incredere pozele. Poate mergi tu si ne lasi o recenzie reala despre dameza. Ti-am ramane recunoscatori Sunt curios ce îți inspira încredere la aceste poze,as paria că nu sunt reale .Dar poate mă contrazice un coleg!
stronek Reputație: 131 Postat Marți la 08:58 Oras:Romania Oras:Romania Postat Marți la 08:58 Acum 7 minute, urban07 a spus: Sunt curios ce îți inspira încredere la aceste poze,as paria că nu sunt reale .Dar poate mă contrazice un coleg! Asta spuneam si eu, ca NU imi inspira incredere! Si recomandarea mea era sa mearga el sa verifice daca sunt reale sau nu pozele 1
urban07 Reputație: 516 Postat Marți la 09:00 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Marți la 09:00 Acum 1 minut, stronek a spus: Asta spuneam si eu, ca NU imi inspira incredere! Si recomandarea mea era sa mearga el sa verifice daca sunt reale sau nu pozele Așa e😄era ceață pe ochi și nu am văzut nu Greu de crezut că se va risca careva🫢
pongosib Reputație: 97 Postat Marți la 12:06 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Marți la 12:06 E destul de vechi anunțul și ma gândeam ca poate a fost careva. O sa sun eu și poate o testez după care revin aici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum