cristik2 Reputație: 2 Postat August 26 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 26 Salutare. Vineri seara am văzut din parcare de la Peny 3 dameze la balcoane la hotel Intim . Aveți ceva experiențe cu ele ? Se merita vizitate?
iguana Reputație: 67 Postat August 29 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat August 29 La 26.08.2025 la 14:15, cristik2 a spus: Salutare. Vineri seara am văzut din parcare de la Peny 3 dameze la balcoane la hotel Intim . Aveți ceva experiențe cu ele ? Se merita vizitate? Nu am avut nicio experiență cu ele acolo doar am închiriat o cameră cu o veche cunoștință să zic așa. O seară bună
ortei82 Reputație: 168 Postat Duminică la 12:00 Oras:UE Oras:UE Postat Duminică la 12:00 Unde este hotelul Intim?
ionutzrapid Reputație: 22 Postat Duminică la 13:10 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Duminică la 13:10 1 oră în urmă, ortei82 a spus: Unde este hotelul Intim? La gară în spate la penny 1
cristik2 Reputație: 2 Postat Luni la 06:28 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Luni la 06:28 La 29.08.2025 la 21:29, iguana a spus: Nu am avut nicio experiență cu ele acolo doar am închiriat o cameră cu o veche cunoștință să zic așa. O seară bună Și cum e cazarea acolo ?ai luat toată noaptea sau tranzit adica 3 ore ?
iguana Reputație: 67 Postat Marți la 15:12 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Marți la 15:12 La 01.09.2025 la 9:28, cristik2 a spus: Și cum e cazarea acolo ?ai luat toată noaptea sau tranzit adica 3 ore ? Cazarea ok restul nu cred că trebuie să dau explicații nimănui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum