Sari la conținut

Athena TS 0784722892

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Oradea
Postat

De preferabil sa pui si numarul de telefon pentru indexare
Mai are un thread deschis

• Like 1
Postat

Hello din nou!

Am vizitat-o pe Athena acum câteva luni și pot să zic că a fost o experiență plăcută. 

Ca și aspect, e puțin plinuță ceea ce m-a făcut pe mine să o vizitez, are mai multe piercing-uri (vă las pe voi să descoperiți unde ;)) și sânii fără implant. Ce vezi în poze aia găsești și în locație. 10/10

Locația a fost într-o zonă discretă, aveai unde să parchezi. 10/10

Acțiunea a fost genială, nu doresc să intru în detalii. 10/10

Nota de plată: 500/h

De revenit, 100%
Te pup Athena, ai grija de tine

• Oras:in pat cu sotia ta
  • Oras:in pat cu sotia ta
Postat
15 hours ago, tudor1112 said:

nu doresc să intru în detalii.

Plm unele chestii poate ar fi util sa le stie mai multi ... o suge protejat/neprotejat ... anal doar pasiva sau nu ... finalizeaza sau nu ...

• Like 1

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
4 hours ago, samoarapisicile said:

Plm unele chestii poate ar fi util sa le stie mai multi ... o suge protejat/neprotejat ... anal doar pasiva sau nu ... finalizeaza sau nu ...

Am fost la ea de câteva ori și de fiecare dată m-a surprins plăcut. Recunosc că la început am crezut că nu e reală, dar chiar e și arată super bine, mult mai frumoasă și feminină decât în poze. Epilata definitiv, cu forme mișto (nu genul slabă), super îngrijită și elegantă. Atmosfera la ea a fost relaxantă, cu lumini faine și locație de lux, inițial în centru, acum s-a mutat prin S4. Experiența a fost chill, nu a grăbit nimic. Oralul la mine a fost protejat, eu am vrut doar pasivă, dar mi-a zis că dacă doresc se poate și activă. Am terminat împreună și a fost exact ce trebuie. Recomand! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...