Sari la conținut

Andreea - Mangalia - 0793532628 - De evitat

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

O bucureșteană, părerea mea, deși spune că e din Tulcea, pusă pe rapid înainte. Îți spune de la început ca numărul e 15 - 20 de minute., cost 200 lei. Certăreață, nu ai voi să o atingi, stă doar capră. Mereu te amenință că te dă afară. 25 de ani, după cum spune ea, mamă a doi copii, eu zic că e de etnie. Oral protejat, normal protejat, După cinci minute îți face laba și atât. Strada Rozelor   bloc R9A, scara B, etaj 3. Nu vă stricați banii pe această prefăcută, una spune, alta face, dacă vrei neprotejat oralul mai cere 50 de lei, dacă vrei sa ii faci ei oral îți mai cere 100 de lei. Numai prost să fii să ii dai. De evitat! In fața blocului stă peștele la pândă. 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Andreea - Mangalia - 0793532628 - De evitat

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
La 28.08.2025 la 17:14, sierraleone a spus:

O bucureșteană, părerea mea, deși spune că e din Tulcea, pusă pe rapid înainte. Îți spune de la început ca numărul e 15 - 20 de minute., cost 200 lei. Certăreață, nu ai voi să o atingi, stă doar capră. Mereu te amenință că te dă afară. 25 de ani, după cum spune ea, mamă a doi copii, eu zic că e de etnie. Oral protejat, normal protejat, După cinci minute îți face laba și atât. Strada Rozelor   bloc R9A, scara B, etaj 3. Nu vă stricați banii pe această prefăcută, una spune, alta face, dacă vrei neprotejat oralul mai cere 50 de lei, dacă vrei sa ii faci ei oral îți mai cere 100 de lei. Numai prost să fii să ii dai. De evitat! In fața blocului stă peștele la pândă. 

15 min nu ai timp nici sa faci un shwoer ca lumea,sa mai faci și sex,nu cred că iese ceva bun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.