luzzu Reputație: 372 Postat August 28 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat August 28 publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-relaxant/hge07d47f7ii787eeiee78851dfdd378.html sogori, fost-ati careva?
tontu Reputație: -9 Postat August 29 Postat August 29 Da e real anuntul o doamna pe la 40, arata binisor 1
luzzu Reputație: 372 Postat August 29 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Autor Postat August 29 4 hours ago, tontu said: Da e real anuntul o doamna pe la 40, arata binisor Atât? Tarife, servicii, locatie, pareri-impresii. Hai, daca tot ai fost la dânsa.. sharing is caring.
tontu Reputație: -9 Postat Septembrie 1 Postat Septembrie 1 Locatie in centru, masaj slabut dar doamna foarte ok. Nu mai retin tariful, de revenit poate, in lipsa de altceva.
luzzu Reputație: 372 Postat Septembrie 1 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Autor Postat Septembrie 1 Doar masaj? Nimic extra? 1
tontu Reputație: -9 Postat Septembrie 2 Postat Septembrie 2 Nu am intrebat exact ce se poate, dar clar se poate. 1
cracker Reputație: 2 Postat Luni la 17:55 Postat Luni la 17:55 Bună seara,ceva nou de doamna Evelin, știe cineva cum arată, am vorbit cu ea la telefon, e unguroaică clar. Nu vrea să trimită poze. Daca a fost cineva și știe mai multe detalii decât cele prezentate mai sus, ar fi bine venite. Multumesc!
tontu Reputație: -9 Postat Miercuri la 06:41 Postat Miercuri la 06:41 La 22.09.2025 la 20:55, cracker a spus: Bună seara,ceva nou de doamna Evelin, știe cineva cum arată, am vorbit cu ea la telefon, e unguroaică clar. Nu vrea să trimită poze. Daca a fost cineva și știe mai multe detalii decât cele prezentate mai sus, ar fi bine venite. Multumesc! Ai pozele in link-ulnde pe publi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum