Sari la conținut

Roxi - 0763207072

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

O cioara pe scurt, mi a zis ca 15 min finalizarea, fiind vecina cu mine și fugind de acasă ca soția dormea am fost rapid…. Oral ăla nu pot să zic ca este oral ca a făcut o labă” sunt începătoare” nu știu să fac oral, imediat după normal protejat și după 1 min spune ai trecut 10 minute, m am enervat și am dat mai tare în dușmănie și după mi am scot orez și am finalizat pe ea, cioara infectă are și colega la care am fost aseară nici una nu se merită, adresa e vis a vis de liceul sportiv la ultimul etaj, aseară aveau altă locație, mai degrabă faci laba decât să mergi la ciorile alea infecte. Ciocane tari băieți și să scăpați de asemenea specimene 

• Mersi 1
Postat
On 8/29/2025 at 10:58 PM, Ccccrr said:

O cioara pe scurt, mi a zis ca 15 min finalizarea, fiind vecina cu mine și fugind de acasă ca soția dormea am fost rapid…. Oral ăla nu pot să zic ca este oral ca a făcut o labă” sunt începătoare” nu știu să fac oral, imediat după normal protejat și după 1 min spune ai trecut 10 minute, m am enervat și am dat mai tare în dușmănie și după mi am scot orez și am finalizat pe ea, cioara infectă are și colega la care am fost aseară nici una nu se merită, adresa e vis a vis de liceul sportiv la ultimul etaj, aseară aveau altă locație, mai degrabă faci laba decât să mergi la ciorile alea infecte. Ciocane tari băieți și să scăpați de asemenea specimene 

O fi picat la Oral cand a dat examenul !😂😆😂

Bine ca stie sa facă Labba....

Postat
La 29.08.2025 la 3:49, steelboy_dexter a spus:

Salut. Sunt curios; ai contactat-o, ti-a spus serviciile, ai mers la ea si arata ca cea din poze si tot nu ai ramas? 🤣 Sau ti-a spus ca face neprotejat doar la fata locului?

• Like 1
  • Oras:HELL
Postat
1 hour ago, bawss123 said:

Salut. Sunt curios; ai contactat-o, ti-a spus serviciile, ai mers la ea si arata ca cea din poze si tot nu ai ramas? 🤣 Sau ti-a spus ca face neprotejat doar la fata locului?

Da am fost am văzut-o, era ea in poze dar când mi-a spus că face și neprotejat nu am rămas 

• Mersi 1
Postat
13 minutes ago, steelboy_dexter said:

Da am fost am văzut-o, era ea in poze dar când mi-a spus că face și neprotejat nu am rămas 

Pai tuvtrebuia sa faci protejat!

Altii cu treaba lor!

Nu e singura..... doar ca a spus!

• Like 1

Postat
1 hour ago, danycernat said:

Pai tuvtrebuia sa faci protejat!

Altii cu treaba lor!

Nu e singura..... doar ca a spus!

Majoritatea nu fac neprotejat, iar eu întreb 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...